Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools voor adverteren, analyse en support.
Privacy- en Cookiebeleid - Opt In / Out
Rental Center Crete Large Hero

Over Rental Center Crete

Rental Center Crete is een autoverhuurbedrijf. Rental Center Crete is opgericht in 1975. De huidige mede-eigenaar van Rental Center Crete is Harry Anapliotis. Rental Center Crete is gevestigd op het eiland Kreta. Het autoverhuurbedrijf biedt mensen de beste en eenvoudigste oplossingen voor het huren van auto's die ze nodig hebben op een plek waar ze geen inwoners van zijn.

Rental Center Crete is de one-stop-oplossing voor alle autoverhuurbehoeften op het eiland Kreta. Rental Center Crete beschikt over de nieuwste en meest stijlvolle modellen auto's om klanten de beste auto's te bieden die ze nodig hebben om in luxe en comfort op Kreta te reizen. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over extra kosten of verborgen kosten. Rental Center Crete heeft geen achterliggende belastingen of verzekeringspremies die aan klanten worden doorberekend. Klanten hoeven alleen te betalen voor wat ze hebben gereserveerd, wees gerust met Rental Center Crete.

Wanneer is Rental Center Crete begonnen?

Rental Center Crete is 49 jaar geleden begonnen. Het hoofdkantoor van Rental Center Crete is gevestigd in Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307. Rental Center Crete heeft sinds 1975 hard gewerkt om zijn uitstekende imago en solide geloofwaardigheid te behouden. Het bekende autoverhuurbedrijf is gespecialiseerd in het gemakkelijk maken voor reizigers om de beste auto's op Kreta te huren, dat is een ander land. Rental Center Crete is zonder twijfel de enige plek om naartoe te gaan wanneer mensen een auto willen huren terwijl ze rondreizen op het prachtige eiland.

Rental Center Crete Parking

Wat biedt Rental Center Crete aan?

Rental Center Crete biedt verschillende auto's aan, zoals budgetauto's, compacte auto's, gezinsauto's, jeeps en een grote verscheidenheid aan auto's zoals SUV's en 4x4. Bussen en bestelwagens die geschikt zijn voor grotere gezinnen en feesten zijn ook beschikbaar bij Rental Center Crete. Het autoverhuurbedrijf biedt klanten gratis annulering van bestellingen zonder gedoe, en dat tot 48 uur voor het ophalen van het gereserveerde voertuig. Het bedrijf streeft ernaar klanten volledig te accommoderen en doet zijn best.

Rental Center Crete biedt All Risk Insurance zonder eigen risico, diefstalverzekering, onbeperkte kilometers en veel andere clausules die bijdragen aan de kosten van de autohuur. Rental Center Crete vertelt hun klanten alles van tevoren, zodat ze een geïnformeerde keuze kunnen maken bij het boeken van een huurauto. De huur van de klant is beschermd met de Premium Insurance aangeboden door Rental Crete Center. Klanten hoeven geen eigen risico te betalen, zolang het gebruik van de auto volgens de voorwaarden is in geval van schade of diefstal van de auto. Bij het ophalen van de huurauto is geen creditcardborg vereist, en klanten wordt niet gevraagd extra te betalen voor aanvullende autoverhuurverzekering.

Wie heeft Rental Center Crete opgericht?

Rental Center Crete werd oorspronkelijk opgericht door vier vrienden, waarvan Kostas Anapliotis er een is. Kostas Anapliotis is de vader van de huidige CEO, Harry Anapliotis. Kostas Anapliotis verwierf alle aandelen van het bedrijf en begon internationaal uit te breiden door samenwerkingen met internationale reiscorporaties. De drie zonen van Kostas groeiden op en werden betrokken bij de operaties en het beheer van hun familiebedrijf. Harry en zijn twee broers runnen vandaag het autoverhuurbedrijf van de familie, dat erin is geslaagd zichzelf in de loop der jaren te vestigen als de beste lokale autoverhuur op Kreta.

Wie is de huidige CEO van Rental Center Crete?

De huidige CEO van Rental Center Crete is Harry Anapliotis en zijn 2 broers. Rental Center Crete veroorzaakt al 49 jaar files op de Kretaanse wegen. De beoordelingsscore van Rental Center Crete was 95,8% voor de jaren 2021 en 2022. Rental Center Crete bedient een groot aantal terugkerende klanten. Het bedrijf heeft een groeipercentage van 30% van terugkerende klanten.

jaar
maanden
dagen
uren
minuten
seconden

Harry Anapliotis's leiderschap van Rental Center Crete is een opmerkelijk voorbeeld van zijn veelzijdige kwaliteiten. Rental Center Crete is een organisatie die gedijt onder leiding van Harry sinds januari 2005. Harry Anapliotis's carrière beslaat bijna drie decennia en blijft een leider in productontwerp, webontwikkeling en digitale marketing. De voortdurende bijdragen van Harry aan de industrie tonen Harry's reputatie als een doorgewinterde professional wiens expertise breed wordt erkend door klanten en collega's.

Hoe heeft Rental Center Crete het bedrijf zo lang in stand gehouden?

Rental Center Crete heeft het bedrijf zo lang in stand gehouden omdat het bedrijf klanten de beste deal biedt voor hoogwaardige, moderne voertuigen waar het bedrijf trots op is om aan de klant te presenteren. Het inhuurproces in het bedrijf is tijdbesparend en ongecompliceerd. Rental Center Crete heeft het inhuurproces tot het hoogst mogelijke niveau gestroomlijnd, in tegenstelling tot sommige autoverhuurbedrijven, wat het eenvoudig en toegankelijk maakt. Boek de autohuur binnen enkele minuten.

Alle autoverhuur van Rental Center Crete wordt geleverd met het premium verzekeringspakket. Sommige verhuurbedrijven hebben verborgen kosten, en ze vertellen klanten niet dat ze prijzen hebben die onderhevig zijn aan verandering. Rental Center Crete heeft geen verborgen of verrassingskosten bij aankomst. De reserveringsprijs is de daadwerkelijke prijs om te betalen.

Rental Center Crete stelt klanten in staat om de stad, dorpen of wandelpaden op hun gemak te verkennen zonder afhankelijk te zijn van de dienstregelingen van het openbaar vervoer. Kies de ophaallocatie en laat het bedrijf helpen bij het creëren van herinneringen voor een heel leven op de reis naar de Griekse eilanden. Het feedback dat het bedrijf heeft ontvangen, is kostbaar. Rental Center Crete beschouwt zijn gasten als hun vrienden, daarom heeft het bedrijf het vele jaren volgehouden.

Waar is Rental Center Crete nu?

Rental Center Crete bevindt zich in Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307. Rental Center Crete heeft handige locaties. Ze bedienen meer dan 18 locaties in Kreta, waaronder de luchthavens van Heraklion en Chania.

Hoeveel werknemers heeft Rental Center Crete?

Rental Center Crete heeft 40 werknemers. Rental Center Crete heeft een winnend team van werknemers die een eer zijn voor het bedrijf. De uitzonderlijke klantenservice, professionaliteit, oog voor detail, flexibiliteit en vriendelijke houding van de werknemers combineren tot een uitstekende huurervaring. Vorige klanten kiezen ongetwijfeld opnieuw voor Rental Center Crete voor hun toekomstige autoverhuurbehoeften, en ze bevelen hen van harte aan aan iedereen die topdienstverlening zoekt in de autoverhuurindustrie vanwege het ongelooflijke team en hun toewijding aan uitmuntendheid.

Waar bevinden zich de stations van Rental Center Crete?

De stations waar Rental Center Crete zich bevindt, worden hieronder vermeld.

  • Heraklion: Rental Center Crete heeft een station op de luchthaven van Heraklion, de haven van Heraklion, Chersonissos, Gouves, Kokkini Hani, Malia, Stalis en in Agia Pelagia.
  • Chania: Rental Center Crete heeft alleen een station op de luchthaven van Chania.
  • Lassithi: Rental Center Crete heeft een station in Agios Nikolaos, Sissi en Elounda.
  • Rethymno: Rental Center Crete heeft een station in Bali en Georgioupolis.

Wat is het doel van Rental Center Crete?

Rental Center Crete - Autoverhuur sluit perfect aan bij de professionele doelen en persoonlijke principes van Harry. Harry's managementstijl bij Rental Center Crete integreert technische expertise, originaliteit en klantgerichtheid. Harry gebruikt zijn expertise in reis schrijven om ervoor te zorgen dat de aanbiedingen van het bedrijf resoneren met reizigers en hen allesomvattende en verleidelijke autoverhuuropties bieden. Harry creëert een gebruiksvriendelijk online platform dat reserveringen en consumenteninteracties vergemakkelijkt dankzij zijn expertise in webontwikkeling.

Het primaire doel van Harry is altijd geweest om betrouwbare, hoogwaardige autoverhuurdiensten op Kreta te bieden sinds de oprichting van het bedrijf. Harry heeft Rental Center Crete tot een bekende en zeer gewilde optie gemaakt voor bezoekers van het eiland vanwege Harry's toewijding en actieve betrokkenheid.

Waarom kiezen voor Rental Center Crete?

Het kiezen van Rental Center Crete voor autoverhuur bij een bezoek aan Kreta biedt verschillende duidelijke voordelen. Rental Center Crete biedt ongeëvenaard gemak, waardoor klanten het eiland op hun eigen voorwaarden kunnen verkennen, vrij van de beperkingen van het openbaar vervoer. De vrijheid om te verkennen is waardevol in Kreta, waar diverse landschappen variëren van prachtige stranden tot afgelegen bergdorpen, allemaal toegankelijk met het gemak van een huurauto.