SUV's vs. busjes huren in Griekenland

van Rental Center Crete - Car hire • Dit artikel werd gepubliceerd op 6 augustus 2021 en bijgewerkt op 13 december 2021
Het huren van SUV vs Busje in Griekenland

We zijn zo blij dat u een bezoek aan Griekenland overweegt. Bij Rental Center Crete, werken we met duizenden toeristen per jaar, en we zijn blij dat we de schoonheid van ons eiland Kreta ook met u kunnen delen. U zult het hier geweldig vinden. Wij bieden specifiek huurauto's voor Kreta, waaronder autohuur op de luchthaven van Heraklion.

U vraagt zich misschien af welk type huurauto het beste bij uw reisplannen past. Als u met een groep van meer dan 2 of 3 personen bent, zal een SUV of busje waarschijnlijk het beste zijn, niet alleen voor de beenruimte voor mensen, maar ook voor de ruimte voor bagage en boodschappentassen.

Factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze tussen SUV en busje

Veiligheid

Hoewel beide soorten voertuigen gezinsvriendelijk zijn, moet u er een kiezen die u en uw gezin de veiligste ervaring kan bieden.

Als het op veiligheid tussen deze twee voertuigen aankomt, steken de SUV's met kop en schouders boven de concurrentie uit, omdat de meeste SUV's een uitstekend zicht hebben en een grotere rijhoogte hebben, vooral SUV's met drie rijen.

Nissan Xtrail

Dus als u op zoek bent naar iets dat kan bieden u een meer veiligheidsvoordeel van deze twee soorten voertuigen, dan moet u overwegen SUV huren in Griekenland.

Zowel busjes als SUV's zijn ongelooflijk veilig, aangezien ze beide aan tal van regelgevende tests moeten worden onderworpen voor ze aan het publiek mogen worden verkocht. Een SUV is gewoon een betere keuze voor bepaalde soorten reizen.

Ruimte

De beschikbare ruimte in deze twee voertuigen is een andere essentiële overweging alvorens een van hen te huren. In de veronderstelling dat u met uw familie of een groep vrienden bent, hebt u een auto nodig die u voldoende ruimte biedt wanneer u door het land zwerft.

Volkswagen Tiguan

Ruimte is niet alleen goed voor het comfort, maar een ruim voertuig geeft u ook een betere beluchting. En dat is vooral nodig als u zich in het voertuig bevindt.

Tussen SUV's en minibusje, de laatste heeft meer te bieden als het gaat om ruimte en interieur verfijning. De meeste minibusje zijn meestal gemaakt met meer ruimte dan uw gemiddelde drie-rij SUV.

Bovendien hebben de meeste minibusje meer beenruimte en zijn ze meestal zeven centimeter langer dan zelfs de beste SUV's.

Dus, als u op zoek bent naar extra ruimte en interieur verfijning bij de keuze tussen de twee voertuigen, minibusje meestal komen op de top.

Bagageruimte

Naast de zitruimte van u en uw familie of vrienden, moet u ook rekening houden met de plaats waar u uw spullen zult dragen. Als u in Griekenland reist, is het duidelijk dat u overdag veel plaatsen wilt bezoeken. Bovendien wil je misschien ook een nacht of twee doorbrengen met je familie op verschillende bestemmingen tijdens je verblijf.

Peugeot 5008

Daarom hebt u een voertuig nodig dat uw lading en alle schatten die u onderweg vindt, kan herbergen. En als het op laadruimte aankomt, zijn minibusje de echte winnaars. SUV's komen niet eens in de buurt, zelfs niet als de achterbank is opgeklapt. Met minibusje krijg je veel meer laadruimte. Bovendien zijn de achterbanken neerklapbaar, wat betekent dat je zelfs meer ruimte krijgt als je die stoelen niet hoeft te gebruiken.

Handling en prestaties op de weg

Goed rijden in Griekenland of een ander land is ook een essentiële overweging. En de beste manier om die ervaring te bereiken is een voertuig te hebben dat aan alle eisen kan voldoen. Bij het overwegen van de rijeigenschappen en prestaties van beide voertuigen op de weg, was het een gelijkspel.

Volkswagen Caddy Maxi

Zowel SUV's als minibusje bieden een bijna vergelijkbare ervaring op de weg als het gaat om hun prestaties en weggedrag.

Dit betekent dat uw voorkeur meer invloed zal hebben op de keuze van een van de twee voertuigen, na overweging van hun bijna vergelijkbare prestaties en rijgedrag op de weg.

Slepen

Het trekvermogen van SUV's ligt iets hoger dan dat van de sterkste minibusje op de markt. Veel SUV's kunnen tot 9.000 pond aan laadvermogen trekken, ook afhankelijk van het model en het merk. Terwijl minibusje u optimale bagageruimte kunnen bieden, hebben SUV's meer trekvermogen als u uw lading in Griekenland moet slepen.

Peugeot Rifter

Niet alle verhuurbedrijven staan toe dat u iets achter uw huurauto sleept, dus zorg ervoor dat u dit van tevoren uitzoekt.

Begroting

De prijs van SUV huren in Griekenland of minibusjes huren in Griekenland is ook een belangrijke factor om te overwegen.

Dus, welke van de twee soorten voertuigen is het meest betaalbaar of kosteneffectief om te huren in Griekenland?

Onze SUV's beginnen bij €44 per dag. U kunt alle onze SUV's hier zien.

Onze busjes beginnen bij €79 per dag.

Peugeot Reiziger

Er zijn andere kosten om te overwegen, zoals verzekering en kilometers, bij andere verhuurbedrijven, maar bij Rental Center Crete, is onze verzekering inbegrepen, en onze kilometers zijn onbeperkt binnen Kreta.

De keuze tussen deze twee auto's hangt af van verschillende factoren, zoals hierboven uitgelegd. En als u een van beide wilt huren in Griekenland, helpen wij u graag op weg!

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis