Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools voor adverteren, analyse en support.
Privacy- en Cookiebeleid - Opt In / Out
Rental Center Crete Large Hero

Ontdek Kreta als een grote familie met een Minivan verhuur!

Kreta ligt in de Middellandse Zee en is het grootste van de Griekse eilanden en een fantastische locatie voor een familievakantie. Kreta heeft een levendige cultuur, een prachtige geschiedenis en schitterende landschappen. Verken historische monumenten zoals het Paleis van Knossos, ontspan op prachtige stranden, ga wandelen in de adembenemende Samariakloof en eet heerlijke Griekse gerechten in lokale taverna's. Al deze activiteiten en meer zijn beschikbaar in Kreta. Gezinnen die samen dierbare ervaringen willen opdoen, vinden in de warme temperaturen en vriendelijke sfeer van het eiland de perfecte bestemming.

Gezinnen die Kreta willen verkennen, moeten overwegen een minivan te huren. Een minivan is een ruim, aanpasbaar voertuig dat gemakkelijk grote groepen kan vervoeren, waardoor het ideaal is voor uitgebreide families. Bezoekers nemen hun familie en al hun bezittingen mee met ruimte over voor zitplaatsen en bagage, wat zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele reis. Het geeft bezoekers de vrijheid om het eiland in hun eigen tempo te verkennen, waardoor het eenvoudig is om verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te bereiken. Minivans zijn beschikbaar bij verschillende verhuurbedrijven in Kreta, dus het is het beste om vroeg te reserveren, vooral tijdens de drukste reistijden.

Kreta biedt een breed scala aan gezinsvriendelijke activiteiten, zoals waterparken, paardrijden, boottochten en interactieve musea, naast zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en oude monumenten. Kreta heeft iets te bieden voor elk lid van de familie, of ze nu op zoek zijn naar avontuur, ontspanning of culturele activiteiten. Bezoekers hebben met een ruime minivan huur de flexibiliteit en het gemak om het magische eiland volledig te verkennen, waardoor een geweldige familie-ervaring in Kreta gegarandeerd is.

Op zoek naar een Minivan Huur in Kreta, Griekenland?

De beste optie voor toeristen en locals die een minivan willen huren in Kreta, Griekenland, is Rental Centre Crete. Reizigers maken pittoreske rondritten door Kreta in hun comfortabele, stijlvolle luxe busjes. Deze luxe busjes zijn geschikt voor verschillende situaties, van formele evenementen tot ontspannende sightseeingexcursies. Kreta is een bestemming die iets te bieden heeft voor iedereen, of ze nu op zoek zijn naar ontspanning, familievakanties of onvergetelijke avonturen. Rental Center Crete is een bekend bedrijf in de regio dat betrouwbaar vervoer biedt voor langdurige verblijven en vakanties. Neem direct contact met hen op om een luxe busje te huren in Kreta.

Een minivan is een type personenauto dat bedoeld is om groter te zijn dan gewone auto's maar kleiner dan volledig formaat busjes. Minivans staan bekend om hun ruime interieurs, die doorgaans drie rijen zitplaatsen en veel bagageruimte hebben. Ze zijn favoriete opties voor gezinnen en groepen vanwege hun veelzijdigheid en comfort, waardoor er ruimte is voor bagage of andere spullen terwijl er zitplaatsen zijn voor veel reizigers. Minivans worden erkend als handig, waardoor ze een populaire optie zijn voor roadtrips, vakanties en groepsactiviteiten.

Rental Center Crete is een gerespecteerd autoverhuurbedrijf gevestigd in Kreta, Griekenland, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van premium autoverhuurdiensten aan eilandbezoekers. Rental Centre Crete biedt een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder basisauto's en SUV's, en premium minivanverhuur. Het verhoogde niveau van luxe, kwaliteit en functies aangeboden door deze premium minivans zorgen ervoor dat klanten een uitstekende huurervaring hebben terwijl ze het prachtige eiland Kreta verkennen. Rental Center Crete is een betrouwbare optie voor de huurbehoeften van bezoekers in Kreta, Griekenland, of ze nu een gezin zijn dat extra ruimte nodig heeft of de luxe en gemakken van een premium minivan willen.

Gelukkige familie in een minibusje op vakantie op Kreta

Ons Rental Center Crete

Rental Center Crete, een gerenommeerd minivan-verhuurbedrijf in Kreta, bedient de meest bekende locaties en belangrijke steden op het eiland al meer dan 45 jaar. Bezoekers aan Kreta vertrouwen op Rental Center Crete voor veilige en comfortabele minivan-opties die eenvoudige vervoer rond het eiland bieden, of ze er nu zijn voor zakelijke, vakantie-, werk- of pensioenbehoeften. Ze bieden reizigers bescherming, comfort en gemak in hun luxe busverhuur, zodat ze Kreta op hun eigen gemak kunnen verkennen en zoveel zijtochten kunnen nemen als ze willen. Rental Center Crete is opgericht in 1975 en wordt momenteel mede-eigendom van Harry Anapliotis, gevestigd op het eiland Kreta en biedt transparante en kosteneffectieve autohuuropties zonder verborgen kosten of extra toeslagen. Reizigers ervaren luxe en comfort tijdens het verkennen van het eiland met de nieuwste automodellen beschikbaar. Rental Center Crete is gelegen op Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307, en heeft de afgelopen 48 jaar een goede reputatie en geloofwaardigheid behouden, waardoor het de go-to keuze is voor autoverhuur op het prachtige eiland Kreta. Reizigers die een veilige en comfortabele bus in Kreta willen, zijn beschikbaar op Rental Center Crete - Car hire.

Waarom Kiezen Voor Ons?

Enkele redenen waarom kiezen voor Rental Center Crete een uitstekende keuze is, staan hieronder vermeld.

 • Verzekering: Bezoekerveiligheid en gemoedsrust zijn de hoogste prioriteiten bij Rental Center Crete - Autoverhuur. Rental Center Crete biedt daarom top-notch verzekeringsdekking bij elk van de voertuigen. Reizigers leren meer over de specifieke verzekeringsmogelijkheden die we bieden op de verzekeringspagina, om ervoor te zorgen dat ze gedurende de duur van hun huur een uitgebreide dekking hebben.
 • Flexibele Betalingsopties: Rental Center Crete erkent dat elke reiziger verschillende financiële prioriteiten heeft. Rental Center Crete biedt talrijke betalingsopties die het huren van een bus van hen gemakkelijk en comfortabel maken. Reizigers hoeven alleen een kleine aanbetaling te doen wanneer ze een voertuig reserveren en kunnen het saldo comfortabel afbetalen over meerdere maanden. Rental Center Crete accepteert verschillende betalingsmethoden, waaronder Visa, Mastercard, American Express en contant geld, om aan de voorkeuren en vereisten van de reiziger te voldoen.
 • Gratis Annulering: Rental Center Crete waardeert de flexibiliteit en erkent dat schema's veranderen. Boeken bij Rental Center Crete geeft reizigers de flexibiliteit om hun reservering op elk moment binnen 48 uur te annuleren zonder annuleringskosten te maken. Het beleid zorgt ervoor dat ze de vrijheid hebben om hun reisplannen naar behoefte te wijzigen zonder zich zorgen te hoeven maken over financiële gevolgen.
 • Selectie van Voertuigen: Het wagenpark van Rental Center Crete weerspiegelt de toewijding aan het bieden van uitstekende service. De voertuigmodellen van Rental Center Crete zijn professioneel onderhouden en verkeren in uitstekende staat. Reizigers kiezen uit verschillende veilige en betrouwbare bussen bij het werken met Rental Center Crete, zodat ze zeker het ideale voertuig voor hun unieke behoeften kunnen vinden.

1. Verzekering

Verzekering is een contract waarbij een individu of entiteit een vast bedrag geld betaalt aan een verzekeringsmaatschappij in ruil voor financiële bescherming en dekking tegen specifieke risico's, schades of verliezen. Deze risicofactoren omvatten tal van aspecten van het leven, zoals gezondheid, eigendom, vervoer of zelfs evenementen.

Verzekering werkt op basis van risicopooling en risico-overdracht. De verzekeringsmaatschappij stemt ermee in om specifieke verliezen of kosten te vergoeden die in de verzekeringspolis zijn gespecificeerd, in ruil voor de premies die door de polishouders worden betaald. De polishouder dient een claim in wanneer een verzekerde gebeurtenis plaatsvindt, waarbij de details van het incident en de schade die het heeft veroorzaakt worden uiteengezet. Als de claim overeenkomt met de voorwaarden en omstandigheden van het contract, biedt de verzekeringsaanbieder financiële compensatie of diensten om de verliezen te verminderen.

Het hoofddoel van verzekering is om personen, bedrijven en organisaties financiële stabiliteit en gemoedsrust te bieden. Verzekering vermindert de financiële impact van onvoorziene gebeurtenissen, incidenten of verliezen door het risico te spreiden onder een grotere groep polishouders. Met behulp van verzekering beheren mensen risico's efficiënt, zodat ze ondersteuning hebben wanneer ze die nodig hebben. Verzekering helpt bedrijven te beschermen tegen aansprakelijkheden en beschermt de gezondheid, eigendommen en andere activa van mensen. Bekijk de Verzekeringspagina om meer te weten te komen over verschillende verzekeringsdekkingen.

2. Flexibele Betalingsopties

Flexibele betalingsopties verwijzen naar de beschikbaarheid van meerdere betalingsschema's en -methoden die rekening houden met de financiële behoeften en voorkeuren van klanten. Transacties worden toegankelijker en handiger omdat ze mensen en bedrijven verschillende betalingsopties en vervaldatums bieden.

Flexibele betalingsopties, in de context van een autoverhuurbedrijf zoals Rental Center Crete - Autoverhuur, omvatten de mogelijkheid voor klanten om hun busverhuur te betalen met een kleine aanbetaling vooraf en vervolgens de optie te hebben om het resterende saldo in maandelijkse termijnen te betalen. Flexibele betalingsopties betekenen dat er geen vereiste is voor een eenmalige betaling op het moment dat het voertuig wordt gereserveerd. Bezoekers hebben een verscheidenheid aan betalingsopties om aan hun financiële omstandigheden te voldoen, waaronder contant geld en creditcards zoals Visa, Mastercard en American Express.

Flexibele betalingsopties worden geboden om het huren van een bus gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Klanten beheren hun budgetten beter door de kosten van hun huur over tijd te spreiden. Dit is vooral handig voor mensen met strakke budgetten of mensen die meer controle over hun kasstroom willen hebben. Het verhoogt de klanttevredenheid door het leasingproces toegankelijker en flexibeler te maken voor een breder spectrum aan klanten. Klanten raadplegen de verzekeringspagina voor meer details over de beschikbare verzekeringsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat ze tijdens hun huurperiode de juiste mate van bescherming hebben.

3. Gratis Annulering

Gratis annulering verwijst naar een beleid of dienst die door minivan-verhuurbedrijven wordt aangeboden en die gasten of klanten in staat stelt hun reserveringen te annuleren zonder financieel gestraft of in rekening gebracht te worden. Het beleid van gratis annulering is bedoeld om mensen de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om hun reisplannen of huurafspraken te wijzigen.

Er wordt vaak een periode van gratis annulering vastgesteld waarin klanten hun reservering voor een minivan kosteloos kunnen annuleren. De verhuurfirma bepaalt de periode, hoewel deze vaak tussen 24 en 48 uur voor de ophaaltijd ligt. Klanten starten het annuleringsproces via de website van het verhuurbedrijf, de klantenservice of andere aangewezen kanalen. De consument wordt niet financieel aansprakelijk gehouden voor de gereserveerde huur zodra de annulering binnen de toegewezen termijn is bevestigd.

Het beleid van gratis annulering voor minivan-verhuur is voornamelijk bedoeld om de klantenervaring te verbeteren door flexibiliteit en zekerheid te bieden. Gratis annulering erkent dat reisplannen gewijzigd moeten worden vanwege onvoorziene gebeurtenissen of persoonlijke zaken. Minivan-verhuurbedrijven willen klanten aantrekken en behouden, terwijl ze vertrouwen en loyaliteit opbouwen, dus bieden ze consumenten de mogelijkheid om hun reserveringen te annuleren zonder financiële boetes te hoeven betalen. Het beleid sluit aan bij het overkoepelende doel van de industrie om klanttevredenheid en de aanpasbaarheid van reisdiensten te verbeteren.

4. Selectie van Voertuigen

"Selectie van Voertuigen" verwijst naar het proces van het selecteren van een voertuig uit een verscheidenheid aan opties om aan specifieke behoeften of voorkeuren te voldoen. Het beslissingsproces houdt in dat variabelen zoals het type voertuig, de grootte, het merk, het model en de kenmerken worden beoordeeld om de beste keuze voor een specifieke behoefte te bepalen, of het nu voor persoonlijke, professionele of recreatieve doeleinden is.

Het proces van het selecteren van een voertuig begint met het bepalen van het beoogde gebruik. Individuen of organisaties evalueren hun vereisten zodra het doel duidelijk is. Dit omvat het overwegen van variabelen zoals het aantal passagiers, bagagecapaciteit, brandstofefficiëntie, veiligheidsmaatregelen en meer. Kandidaat-voertuigen worden onderzocht, vergeleken en beoordeeld met deze normen in gedachten. Er wordt een beslissing genomen om het voertuig te selecteren dat het beste bij de beoogde functie past en aan de vereiste normen voldoet.

De selectie van voertuigen is erop gericht om mensen of organisaties de beste en meest effectieve vervoersopties voor hun behoeften te bieden. Het selectieproces maakt gepersonaliseerde keuzes mogelijk, of het nu gaat om een familie die een ruime minivan nodig heeft voor een roadtrip, een bedrijf dat een vloot van brandstofefficiënte auto's nodig heeft, of een avonturier die een robuust terreinvoertuig nodig heeft. De keuze van voertuigen helpt bij het optimaliseren van vervoersopties voor veiligheid, comfort, kosteneffectiviteit en algehele tevredenheid door zorgvuldig het doel en de vereisten te onderzoeken.

Huur een minibusje op Kreta

Bel Rental Center Crete

Bezoekers e-mailen Rental Center Crete - Car Hire op info@rental-center-crete.com om met hen in contact te komen. De postcode van hun fysieke adres is 71307 in Nidas 1 in Heraklion, Kreta, Griekenland. Bezoekers bereiken de Kreta rechtstreeks door te bellen naar +30 2810 240120. Ze zijn geopend van 8:00 tot 21:00 (GMT + 2:00), dus bezoekers kunnen bellen, reserveren of hulp krijgen gedurende die tijd. Het is belangrijk om te weten dat Rental Center Crete een 24-uurs service biedt en flexibiliteit biedt bij het ophalen en terugbrengen van voertuigen. Vooraf reserveren is vereist om de beschikbaarheid en een vlotte verhuurervaring te garanderen. Bezoekers nemen contact op met Rental Center Crete via deze contactgegevens als ze een huurauto willen bij hun reis naar Kreta, Griekenland.

Minivanverhuur op Kreta

Veelgestelde Vragen over Rental Center Crete

De veelgestelde vragen over Rental Center Crete staan hieronder vermeld.

 • Leeftijdsvereiste: Bestuurders moeten ten minste 21 jaar oud zijn en minstens één jaar een geldig rijbewijs hebben om een auto te huren bij Car Rental Center Crete. Voor sommige voertuiggroepen is vereist dat de bestuurder minstens 25 jaar oud is.
 • Wat is Niet Inbegrepen: De huurder is verantwoordelijk voor zijn eigen brandstof, wat niet inbegrepen is in de huurkosten of speciale aanbiedingen van het bedrijf. De klant of de geautoriseerde bestuurder is verantwoordelijk voor het betalen van eventuele verkeersboetes of parkeerboetes die tijdens de huurperiode zijn opgelopen.
 • Verzoeken voor Specifieke Voertuigen: Car Rental Center Crete doet zijn uiterste best om bezoekers het voertuig te geven waarom ze hebben gevraagd, hoewel de organisatie van het bedrijf niet verplicht is om reserveringen voor een bepaald merk of model auto vast te houden. De beschikbaarheid van het geselecteerde voertuig hangt af van de beschikbare voorraad en onvoorziene planning.
 • Creditcardvereiste: Een creditcard is niet vereist om voor een huurauto te betalen, maar het is wel een optie. Men heeft een creditcard of betaalpas nodig met een Visa of Mastercard-logo, en de naam van de kaarthouder moet als bestuurder vermeld staan om vooraf te betalen.
 • Reserveringsprocedure: Een reservering maken is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Bezoekers maken online een reservering door naar de reserveringswebsite te gaan, telefonisch door te bellen naar +30 2810 240 120, of door een fax te sturen naar +30 28970 23197. Het bedrijf is elke dag geopend van 8:00 tot 22:00 (GMT + 02.00).
 • Annuleringsbeleid: Huurders moeten het bedrijf informeren als ze hun reservering moeten annuleren of wijzigen. Annuleringen zijn gratis met volledige terugbetaling tot 48 uur voor de opgegeven ophaaltijd van het voertuig.
 • Hulp bij Pech: Huurders moeten het bedrijf onmiddellijk op de hoogte stellen als er een storing optreedt. Het bedrijf meldt Interamerican Road Assistance (24/7), die onmiddellijk hulp biedt. Het bedrijf regelt een nieuwe auto.
 • Extra Bestuurders: Eén primaire bestuurder en één extra bestuurder zijn inbegrepen in de kosten en pakketten zonder extra kosten. Extra bestuurders worden toegevoegd voor slechts €3 per dag.
 • Ophaalpunt en Contactinformatie: Bezoek de pagina's voor de respectievelijke luchthavens van Heraklion en Chania voor details over ophaalpunten of bekijk instructievideo's. Bel +30 2810 240 120 als huurders hulp nodig hebben bij het vinden van de ontmoetingslocatie.
 • Vroege Aankomst of Late Medewerker: Bezoekers moeten wachten op de ontmoetingslocatie of contact opnemen met het personeel voor verdere instructies als ze vóór de geplande tijd aankomen of als de medewerker van het bedrijf achterloopt op schema.
 • Vluchtvertragingen: Het personeel van het bedrijf zal op bezoekers wachten als hun inkomende vlucht vertraagd is. Hun aankomst en eventuele wijzigingen in hun vluchtschema worden gecommuniceerd aan het personeel van het bedrijf.
 • Vereiste Documenten: Bezoekers moeten de Huurovereenkomst ondertekenen, die de algemene huurvoorwaarden, -condities en -verzekeringen bevat, en een geldig rijbewijs met Engelse karakters, een paspoort of een andere door de overheid uitgegeven foto-identificatie overleggen bij het ophalen van hun huurauto.

Hoeveel mensen kunnen jullie minivans vervoeren?

Onze minivans kunnen 7 tot 9 mensen vervoeren. De minivans van Car Rental Center Crete bieden een zitcapaciteit van 7 tot 9 om grotere groepen reizigers comfortabel te accommoderen. De 7-zits minivans bieden plaats aan maximaal zeven passagiers, waardoor ze ideaal zijn voor kleine of middelgrote gezinnen. De 9-zits minivans daarentegen bieden plaats aan maximaal negen passagiers, waardoor ze een geweldige optie zijn voor grotere gezinnen, groepsuitjes of vriendenbijeenkomsten. Deze ruime voertuigen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel samen reist, met ruimte voor passagiers en bagage. De keuze aan minivans biedt de veelzijdigheid en ruimte die nodig zijn om reizen vreugdevol en stressvrij te maken, of het nu gaat om een gezinsvakantie of een groepsavontuur.

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een minivan in Kreta te besturen?

Nee, je normale rijbewijs waarmee je een standaard auto mag besturen, is voldoende om een minivan op het eiland Kreta te besturen. Griekenland, inclusief Kreta, accepteert standaard rijbewijzen uitgegeven door de meeste landen om soortgelijke auto's te besturen. Er is geen behoefte aan een speciaal of aanvullend rijbewijs omdat minivans normaal gesproken onder dezelfde categorie vallen als gewone auto's wat betreft licentievoorschriften. Bezoekers moeten ervoor zorgen dat hun normale rijbewijs geldig en up-to-date is tijdens hun verblijf in Kreta om te voldoen aan de lokale voorschriften en hun gehuurde minivans veilig te besturen.

Hoeveel kost het om een Minivan in Kreta te huren?

De kosten om een Minivan in Kreta te huren beginnen vanaf €47 per dag, zoals de kleinste 7-zits minivan. De 7-zits minivan behoort tot Groep H, die voertuigen bevat met handgeschakelde transmissies, zoals de Volkswagen Caddy en de Fiat Doblo. De prijs voor het huren van een minivan in Kreta varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het verhuurbedrijf, het specifieke type minivan, de lengte van de huur, eventuele extra diensten of verzekeringskeuzes die zijn geselecteerd, en het seizoen. Prijzen zijn hoger tijdens drukke reistijden of op feestdagen, terwijl buiten het hoogseizoen meer betaalbare tarieven worden aangeboden. Bezoekers wordt geadviseerd direct contact op te nemen met het verhuurbedrijf of hun website te bezoeken voor specifieke offertes en promoties om de meest nauwkeurige en actuele prijs te ontvangen.

Wat is het goedkoopste Minivan Model om te huren in Kreta?

Het goedkoopste minivan model om te huren in Kreta is de Volkswagen Caddy Maxi, beschikbaar voor een tarief van €47 per dag. Reizigers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve minivan huuroptie vinden deze optie budgetvriendelijk. Minivantypes zoals de Fiat Doblo en Peugeot Rifter worden verhuurd voor vergelijkbare kosten, waardoor ze eveneens kosteneffectieve opties zijn voor mensen die op zoek zijn naar betaalbaar vervoer tijdens het verkennen van Kreta. Kosten variëren afhankelijk van de lengte van de huur, de locatie en andere diensten of functies, dus het is het beste om te controleren bij het verhuurbedrijf voor de meest actuele informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Bieden jullie langetermijnverhuur van busjes aan in Kreta?

Ja, Rental Center Crete biedt langetermijnverhuur van busjes aan in Kreta. Deze langetermijnverhuuropties voor busjes zijn beschikbaar van 1 oktober tot 30 april om reizigers die meer tijd nodig hebben om vervoer te vinden, te accommoderen. Rental Center Crete biedt klanten vrijheid en gemak voor hun lange vakantie of mobiliteitsbehoeften op het eiland door een langetermijnverhuur van een busje te vereisen voor ten minste 30 dagen. Langetermijnverhuur is een ideale optie voor seizoensbezoekers, expats of iedereen die op zoek is naar kosteneffectieve en betrouwbare mobiliteit voor een langere periode tijdens hun bezoek aan Kreta.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor het huren van een minivan in Kreta?

Ja, er zijn leeftijdsbeperkingen voor het huren van een minivan in Kreta via Rental Center Crete. Bestuurders moeten ten minste 21 jaar oud zijn om een voertuig te reserveren bij Rental Center Crete. Jongere bestuurders die een minivan op het eiland willen huren, vinden het voordelig dat er geen jonge bestuurderstoeslag wordt toegepast voor huurders onder de 25 jaar. Deze leeftijdsbeperkingen ondersteunen veilig en verantwoordelijk voertuiggebruik terwijl ze voldoen aan de wettelijke vereisten van Kreta. Ze zijn in overeenstemming met typische verhuurnormen.

Waar kan ik de minivanverhuur in Kreta ophalen?

Je kunt je minivanverhuur in Kreta ophalen op verschillende handige locaties. Car Rental Center Crete biedt voertuiglevering en -inzamelingsservices op alle ondersteunde locaties die in hun boekingssysteem worden vermeld, inclusief luchthavens, havens en geselecteerde hotels over het hele eiland. Bezoekers hebben de mogelijkheid om vooraf contact op te nemen met Car Rental Center Crete om geschikte regelingen te treffen voor locaties die niet in hun boekingsengine zijn opgenomen. Het is de moeite waard om op te merken dat leveringen en inzamelingen die na sluitingstijd, tussen 22:00 en 07:00, worden gedaan, een vergoeding van €20 met zich meebrengen die bij aankomst moet worden betaald. Het terugbrengen van de auto na bedrijfsuren is meestal gratis, waardoor reizigers flexibiliteit hebben voor niet-standaard aankomst- of vertrektijden. Ze kiezen de meest praktische plaats voor hun minivanverhuur in Kreta op basis van hun reisplannen en voorkeuren vanwege het uitgebreide netwerk van ophaallocaties.

Kan ik kinderzitjes of GPS-navigatie aanvragen voor de minivan?

Ja, je kunt kinderzitjes of GPS-navigatie aanvragen voor de minivanverhuur bij Car Rental Center Crete. Ze bieden drie verschillende soorten kinderzitjes, waaronder stoeltjes voor baby's, kinderzitjes en verhogingskussens. Elk extra kinderzitje wordt besteld tegen een vergoeding van €2 per dag, te betalen bij aankomst in contanten. Eén kinderzitje wordt gratis aangeboden. Het garandeert dat gezinnen die Kreta bezoeken met kleine kinderen alles hebben wat nodig is voor de veiligheid van hun kinderen.

Rental Center Crete biedt een GPS Sat Nav-apparaat met een 4,3" scherm, een recente kaart van Griekenland en ondersteuning voor 17 verschillende talen voor navigatiehulp. De dagelijkse vergoeding voor GPS-navigatie is €5, en een minimale huurvergoeding van €30 is vereist. Vooraf reserveren is vereist. Wees je ervan bewust dat de GPS-eenheid en de houder de verantwoordelijkheid van de koper zijn, die tot €100 in rekening wordt gebracht voor verlies of schade. Deze opties bieden huurders het comfort en de zekerheid die nodig zijn voor een eenvoudige en plezierige reis op het eiland Kreta.

Is het oké om een gehuurde minivan of busje off-road te rijden?

Nee, het is niet oké om een minivan of busje op off-road terrein te rijden. Minivans en busjes zijn gemaakt voor gebruik op verharde wegen en zijn niet geschikt voor off-road reizen. Het rijden van deze voertuigen op ruwe, oneffen of onverharde oppervlakken veroorzaakt schade aan de ophanging, banden en onderkant. Passagiers en andere bestuurders lopen het risico op letsel bij het off-road rijden van deze voertuigen. Het wordt aangeraden om een geschikt off-road voertuig te huren of te zoeken naar begeleide tours die speciaal zijn ontworpen voor off-road avonturen als men van plan is off-road locaties in Kreta te verkennen om de veiligheid en het behoud van de huurauto te waarborgen.

Wat is het brandstofbeleid voor bus- en minivanverhuur in Kreta?

Het brandstofbeleid voor bus- en minivanverhuur in Kreta via Rental Center Crete biedt twee opties voor huurders. De eerste keuze staat bekend als "Terugbrengen zoals Opgehaald", wat vereist dat de huurder de auto terugbrengt met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het ophalen. Voertuigen die na sluitingstijd of 's nachts worden ingeleverd, moeten worden teruggebracht met ten minste een kwart tank brandstof. De vertegenwoordiger van Rental Center Crete wijst bezoekers graag de weg naar het dichtstbijzijnde tankstation in dergelijke gevallen. De tweede keuze is de optie "Vol Ophalen & Leeg Terugbrengen", waarbij de klant verantwoordelijk is voor het betalen van de eerste tank brandstof ter plaatse. Er wordt geen restitutie gegeven voor ongebruikte brandstof in zo'n geval, dus de auto moet bijna leeg worden teruggebracht. Deze brandstofbeleidsopties bieden huurders de vrijheid om degene te kiezen die het beste past bij hun voorkeuren en reisdoelen, terwijl duidelijkheid en openheid in het bijtankproces worden gegarandeerd.

↘ Lees ook

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis