Rental Center Crete Large Hero

Minaretten en moskeeën op Kreta, die je echt gezien moet hebben

September 28, 2022
Minaretten en moskeeën op Kreta

Kreta is een populaire vakantiebestemming waar voor toeristen heel veel valt te ontdekken. Als je van plan bent om het eiland Kreta te gaan bezoeken en eens iets anders wilt, zorg er dan voor dat je een bezoek aan één van deze moskeeën met die unieke minaretten in de omgeving brengt. Er zijn tientallen adembenemende moskeeën op het eiland te vinden, maar hier zijn wel de meest opvallende:

Lees verder


Zes unieke kerken op Kreta die je zeker eens moet bezoeken

September 25, 2022
Kerken op Kreta

Kreta is met zijn rijke geschiedenis van kunst en cultuur de thuisbasis van enkele van de meest interessante kerken van Griekenland. Als je een tocht rond Kreta maakt of het historische centrum van Heraklion verkent, kom je vele adembenemende kerken tegen en waarvan sommige misschien wat opmerkelijker zijn dan andere.

Lees verder


De mooiste kloosters op Kreta - lijst met de populairste kloosters

September 15, 2022
Kloosters op Kreta

Kreta staat vaak bekend om zijn prachtige stranden, het gekke nachtleven en het geweldige eten. Maar hoewel deze dingen allemaal waar zijn, zul je verrast zijn te weten dat het meest verbazingwekkende aan het eiland de indrukwekkende kloosters zijn. Een breed scala aan kloosters is verspreid over Kreta en de een is nog mooier dan de ander.

Lees verder


Restaurants in Rethymnon, Kreta, die echt de moeite waard zijn

September 8, 2022
Restaurants in Rethymnon, Kreta

De stad Rethymnon is één van de meest populaire toeristische bestemmingen op Kreta. Deze meest zuidelijke stad van Kreta, met een zandstrand en bergen met weelderig groen eromheen, heeft veel te bieden.

Lees verder


De beste restaurants voor een onvergetelijke ervaring in Agios Nikolaos

September 1, 2022
De beste restaurants van Agios Nikolaos

Lasithi is één van de beste regio's om op Kreta te bezoeken. Met zijn prachtige stranden en kristalhelder water wordt dit deel van het eiland elk jaar door honderdduizenden mensen bezocht. Hier kun je je niet alleen op het strand ontspannen – de regio heeft ook een ouderwetse charme, die alleen Lasithi kan bieden. De straten met hun witgekalkte muren en gewelfde doorgangen, die naar de binnenplaatsen leiden, nemen je echt mee terug in de tijd.

Lees verder


Heraklion Archeologisch Museum: Een gids voor elke reiziger

August 25, 2022
Heraklion Archeologisch Museum

Als u de kans wilt krijgen om in de geschiedenis van Kreta te duiken, samen met het zien van enkele van de mooiste en best bewaarde kunstwerken van het eiland, dan is het Archeologisch Museum van Heraklion een plaats die u niet wilt missen. Dit is een plaats die de verbazingwekkende verscheidenheid van culturen die door de geschiedenis heen met Kreta te maken hadden, tot leven brengt, zodat u een glimp kunt opvangen van de Neolithische, Minoïsche, en zelfs Romeinse tijdperken.

Lees verder


Musea in Heraklion die u niet wilt missen

August 17, 2022
Heraklion Musea

Of u nu een geschiedenisfanaat bent, een liefhebber van mooie kunst, of misschien gewoon iemand die nieuwsgierig is naar het verleden, Heraklion zit boordevol musea die perfect zijn om uw interesses te bevredigen. Met dat gezegd, hier zijn de topmusea die u zeker moet bezoeken.

Lees verder


De beste musea in Rethymnon die u moet bezoeken

August 10, 2022
Musea in Rethymno

Rethymnon is bekend om zijn mooie stranden. Maar als u eens iets anders wilt proberen dan anders, dan heeft de stad inderdaad nog heel wat andere activiteiten te bieden. Een van de leukste dingen die u kunt doen in Rethymno is het bezoeken van ongelooflijke musea die de rijke geschiedenis en cultuur van de streek belichten.

Lees verder


Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis