Rental Center Crete Small Hero Rental Center Crete Large Hero

Alles Wat Je Moet Weten Over De Slag Om Kreta 1941

May 5, 2021
Alles over de Slag om Kreta

De Slag om Kreta was een van de meest dramatische veldslagen van de Tweede Wereldoorlog, met grote machtswisselingen en aanzienlijke verliezen. De slag toonde vooral de sterke wil van de bevolking van Kreta - er was een sterke en dappere burgerbetrokkenheid bij de strijd, en in de nasleep ervan. Lees verder


7 Beste Restaurants in Chania - Kreta

April 28, 2021
Beste restaurants in Chania

Chania is de op één na grootste stad van Kreta, na de hoofdstad Heraklion. Chania kan terug kijken op een eeuwenoude en ongelooflijke geschiedenis en mythisch erfgoed. En een van de meer tastbare aspecten van deze lange en levendige historische erfenis is Chania's fantastische catalogus van culinaire hoogstandjes. Chania, bekend om zijn prachtige uitzichten op de turquoise zee en pastelkleurige gebouwen die doen denken aan de Venetiaanse, Arabische en zelfs Romeinse architectuur en design, heeft ook het een en ander in petto als het gaat om het bereiden van lekker eten.

Lees verder


Het Volledige Verhaal van Icarus en Daedalus

April 20, 2021
Het verhaal van Icarus en Daedalus

Het volledige verhaal van de Icarus en Daedalus is een van de meest populaire Griekse mythen, die op zijn minst oppervlakkig bekend is bij velen, omdat het een krachtige allegorie is voor zowel de hoogten van de menselijke prestatie als de overmoed - trots in de slechtste zin van het woord - die ermee gepaard kan gaan. De allegorie laat ons zien dat we moeten streven, maar ook dat we voorzichtigheid en nederigheid niet mogen vergeten. Het is uit deze mythe dat we de uitdrukking “ Vlieg niet te dicht bij de zon” hebben.

Lees verder


Snorkelen op Kreta

April 14, 2021
Alles over snorkelen op Kreta

Als u denkt dat Kreta fantastische stranden, baaien, kloven en bergen heeft, wacht dan maar tot u het onderwaterlandschap ziet. De onderwaterwereld van Kreta is absoluut magisch. En het is heel gemakkelijk te verkennen door snorkelen op Kreta. Je hoeft geen duikbrevet te hebben om met prachtige exotische vissen te zwemmen en je te verbazen over de rijke diversiteit aan koralen en waterplanten in de wateren van Kreta. In feite heb je alleen een masker en een snorkel nodig, plus voor een meer intensieve ervaring wat extra uitrusting die zelfs voor beginners makkelijk te gebruiken is. En nog beter, sommige ervaren gidsen laten u de beste plaatsen zien om te genieten van de majesteit van het onderwater koninkrijk.

Lees verder


5 Beste hotels in Heraklion - Stadshotels

April 7, 2021
Beste Heraklion Stadshotels

Het eiland Kreta is het grootste eiland van Griekenland en de hoofdstad Heraklion eist uw aandacht op. Bewoond voor meer dan 130.000 jaar, was Kreta het centrum van het ontstaan van de Westerse beschaving. In de moderne tijd zijn het eiland en zijn burgers slechts een deel van de Griekse staat voor iets meer dan 100 jaar, maar de complexe geschiedenis en de rijke cultuur zijn de reden waarom zoveel toeristen elk jaar hun weg naar deze geweldige plek vinden.

Lees verder


Het Proces van de Olijvenoogst Op Kreta

March 31, 2021
Alles over de olijfoogst op Kreta

Terwijl u door het weelderige Kretenzische landschap rijdt, zal een van de meest bekende taferelen de olijfboomgaarden zijn, waarvan de bladeren zilverkleurig zijn in de wind. Als u beter kijkt, ziet u vaak bundels zwart gaas tussen de bomen. Later in het seizoen, in september misschien, zal het gaas worden uitgerold, en als een enorm tapijt onder de olijfbomen over het landschap worden uitgespreid. Dit is ter voorbereiding op de olijfoogst op Kreta.

Lees verder


Alles Wat Je Moet Weten Over De Richtis Kloof Op Kreta

March 24, 2021
Alles over de Richtiskloof

De Richtiskloof is het hoogtepunt van een van de meest ongerepte regio's van Kreta en natuurliefhebbers zullen blij zijn om dit prachtige landschap te ontdekken.

Lees verder


Alles Wat Je Moet Weten Over Panormo, Kreta

March 17, 2021
Alles over Panormo Kreta

Panormo is een prachtige strandbestemming, de toplocatie maakt het een perfecte bestemming voor zowel een romantische als een familievakantie. Hier is alles wat u moet weten over Panormo, Kreta.

Lees verder


Premium Verzekering - Rental Center Crete
Ontdek Kreta
met een huurauto
vanaf €14,9 per dag
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis