Rental Center Crete Small Hero Rental Center Crete Large Hero

Alles wat u moet weten over Ammoudara (Heraklion)

July 21, 2021
Alles over Ammoudara in Heraklion - Kreta

Slechts enkele kilometers ten westen van het centrum van Heraklion, is het Ammoudara strand één van de meest populaire badplaatsen in de omgeving. Aangezien de stad Heraklion eigenlijk geen goed strand heeft naast de stad, is Ammoudara de eerste optie die bezoekers hebben om de kust van Kreta te bekijken bij aankomst. Laten we alles ontdekken wat er te weten valt over Ammoudara Beach in Heraklion.

Lees verder


Alles wat u moet weten over Archanes, Kreta

July 14, 2021
Alles over Archanes

Archanes ligt gracieus tussen de toppen van Mt. Psiloritis en Mt. Spathi en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Het is een van de mooiste en historischste dorpen van Kreta en we kunnen niet wachten om u het te laten ontdekken. Hier vindt u alles wat u moet weten over Archanes voordat u uw reis naar Kreta plant. Lees verder


Alles wat u moet weten over Myrtos, Kreta

July 7, 2021
Mirtos Kreta

Voor een vakantie die ongerepte natuur, fantastische stranden en veel lokale cultuur en cuisine combineert in een ontspannen en authentieke omgeving, is Myrtos (of Mirtos) een uitstekende bestemming. Het is ook een prachtige regio om met de auto te verkennen, met lieflijke dorpjes, geheime stranden en prachtige autoritten. Hier vindt u alles wat u moet weten over Myrtos, Kreta.

Lees verder


Alles wat u moet weten over Agia Galini

June 30, 2021
Agia Galini Kreta

Als u op zoek bent naar een meer afgelegen en ontspannen bestemming op Kreta, zijn er tal van rustige en vredige dorpjes aan de zuidkust van het eiland. Een van die plaatsen is het dorp Agia Galini, waar de schoonheid van de stranden perfect samengaat met het rijke historische erfgoed. Zelfs de naam, die meerdere wortels kan hebben, betekent eigenlijk "heilige rust", een perfecte beschrijving voor dit traditionele Kretenzische dorp, gebouwd op de hellingen van een heuvel die afdaalt in de blauwe zee, met zijn charmante haventje en prachtige kiezelstranden.

Lees verder


Kreta voor senioren: Een eiland voor alle leeftijden

June 23, 2021
Kreta voor senioren

Kreta is een droombestemming voor iedereen, maar misschien wel het meest speciaal voor senioren. Dit unieke eiland biedt een combinatie van service en verfijning in combinatie met de ruige, authentieke eenvoud van de eilandcultuur die vooral de senior reiziger aanspreekt. Kreta is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar iets echts - een nieuw avontuur - maar die niet per se willen backpacken en ruw willen slapen om het te vinden.

Lees verder


Alles wat u moet weten over Glyka Nera Strand

June 16, 2021
Glyka Nera – Kreta

Het strand Glyka Nera wordt beschouwd als een van de meest betoverende stranden van Kreta. Het is een afgelegen bestemming aan de zuidwestkust van Kreta en is alleen te voet of per boot bereikbaar. Toch is het prachtige fijne kiezelstrand een bezoek waard vanwege de afgelegen en romantische sfeer, evenals het dramatische omringende landschap met hoge kliffen of de heldere zoetwaterbronnen die in de zee uitmonden. Letterlijk betekent dit "zoetwater" strand, deze locatie is echt een van de verborgen schatten van Kreta, een uitje bestemming die de unieke schoonheid van het eiland onthult. Lees verder


Alles wat u moet weten over Sfakia (Chora Sfakion)

June 9, 2021
Sfakia Kreta

De stad Sfakia of Chora Sfakion is de hoofdstad van het gelijknamige berggebied, dat ten zuiden van de stad Chania ligt en deel uitmaakt van de regio Chania. Het is een ruig en dramatisch land, en een van de plaatsen die nooit volledig werd veroverd door de buitenlandse mogendheden die over Kreta heersten.

Hoewel het slechts een paar honderd inwoners telt, biedt het kleine stadje Sfakia tal van toeristische attracties, omgeven door de wilde kust van de Libische Zee en de bergen van Kreta, met verschillende kleine pittoreske stranden en een betoverende sfeer.

Lees verder


Heeft u een internationaal rijbewijs nodig op Kreta?

June 2, 2021
Internationaal rijbewijs in Kreta

Het kan overweldigend zijn om voor de eerste keer in een ander land te gaan rijden. De verkeersregels zijn anders, de wetten zijn anders, en als je een ongeluk krijgt, weet je misschien niet wat je moet doen. De meesten van ons plannen alleen de goede delen van onze reis, maar we moeten ook voorbereid zijn voor het geval er een ongeluk gebeurt, zodat u voorbereid bent.

Lees verder


Premium Verzekering - Rental Center Crete
Ontdek Kreta
met een huurauto
vanaf €14,9 per dag
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis