Wat zijn de gemiddelde kosten voor het huren van een auto in Griekenland?

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 14 augustus 2021 en bijgewerkt op 21 december 2021.
Kosten van het huren van een auto in Griekenland

De beste manier om dit prachtige land te zien is door een auto te huren. Met een huurauto bent u snel op uw bestemming.

Een auto huren is de meest flexibele en persoonlijke manier om kennis te maken met Griekenland en u reist in uw eigen tempo en volgens uw eigen schema.

Om er zeker van te zijn dat u een auto tot uw beschikking heeft, is het altijd het beste om er een te reserveren voordat u van huis vertrekt. Maar als u op het laatste moment besluit dat u een auto wilt huren, kunt u dat bij ons doen op de luchthaven van Heraklion. Bij Rental Center Crete, maken we het proces heel snel en eenvoudig.

Andere agentschappen kunnen u meer aanrekenen voor het maken van last-minute reserveringen. Dus, door vooraf te reserveren bij andere agentschappen, betaalt u misschien een lagere huurprijs dan wanneer u zou wachten om bij hen te huren bij uw aankomst op de luchthaven.

Laten we het eens hebben over de gemiddelde kosten van het huren van een auto in Griekenland!

Voel je vrij met een huurauto in Griekenland!

Maar eerst, een disclaimer

De volgende prijzen zijn hier alleen om u een idee te geven van hoeveel het u zal kosten om verschillende voertuigtypes te huren tijdens uw verblijf in Griekenland.

Bij Rental Center Crete willen we nooit dat u wordt verrast door prijzen of kosten van welke aard dan ook. U kunt altijd hier onze catalogus bekijken en weten dat de prijs die u boekt ook de prijs is die u zult betalen.

Wij kunnen niet spreken voor andere agentschappen of hun prijzen en beleid. Dit artikel is alleen bedoeld om u een algemeen idee te geven, zodat u kunt beginnen na te denken over uw reis naar Griekenland.

Meisje met een hoed in een gehuurde auto in Griekenland

De gemiddelde kosten van een huurauto

De prijs die u betaalt voor een huurauto zal sterk afhangen van het agentschap dat u kiest en het voertuig dat u huurt. De dagen dat u het voertuig nodig heeft zullen soms ook een invloed hebben op de prijzen die u vindt, aangezien de toeristische piekmaanden soms duurder kunnen zijn dan de laagseizoenen.

Deze kunnen beginnen bij €15 tot €22 per dag en gaan vanaf daar omhoog.

Uw kosten zullen van vele factoren afhangen, maar de volgende lijst geeft u een idee van de dagtarieven die u kunt verwachten te betalen.

Een economy auto begint vanaf €7- €9 met een compact vanaf €14 per dag. Denk aan het sleutelwoord 'vanaf', want als u niet oplet, komen er extra kosten bij.

Middenklasse auto's worden gemiddeld vanaf 19 euro verhuurd, terwijl een standaard auto rond de 26 euro kost.

SUV's en minibusjes zijn duurder, met een gemiddeld tarief van €23 en €34, respectievelijk.

Een full-size SUV kan oplopen tot €45 om te beginnen, terwijl een premium auto zal zijn vanaf € 75, beide per dag kosten. Een mini kan al vanaf €7, terwijl de cabriolet vaak begint bij een gemiddelde van rond de €31.

Nogmaals, de prijs die u betaalt zal afhangen van een aantal dingen, namelijk het agentschap waar u uw voertuig huurt.

Bij Rental Center Crete, zijn niet alleen onze prijzen onder het gemiddelde, maar onze prijzen zijn ook all-inclusive zonder extra of verrassende kosten of toeslagen.

We hebben het makkelijk voor je gemaakt! Dat gezegd zijnde, als u elders winkelt, vergeet dan niet te budgetteren voor extra kosten die kunnen opduiken buiten wat zij als prijs vermelden.

Hoe meer dagen u huurt, hoe lager uw kosten (soms)

Als u uw voertuig een week of langer huurt, zijn uw dagtarieven vaak lager.

Het is belangrijk te onthouden dat als u uw aantal dagen wijzigt, dit uw tarief kan veranderen. Natuurlijk, wanneer u Griekenland bezoekt, betwijfelen wij of u minder dagen zult willen.

We hebben vaak aanvragen voor verlengingen!

Een jong meisje rijdt in een huurauto

Er zijn extra kosten (maar niet bij ons)

Naast prijsschommelingen op basis van het type auto, de reisdagen en het verhuurbedrijf dat u kiest, kunt u verrast worden met extra kosten.

Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren, maar voordat we daar op ingaan, willen we u eraan herinneren dat bij Rental Center Crete, alles is inbegrepen in de prijs die u boekt.

Er zijn geen stiekeme kosten in ons verhuurproces. Bij andere agentschappen kunt u extra kosten aantreffen om de volgende redenen:

  • Brandstofafwijkingen
  • Verzekering - Veel bureaus nemen dit niet op in hun vermelde prijs, en het kan een enorm verschil maken in uw budget en vakantiefondsen
  • Aantal kilometers dat u met de auto hebt gereden
  • Leeftijd bestuurder - Bij Rental Center Crete rekenen wij geen extra kosten voor jonge bestuurders, maar veel verhuurbedrijven rekenen wel extra voor bestuurders onder de 25
  • Locaties voor ophalen en wegbrengen

Wij hopen dat u ons zult vertrouwen om u te helpen van het autoverhuur onderdeel van uw vakantie een positieve, stress-vrije ervaring te maken. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen hier of bezoek ons op sociale media.

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis