Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools voor adverteren, analyse en support.
Privacy- en Cookiebeleid - Opt In / Out
Rental Center Crete Large Hero

Premium autohuur vanaf €99 / dag

Premium Autoverhuur

Op zoek naar premium autoverhuur op Kreta?

Individuen die een reis naar Kreta plannen, kunnen een premium auto huren via Rental Center Crete. Ze zijn experts in het aanbieden van premium autoverhuurdiensten op het eiland. Begin je reis in luxe zodra je aankomt op de internationale luchthaven van Heraklion, ongeacht of de reden voor je bezoek aan Kreta is om zaken te doen of om een ​​rustige vakantie te nemen van een hectisch schema. Een deskundig team bij Rental Center Crete is toegewijd aan het bieden van klanten en hun metgezellen een verfijnde en veilige autoverhuurervaring. Verhuur wordt aangepast om aan een scala van behoeften en prijspunten te voldoen.

Zakelijke leiders gaan vaak naar de locatie voor dringende zakelijke aangelegenheden, terwijl families Kreta kiezen als een vakantie voor het weekend vanuit hun drukke levens. Sommige mensen zijn gretig om het bekende Knossos-paleis te zien, terwijl anderen troost zoeken in de rustige omgeving van het klooster van Arkadi. Iedereen die naar Kreta reist, wil van de bestemming genieten en levenslange herinneringen creëren, ongeacht hun motivaties.

Een premium auto overtreft conventionele voertuigen in kwaliteit, comfort, prestaties en functies. Deze voertuigen dragen vaak bekende merknamen en hebben geavanceerde techniek, luxe interieurs, premium onderdelen en vakkundig vakmanschap. Ze bieden vaak verbeterde rijervaringen, geavanceerde veiligheidssystemen en een verscheidenheid aan voorzieningen die gericht zijn op het verhogen van het comfort en het gemak van de passagier. Een premium auto onderscheidt zich door zijn superieure bouwkwaliteit, geavanceerde technologie en een hoog niveau van verfijning.

Luxe autohuur op heel Kreta

Ons Bedrijf

Rental Center Crete is al bijna een halve eeuw succesvol in de branche dankzij hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige, moderne voertuigen, een bron van bedrijfstrots. De geschiedenis van het bedrijf gaat 48 jaar terug en werd oorspronkelijk opgericht door vier vrienden, waaronder Kostas Anapliotis, de vader van de huidige CEO, Harry Anapliotis. Sinds de oprichting in 1975 heeft Rental Center Crete zijn benijdenswaardige reputatie en onwankelbare integriteit behouden. Het bekende autoverhuurbedrijf richt zich op het gemakkelijk toegankelijk maken van de beste auto's op het eiland Kreta voor klanten. Rental Center Crete is ongetwijfeld de beste plek om een auto te huren en rond te rijden op het prachtige eiland. Rental Center Crete heeft zijn hoofdkantoor op het eiland Kreta en wordt nu geleid door mede-eigenaar Harry Anapliotis. Ze bieden diensten aan toeristen die op zoek zijn naar eenvoudige en uitstekende autohuuropties, vooral wanneer ze een locatie bezoeken waar ze geen inheemsen zijn. Het aanbieden van premium autoverhuurdiensten op Kreta is sinds 1975 de enige focus van Rental Center Crete.

Waarom Kiezen Voor Ons?

De redenen waarom je voor ons moet kiezen staan hieronder vermeld.

 • Premium Verzekering: Klanten kunnen auto's huren van Rental Center Crete met volledige Premium Verzekering dekking, wat hen totale gemoedsrust geeft. Er zijn geen bijkomende kosten waarover je je zorgen moet maken zolang de huur voldoet aan de voorwaarden. Klanten krijgen geen onvoorziene kosten in het ongelukkige geval van schade of diefstal gedurende de huurperiode. Er zijn geen onvoorziene kosten voor extra verzekeringen wanneer klanten hun huurauto ophalen, en een creditcardstorting is niet nodig.
 • Gratis Annulering: Gratis annulering tot 48 uur voor de ophaaldatum.
 • Flexibele Betalingsopties: Rental Center Crete accepteert Visa, Mastercard, AmEx en contante betalingen.
 • Voertuigen in Uitstekende Staat: Rental Center Crete biedt een brede selectie van goed onderhouden auto's om aan verschillende smaken en prijsklassen te voldoen. Iedereen heeft een keuze, van redelijk geprijsde kleine auto's tot ruime SUV's en gezinsvriendelijke busjes. Convertibles zijn een optie voor mensen die op zoek zijn naar een beetje meer luxe en bieden een veelzijdige rijervaring.

1. Verzekering

Een verzekeringspakket wordt aangeboden aan klanten wanneer ze een voertuig huren bij Rental Center Crete. De dekking beschermt klanten tegen financiële aansprakelijkheid in het geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals schade of diefstal tijdens de huurperiode.

De verzekeringsdekking biedt consumenten een vangnet tegen mogelijke kosten die gepaard gaan met autoschade of diefstal. Klanten zijn niet aansprakelijk voor eventuele bijkomende kosten gerelateerd aan deze situaties zolang de huur voldoet aan de vastgestelde voorwaarden. Het garandeert consumenten financiële zekerheid gedurende hun huurervaring en zorgt ervoor dat Rental Center Crete eventuele slechte omstandigheden afhandelt.

Het hoofddoel van Rental Center Crete, dat uitgebreide Premium Verzekering biedt, is om huurders een zorgeloze huurervaring te bieden. Het probeert klanten te beschermen tegen onvoorziene uitgaven die voortvloeien uit ongeplande gebeurtenissen gedurende de huurperiode. Rental Center Crete wil gemak, transparantie en extra waarde bieden aan zijn klanten door volledige verzekering toe te voegen aan het huurpakket, wat zorgt voor een soepele en plezierige huurervaring.

2. Gratis Annulering

Gratis Annulering bij Rental Center Crete stelt klanten in staat om hun reserveringen te annuleren zonder extra kosten onder bepaalde voorwaarden. Rental Center Crete biedt een volledige terugbetaling van het vooruitbetaalde geld als een reservering meer dan 48 uur voor de geplande ophaaltijd wordt geannuleerd en volledig vooraf was betaald. Het terugbetalingsproces duurt normaal gesproken 5 werkdagen, en het gecrediteerde bedrag wordt teruggestort op dezelfde kaart die gebruikt werd voor de oorspronkelijke betaling.

Het terugbetalingsbeleid varieert als een annulering plaatsvindt binnen 48 uur voor de ophaaltijd. De klant krijgt 50% van het vooruitbetaalde bedrag terug. Het beleid is bedoeld om rekening te houden met de logistieke voorbereidingen die Rental Center Crete heeft getroffen voor de huur. Klanten moeten zich bewust zijn van het verschil in terugbetalingsprocedures afhankelijk van wanneer ze annuleren.

Gratis Annulering biedt consumenten flexibiliteit en zekerheid bij het organiseren van hun huur. Het erkent dat onvoorziene gebeurtenissen kunnen voorkomen, en het beleid probeert rekening te houden met dergelijke omstandigheden terwijl het een eerlijke en open procedure handhaaft. Rental Center Crete wil klanttevredenheid en vertrouwen in hun diensten verhogen door duidelijke annulerings- en terugbetalingsbeleid te schetsen. Het beleid toont de toewijding van het bedrijf aan het bieden van een probleemloze en klantgerichte huurervaring.

3. Flexibele Betalingsopties

Flexibele Betalingsopties bij Rental Center Crete verwijzen naar de verschillende betalingsopties die beschikbaar zijn voor huurdiensten. Het bedrijf accepteert meerdere betaalmethoden, inclusief contante betalingen, Visa, Mastercard en American Express.

Premium autohuur

Klanten kunnen kiezen uit verschillende betalingsopties om hun huurkosten te dekken. Dit omvat het gebruik van grote creditcards zoals Visa, Mastercard en American Express. Rental Center Crete accepteert contante betalingen, waardoor klanten die deze betaalmethode verkiezen of nodig hebben, hun zaken kunnen afronden.

Flexibele Betalingsopties worden aangeboden om tegemoet te komen aan de uiteenlopende keuzes en omstandigheden van hun consumenten. Rental Center Crete wil ervoor zorgen dat al zijn klanten gemakkelijk toegang hebben tot en gebruik kunnen maken van zijn diensten, ongeacht de door hen geprefereerde betaalwijze. Het beleid toont de toewijding van het bedrijf aan het bieden van een gestroomlijnde en klantgerichte huurervaring, wat uiteindelijk de klanttevredenheid en het vertrouwen in hun diensten verhoogt.

4. Voertuigen in Uitstekende Staat

Voertuigen in Uitstekende Staat bij Rental Center Crete zijn goed onderhouden en betrouwbare oplossingen om aan verschillende klantvoorkeuren en budgetten te voldoen. Het verhuuraanbod is verdeeld in verschillende typen, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en een plezierige reiservaring te bieden.

Compacte voertuigen die betaalbaar en praktisch zijn, zijn beschikbaar bij Rental Center Crete vanaf slechts €18 per dag, terwijl een hoog niveau van onderhoud en veiligheid wordt gehandhaafd. Klanten voelen zich veilig gedurende hun huurperiode dankzij de volledige verzekeringsdekking die in alle huurprijzen is inbegrepen.

Rental Center Crete biedt SUV's aan vanaf €44 per dag voor mensen die extra ruimte nodig hebben voor grotere groepen of zware bagage. Gezinnen die uitstapjes plannen, kiezen voor busjes, die beginnen bij €49 per dag en voldoende ruimte bieden voor passagiers en opslag.

Klanten die op zoek zijn naar een beetje luxe, kiezen uit het aanbod van convertibles van Rental Center Crete, met dagtarieven variërend van €49 tot €79. Deze auto's hebben automatische en handmatige versnellingsbakopties, wat een flexibele rijervaring biedt. Het kiezen van een cabriolet vereist echter een groter huurbudget om rekening te houden met de hogere verzekerings- en vergoedingskosten die komen kijken bij het huren van een luxe auto.

Het doel van het in goede staat houden van auto's is om te garanderen dat consumenten toegang hebben tot betrouwbare en aangename vervoersopties die voldoen aan hun unieke behoeften en voorkeuren. Rental Center Crete streeft ernaar om een breed wagenpark aan te bieden om aan verschillende reisbehoeften te voldoen, waardoor de algehele tevredenheid en het gemak van de huurervaringen van hun klanten worden verbeterd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem contact met ons op om een Premium Autoverhuur te boeken bij Rental Center Crete en maak gemakkelijk contact via verschillende contactmethoden. De handigste en effectiefste methode om een reservering te maken is via een gebruiksvriendelijke online reserveringswebsite. Klanten kunnen de procedure afronden door de noodzakelijke stappen te nemen, en hun reserveringsvoucher wordt snel binnen maximaal 12 uur naar hun e-mail verzonden. Veel mensen vinden deze aanpak flexibel en altijd toegankelijk.

Individuen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke touch, kunnen Rental Center Crete bereiken via telefoon op +30 2810 240 120. Het reserveringstelefooncentrum is zeven dagen per week geopend van 08:00 tot 22:00 (GMT +02:00), tijdens kantooruren. Klanten krijgen de kans om te praten met het behulpzame en vriendelijke team, dat toegewijd is aan het zorgen dat klanten de beste prijzen en service krijgen.

Neem contact op met Rental Center Crete met eventuele vragen over autoverhuur. Verwacht binnen een paar uur een reactie, met een reactietijd van niet meer dan 12 uur, aangezien Rental Center Crete toegewijd is aan het leveren van snelle service.

Neem minstens een paar dagen voor de beoogde huurdatum contact op met Rental Center Crete om een Premium Autoverhuur te reserveren. Dit stelt Rental Center Crete in staat om de aanvraag effectief te faciliteren en de beschikbaarheid van het gewenste voertuig te garanderen. Ophalen en afzetten zijn de klok rond beschikbaar, maar een reservering is nog steeds noodzakelijk om een stressvrije en tijdige ervaring te verzekeren. Rental Center Crete kan individuele huurbehoeften snel vervullen en hen een Premium Autoverhuur bieden die past bij hun wensen, of klanten nu online, telefonisch of per tekst boeken. Voel je vrij om Contact met ons op te nemen bij Rental Center Crete met eventuele vragen of behoeften.

Vragen over Premium Autoverhuur op Kreta

De veelgestelde vragen over Premium Autoverhuur op Kreta zijn hieronder weergegeven.

 • "Hoeveel kost het huren van een Premium auto op Kreta?":Huren van een Premium auto op Kreta bij Rental Center Crete begint bij €99 per dag.
 • "Welke Premium auto's zijn er te huur op Kreta?":De opties zijn onderverdeeld in de categorieën Compact, Groot, SUV, Cabrio en Bestelwagen, elk met als doel een unieke en plezierige rijervaring te bieden op Kreta.
 • "Kan ik een specifiek model Premium auto kiezen?":Ja, u kunt een specifiek model Premium auto kiezen wanneer u huurt bij Rental Center Crete.
 • "Wat zijn de vereisten voor het huren van een Premium auto op Kreta?": Bestuurders moeten ten minste 21 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs dat langer dan een jaar geldig is om een Premium auto te huren bij Rental Center Crete op Kreta. Bestuurders moeten ten minste 25 jaar oud zijn om bepaalde voertuigklassen te bedienen. Een door de overheid uitgegeven ID in het Engels, een rijbewijs, een reserveringsbevestiging en een ontvangstbewijs zijn allemaal vereisten voor huurders. Ze moeten de voorwaarden en verzekeringsdekking in de huurovereenkomst erkennen door deze te ondertekenen.
 • "Is een persoonlijke verzekering vereist voor het huren van een Premium Auto?": Nee, een persoonlijke verzekering is niet vereist voor het huren van een Premium Auto in Rental Center Crete.
 • "Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een Premium auto op Kreta?":De minimumleeftijd voor het huren van een Premium auto op Kreta is 21.
 • "Kan ik de Premium auto op een andere locatie op Kreta inleveren?":Ja, u kunt de Premium auto op een andere locatie op Kreta inleveren.
 • "Kan ik met een Premium-auto off-road rijden?": Nee, met een Premium-auto kan niet off-road worden gereden.
 • "Wordt de premium auto vervangen bij technische problemen of ongevallen?": Ja, de premium auto wordt vervangen bij technische problemen of ongevallen.
 • "Kan ik met de premium auto buiten Kreta reizen?": Nee, u kunt niet met de premium auto buiten Kreta reizen.

1. Hoeveel kost het huren van een Premium auto op Kreta?

Het huren van een Premium auto op Kreta, specifiek in Rental Center Kreta, begint bij €99 per dag. De totale kosten variëren afhankelijk van verschillende variabelen.

Startpunt is het basistarief van €99 per dag voor een Premium huurauto. De prijs hangt af van een aantal variabelen, waaronder het exacte merk en model van de premium auto, de duur van de huur, eventuele extra diensten of functies die de klant aanvraagt, en het bestaan van kortingen of specials op het moment van de reservering.

De tijd van het jaar en de vraag naar luxe voertuigen op Kreta hebben invloed op de totale huurprijs. Tijdens drukke reisperiodes of hoogseizoen stijgen de prijzen door de grotere vraag.

Het toevoegen van extra's zoals kinderzitjes, GPS-navigatie of extra verzekeringsdekking verhoogt de totale huurprijs. Klanten wordt aangeraden om alle van toepassing zijnde kosten te controleren voordat ze hun reservering bevestigen.

2. Wat zijn de soorten Premium huurauto's op Kreta?

Types van premium auto's te huur op Kreta die worden aangeboden door Rental Center Crete zijn ontworpen om te voldoen aan de belangen en eisen van klanten die op zoek zijn naar een verbeterde rijervaring. Er zijn bepaalde kenmerken en functies aangeboden door elke groep.

De Compact categorie, geprijsd voor €18 per dag, biedt een goede mix van kosten en efficiëntie. Deze auto's zijn perfect voor individuen of kleine groepen die betaalbaar en toch comfortabel over Kreta willen reizen. Door hun kleine formaat zijn ze uitstekend geschikt voor reizen door steden en krappe locaties.

Grote premium auto's zijn beschikbaar bij Rental Center Kreta voor €31 per dag voor individuen die meer ruimte en luxe willen. Deze auto's zijn een uitstekende optie voor gezinnen of groepen die samen reizen omdat ze veel ruimte bieden voor mensen en bagage. Ze zorgen voor een aangename en heerlijke reis rond Kreta dankzij hun ruime interieur.

Klanten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de ongetemde landschappen en pittoreske wegen van Kreta kunnen overwegen om een SUV te huren, wat €44 per dag kost. Deze auto's zijn ideaal voor ontdekkingsreizigers en mensen die op zoek zijn naar off-road avonturen tijdens hun reis op Kreta, omdat ze gebouwd zijn om verschillende wegomstandigheden aan te kunnen en een grotere bodemvrijheid hebben.

Verrijdbare auto's zijn beschikbaar bij Rental Center Kreta voor een dagtarief van €49 tot €79 voor diegenen die een vleugje luxe willen toevoegen aan hun reis. Deze auto's bieden een rijervaring in de open lucht en een optie voor een automatische of handgeschakelde versnellingsbak om tegemoet te komen aan verschillende rijgewoonten. Een routine-excursie wordt een plezierige en luxe ervaring als je een cabriolet huurt.

Families en grotere groepen kunnen bij het organiseren van excursies op Kreta kiezen voor bestelwagens vanaf €49 per dag. Deze voertuigen zijn een uitstekende optie voor het vervoer van veel mensen en hun bagage of boodschappentassen omdat ze veel zitplaatsen en laadcapaciteit hebben.

Rental Center Crete biedt verschillende Typen premium auto's om aan verschillende eisen en smaken te voldoen. Er zijn keuzes in de categorieën Compact, Groot, SUV, Cabrio en Bestelwagens, elk bedoeld om een onderscheidende en plezierige rijervaring te bieden op Kreta.

3. Kan ik een specifiek Premium automodel kiezen?

Ja, u kunt een specifiek model Premium auto kiezen wanneer u huurt bij Rental Center Crete. Klanten kunnen de voorkeur geven aan bepaalde merken en modellen en het bedrijf streeft ernaar om aan deze verzoeken te voldoen waar mogelijk. Rental Center Crete werkt aan een scala van kwaliteit automodellen voor klanten om uit te kiezen, terwijl de beschikbaarheid varieert op basis van variabelen, waaronder de locatie en de huidige vraag.

Klanten kunnen het personeel van Rental Center Crete vragen naar de beschikbaarheid van specifieke topmodellen auto's en hun voorkeuren kenbaar maken bij het maken van een reservering. Het personeel voldoet aan deze eisen en zorgt ervoor dat klanten hun geselecteerde premium auto kunnen gebruiken tijdens de huurperiode.

Rental Center Crete doet zijn best om aan specifieke modelverzoeken te voldoen, maar het aanbod wordt nog steeds beïnvloed door de huidige inventaris en boekingen. Geef eventuele voorkeuren voor een specifiek model premium auto door tijdens het boeken om de kans op het verkrijgen van het gewenste voertuig te vergroten.

4. Wat zijn de vereisten voor het huren van een Premium auto op Kreta?

De vereisten voor het huren van een Premium auto van Rental Center Crete op Kreta zijn ongecompliceerd en ontworpen om een veilige en verantwoorde huurervaring te garanderen. Rental Center Crete verwelkomt bestuurders die ten minste 21 jaar oud zijn en hun rijbewijs meer dan een jaar hebben. De minimumleeftijd voor de bestuurder is 25 jaar voor verschillende voertuigklassen.

Klanten moeten een Engelstalig rijbewijs, een paspoort of een andere vorm van door de overheid uitgegeven identificatie laten zien, samen met de bevestiging en het ontvangstbewijs van hun huurreservering, om de huurprocedure te voltooien. Huurders moeten de huurovereenkomst lezen en ondertekenen, waarin de reguliere huurvoorwaarden en de verzekeringsdekking die wordt aangeboden, zijn opgenomen.

Al deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat alle bestuurders gekwalificeerd zijn en klaar zijn om de taken van het besturen van een premium auto uit te voeren. Deze regels helpen Rental Center Crete om een veilige en plezierige huuromgeving voor alle klanten te handhaven.

5. Is een persoonlijke verzekering vereist om een premium auto te huren?

Nee, een persoonlijke verzekering is niet nodig om een Premium auto te huren bij Rental Center Crete. Een uitgebreide Premium verzekering is inbegrepen bij de huur en biedt zekerheid in geval van schade of diefstal van het voertuig. Er zijn geen extra kosten aan verbonden zolang de auto wordt gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden. Klanten hoeven geen extra kosten te betalen voor een aanvullende verzekering en er wordt geen borg gevraagd voor het ophalen van de huurauto.

Een persoonlijke verzekering afsluiten voor een huurauto is een goed idee, ook al is het niet wettelijk verplicht op Kreta, Griekenland. Aansprakelijkheidsverzekering, die schade of ongelukken dekt die aan anderen worden veroorzaakt tijdens het besturen van een huurauto, is nodig in Griekenland. De verzekering dekt echter geen schade aan de huurauto of schade aan de gebruiker en heeft meestal limieten. Overweeg extra verzekeringen, zoals diefstalbescherming en CDW (collision damage waiver), voor een volledige dekking en gemoedsrust tijdens de huurperiode.

6. Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een Premium auto op Kreta?

De minimumleeftijd voor het huren van een Premium auto op Kreta is 21 jaar. Een bestuurder moet minstens 21 zijn om een voertuig te huren op Kreta, waar de rijleeftijd 18 is. Iedereen onder de 21 mag geen voertuig huren op Kreta, zelfs als ze in hun eigen land legaal kunnen rijden. Bestuurders onder de 25 moeten een extra bedrag betalen, afhankelijk van het verhuurbedrijf. Verhuur voor personen boven de 70 is verboden bij bepaalde bedrijven die een leeftijdsbeperking hanteren. Er zijn geen extra kosten voor jonge bestuurders bij Rental Center Crete, waar de minimumleeftijd om een voertuig te huren 21 is.

7. Kan ik de Premium auto op verschillende locaties op Kreta inleveren?

Ja, u kunt de Premium auto inleveren op een andere locatie op Kreta. Het afleveren en terugbrengen van auto's van verschillende ondersteunde locaties, gespecificeerd in de booking engine, is een gemak dat wordt aangeboden door Rental Center Crete. Het omvat havens, luchthavens en sommige hotels voor gemak en flexibiliteit. Neem vooraf contact op met Rental Center Crete om aanvaardbare afspraken te maken als u de auto wilt terugbrengen naar een plaats die niet is vermeld in de reserveringsengine.

Er zijn €20 kosten verschuldigd bij aankomst voor inleveringen tussen 22:00 en 7:00 's avonds. Het terugbrengen van de auto na sluitingstijd is normaal gesproken gratis binnen de vastgestelde tijdspanne. Klanten brengen hun huurauto's terug wanneer het hen uitkomt, zelfs na de gebruikelijke kantooruren, dankzij de service.

8. Kan er met Premium auto's off-road worden gereden?

Nee, met Premium huurauto's kan niet off-road worden gereden. Het verhuurbedrijf wijst er duidelijk op dat de huurder aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van een huurauto op een niet-goedgekeurde weg, onverharde weg of off-roadlocatie, ongeacht of dit opzettelijk of per ongeluk gebeurt. Het bedrijf behoudt het recht om de huurder de volledige kosten voor het herstellen van dergelijke schade in rekening te brengen. De regel is ingesteld om de betrouwbaarheid en algemene gezondheid van de auto's te waarborgen en om de veiligheid van zowel de huurder als het voertuig te garanderen.

9. Wordt de premium auto vervangen bij technische problemen of ongelukken?

Ja, de premium auto wordt vervangen bij technische problemen of ongelukken. De auto wordt vervangen door een andere binnen 24 uur vanaf het moment dat het ongeval of de pech werd gemeld als de trieste omstandigheid resulteert in de immobilisatie van het voertuig. Het bedrijf heeft het recht om de oorzaak van het ongeluk/de panne te onderzoeken en de vervanging van het voertuig te weigeren als de voorwaarden werden geschonden.

Klanten worden aangespoord om Rental Center Crete direct op de hoogte te stellen in het geval van pech of een ongeval. Ze moeten specifiek zijn over hun exacte locatie. De medewerkers van het bedrijf brengen de Interamerican Road Assistance 24 uur per dag op de hoogte van het voorval. Er wordt tijdig hulp gestuurd. Het kantoor van Rental Center Crete onderneemt tegelijkertijd de juiste acties om de getroffen auto te vervangen door een andere. Klanten bellen de nood-hotline op 0030 2810 240 120 voor snelle hulp. Deze regel illustreert de toewijding van Rental Center Crete om klanten een betrouwbaar en veilig vervoermiddel te bieden, zelfs in onverwachte situaties.

10. Kan ik met de Premium Auto ook buiten Kreta reizen?

Nee, je kunt niet met de Premium Auto buiten Kreta reizen. Het is uitdrukkelijk verboden om met de auto buiten Kreta te rijden en deze te vervoeren naar of van een eiland of het vasteland, volgens Rental Center Crete. Alle verzekeringen zijn ongeldig onder deze omstandigheden en de huurder is aansprakelijk voor eventuele verliezen die hieruit voortvloeien. De regel is ingesteld om de integriteit van de auto te beschermen en de veiligheid van zowel de huurder als de huurauto te garanderen.

↘ Lees ook

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis