Rental Center Crete Small Hero Rental Center Crete Large Hero

Alles wat u moet weten over Vathi Beach

October 13, 2021
Vathi Beach Kreta

Vathi Beach is een uitstekende strandbestemming in zijn eigen prachtige baai. In de prefectuur Lasithi, gunstig gelegen net ten zuiden van Agios Nikolaos, Vathi beach is mooi en luxueus. Het is een "nieuw" strand, dat in 2010 werd aangelegd. Het zijdewitte zand en het blauwe water zijn echter tijdloos.

Lees verder


Alles wat u over Maleme Kreta moet weten

October 6, 2021
Maleme Kreta

Er zijn zoveel prachtige plaatsen op Kreta om te verkennen dat het een uitdaging kan worden om een bestemming te kiezen, met elk zijn eigen authentieke charme. Een klein dorp dat de perfecte Kretenzische vakantie zou kunnen bieden is Maleme, gelegen op het noordwestelijke deel van het eiland, slechts 16 km ten westen van de stad Chania. Met zijn lange strook uitstekende stranden is de golf van Chania een van de meest betoverende bestemmingen op Kreta, met een prachtige natuurlijke omgeving en unieke culturele bezienswaardigheden. Het dorp Maleme is een badplaats in ontwikkeling, met een prachtig strand en tal van diensten langs de kust, waardoor het perfect is als u alles op loopafstand wilt hebben.

Lees verderAlles wat u moet weten over Ligaria, Kreta

September 25, 2021
Ligaria Kreta

Een prachtige baai met een eigen strand, Ligaria is een prachtige plek om te verblijven en te genieten van een idyllische strandvakantie. Gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot allerlei faciliteiten en diensten, is dit een bijzonder uitstekende keuze voor gezinnen. Ligaria is ook de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Crete, met gemakkelijke toegang tot enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland.

Lees verder


Alles wat u moet weten over de Kourtaliotiko Kloof

September 14, 2021
Kourtaliotiko Kloof

De zuidkust van Griekenland is een van de meest dramatische landschappen ter wereld, met een aantal werkelijk spectaculaire ravijnen en kloven. Deze verbazingwekkende natuurlijke bezienswaardigheden geven dit gebied een bijzondere charme en bieden uitstekende mogelijkheden voor avontuur als u even weg wilt van de hitte van de stranden. Onder de interessantste natuurwonderen van Zuid-Kreta is de prachtige kloof van Kourtaliotiko een wilde en fascinerende bestemming, waar u de unieke geologische formaties, prachtige watervallen en ongerepte natuur van Kreta kunt bewonderen. Het begint ten zuiden van het dorp Koxare, loopt naar het zuiden, door een vlakte en gaat verder met de kleine kloof van Preveli, en bereikt uiteindelijk het prachtige strand van Preveli.

Lees verder


Alles wat u moet weten over Tris Ekklisies

September 8, 2021
Alles over Tris Ekklisies

Het eiland Kreta, dat van alle kanten omringd wordt door een prachtige warme zee, is de perfecte zomerbestemming als u op zoek bent naar een onvergetelijk uitje. Met zoveel idyllische kleine strandjes is er altijd wel een privéstrandje te vinden om van de Kretenzische zon en het turquoise water te genieten. Afgelegen aan de zuidkust van het eiland, heeft het kleine dorpje Tris Ekklisies een van de mooist denkbare stranden. Verscholen aan de monding van de indrukwekkende Gorges van Ambas, zijn het kleine dorp en zijn strand werkelijk schilderachtig, vooral wanneer men ze van bovenaf bewondert tijdens het rijden over de duizelingwekkende weg die langs de bergen naar beneden kronkelt vanuit het dorp Paranymfi.

Lees verder


Winter op Kreta - Wat te doen op Kreta als u er in de winter bent!

September 1, 2021
Winter op Kreta

Kreta heeft de reiziger zoveel te bieden. Het is gemakkelijk om dit fantastische eiland te associëren met zijn beroemde stranden. Maar op Kreta zijn de stranden - hoe indrukwekkend ze ook zijn - slechts een deel van het verhaal. De dingen die Kreta tot zo'n unieke bestemming maken, zijn net zo goed in de winter als in de zomer te bezoeken - in feite zelfs beter, omdat u dan zonder de drukte van het hoogseizoen kunt genieten. Sommige van de attracties van Kreta zijn altijd in de winter - zoals de beroemde bergen. En nog andere geneugten zijn uniek voor de wintermaanden - een geheim dat eigenlijk alleen de lokale bevolking weet. Met uw huurauto op Kreta kunt u het veelzijdige landschap van dit magische Griekse eiland ervaren.

Lees verder


Alles wat u moet weten over Lendas

August 25, 2021
Lendas Kreta

Een vredig en afgelegen dorp aan de dramatische zuidkust van Kreta, Lendas of Lentas is een verbazingwekkende bestemming als u op zoek bent naar een meer authentieke en traditionele ervaring. Beschermd door hoge bergen en twee kleine schiereilanden, zijn het kleine dorp en de stranden van Lendas een bezoek waard voor de fantastische sfeer.

Lees verder


Premium Verzekering - Rental Center Crete
Ontdek Kreta
met een huurauto
vanaf €14,9 per dag
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis