10 beste restaurants op Kreta en waar ze bekend om staan

van Harry Anapliotis en Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 3 mei 2023 en bijgewerkt op 27 februari 2024.
Beste restaurants op Kreta

Als je op zoek bent naar een bestemming met prachtige stranden, oude ruïnes en drukke steden, dan is Kreta een perfect eiland voor jou. Het is het grootste en meest bevolkte eiland van Griekenland en biedt verschillende soorten avonturen en attracties om van te genieten, evenals heerlijke gerechten in de vele restaurants van Kreta. Het weer op Kreta is over het algemeen mild en er zijn geen extreme weersomstandigheden, waardoor het ideaal is om te bezoeken. De beste tijd voor zonaanbidders om Kreta te bezoeken is tussen mei en september.

Het koudste weer is van december tot maart. Tijdens het hoogseizoen is Kreta niet overvol, in tegenstelling tot andere zomervakantieplaatsen. Autoverhuur op Kreta is een goede keuze als je van plan bent veel te doen op Kreta. Het geeft toeristen de vrijheid hoe en wanneer ze een bepaalde attractie of restaurant op Kreta willen bezoeken. Het stelt bezoekers ook in staat om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Kreta budgetvriendelijke Restaurants zijn betaalbaar en toegankelijk, wat het verblijf en bezoek plezierig en de moeite waard maakt. Kreta is een veilige stad en de lokale bevolking is gastvrij en gastvrij.

Griekenland staat bekend om zijn heerlijke eten, ligging en diensten. Kretenzisch voedsel, Europese, mediterrane en Griekse keukens zijn gemaakt van verse ingrediënten. Deze keukens zijn verkrijgbaar in de meeste populaire restaurants op Kreta. Uitzicht, ambiance en service zijn de factoren waar toeristen en bezoekers op letten.

Hieronder vind je de beste restaurants op Kreta.

  • Elia Restaurant. Het is een restaurant aan het strand in Malia met een prachtig uitzicht en biedt verschillende gerechten zoals zeevruchten, mediterraan, Europees en Grieks.
  • Tamam Restaurant. Het is een restaurant geïnspireerd door het Turks. Het gebouw is een Turks bad in oude Venetiaanse stijl dat verandert in een restaurant. Het biedt lokale, Europese, Griekse en vegetarische keukens.
  • Pelagos Seaside Restaurant. Het is een visrestaurant dat aan het strand ligt. Ze serveren verse vis en zelfgemaakte gerechten en brood.

1. Elia Restaurant

Als je op zoek bent naar een modern Kretenzisch restaurant, dan is Elia Restaurant een geweldige optie. Het ligt in Malia Stad, Afenti Christou, Malia, Kreta en biedt een verscheidenheid aan keukens, waaronder internationale, Europese, zeevruchten, mediterrane en Griekse gerechten. Het restaurant staat op de 57e plaats van de 97 restaurants in Malia en wordt beschouwd als het beste Kretenzisch-Mediterrane restaurant in de stad door toeristen. De service, locatie, het uitzicht en het eten worden allemaal hoog gewaardeerd door degenen die er hebben gegeten. Elia Restaurant ligt aan het strand van Malia, wat zorgt voor een prachtig uitzicht op de oceaan en een romantische sfeer. Het is slechts vijf minuten lopen van het stadscentrum en serveert maaltijden voor ontbijt, brunch, lunch en diner, evenals drankjes. Het is vooral aan te raden om het restaurant te bezoeken tijdens zonsondergang voor een romantische avond uit. Het is goed om te weten dat toeristen geen Covid-19 vaccinatiecertificaten hoeven te overleggen en volledige toegang hebben tot musea, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Het dragen van maskers is echter wel verplicht op sommige openbare plaatsen, zoals in het openbaar vervoer, winkels, taxi's en openbare voorzieningen, om de veiligheid te waarborgen. Elia Restaurant heeft een officiële website; Elia Restaurant, en een officieel Facebook en Instagram account.

Elia Restaurant in Malia

2. Tamam Restaurant

Restaurant Tamam werd opgericht in 1982 en staat bekend om traditionele Griekse gerechten met enkele oosterse invloeden uit de Ottomaanse keuken en het bredere oostelijke Middellandse Zeegebied. Het gebouw van het Tamam Restaurant werd rond 1400 AC gebouwd door de Venetianen om als openbaar bad voor de Turken te dienen. Toen de Turken vertrokken, werd het een restaurant en het woord "Tamam" betekent "al het goede". Verder is de wijnkaart in het Tamam Restaurant van de geselecteerde wijnen uit de Griekse wijngaarden, met de nadruk op wijnen van Kreta. Het is gevestigd op 49 Spyridonos Zambeliou, Chania Stad, Kreta, Griekenland. Ze staan op de 47e plaats van 387 restaurants in Chania Stad. Ze hebben lokale, Europese, Griekse en vegetarisch-vriendelijke keukens. De beste tijd om Tamam Restaurant te bezoeken is voor lunch, diner en late-night maaltijden. De service, het heerlijke eten, de geweldige sfeer en de locatie zijn de redenen waarom het Tamam Restaurant een van de beste in Chania Stad is. Live muziek evenementen, voorstellingen, screenings en tentoonstellingen worden gehost in Tamam's. Het duurt 7 minuten om van Hatzimichali Giannari naar Tamam Restaurant te lopen. Maskers zijn nog steeds verplicht voor personeel in openbare ruimtes. Sanitizers zijn beschikbaar voor gasten en personeel. De officiële website is; Tamam, en het officieel Facebook en Instagram account.

Tamam Restaurant in Chania

3. Pelagos Seaside Restaurant

Pelagos Seaside Restaurant bevindt zich in het Coriva Beach Hotel in Koutsounari, Ierapetra, Kreta en heeft de beste en meest gevarieerde wijn- en dessertlijst van alle restaurants in de omgeving. Het restaurant ligt aan de zuidkust van Kreta, die bekend staat om zijn prachtige stranden, en biedt de hele dag door koffie, brunch, cocktails en speciale gerechten. Met een score van de 2e plaats onder 10 restaurants in Koutsounari, biedt Pelagos Seaside Restaurant een scala aan gerechten, waaronder Griekse, mediterrane en visgerechten tegen redelijke prijzen. Gasten die het restaurant bezoeken, worden niet alleen verwend met uitstekend eten en service, maar ook met het prachtige uitzicht op het strand waar het restaurant is gevestigd. Pelagos Seaside Restaurant ligt dicht bij enkele van de populaire bezienswaardigheden van de omgeving, waaronder Chrissi Island, de Mylonas-waterval en het Kale-fort. Het duurt ongeveer 15 minuten om te voet van nabijgelegen hotels naar het restaurant te komen. Voor de veiligheid van gasten en personeel zijn maskers verplicht en worden handreinigers verstrekt. De eettafels zijn ook op een sociale afstand geplaatst om de veiligheid te waarborgen. Pelagos Seaside Restaurant heeft een officiële website; Pelagos Seaside Restaurant, en een Facebook en Instagram account.

Pelagos Seaside Restaurant

4. Chrisostomos Restaurant

Als je op zoek bent naar een restaurant met Kretenzische gerechten, moet je zeker Chrisostomos Restaurant in Defkalionos Ikarou, Chania, Kreta, Griekenland bezoeken. Dit restaurant staat bekend om zijn met hout verwarmde oven, handgekneed brood en authentieke Kretenzische keuken. Ze hebben de Greek Cuisine Restaurant Awards gewonnen van 2014 tot 2015 en van 2017 tot 2021. Chrisostomos Restaurant biedt mediterrane en Griekse gerechten voor lunch en diner, met opmerkelijke gerechten zoals tsigariasto van lam, geit met kaas en gegrilde lamskoteletjes. Het restaurant staat op de 52e plaats van de 387 restaurants in Chania vanwege de uitstekende service, sfeervolle omgeving en authentieke Kretenzische keuken. De beste tijd om Chrisostomos Restaurant te bezoeken is tijdens het diner, met uitzicht op het land van Sfakia. Het restaurant is per boot te bereiken en heeft een goddelijke sfeer en decoraties. Het personeel draagt maskers als veiligheidsprotocol. Als je vanuit Rethymnon komt, duurt het ongeveer 60 minuten om bij het restaurant te komen. De officiële website is; Chrisostomos, en een officieel Facebook- en Instagram-account.

Chrysostomos Restaurant

5. Taverna Alekos

Taverna Alekos is een restaurant met een authentieke Kretenzische keuken op basis van vlees, gelegen in het dorp Armeni, Rethymno, Kreta, Griekenland. In dit restaurant wordt een set gerechten geserveerd en gepresenteerd met een verscheidenheid aan borden, bepaald door de chef. Het menu bestaat uit salades, voorgerechten, stoofschotels en steaks als hoofdgerecht. Het staat op de 1e plaats van Griekse restaurants in Armeni. De sfeer in Taverna Alekos is gezellig en rustiek vanwege de stenen muren. Het ligt 10 km ten zuiden van Rethymno. Parkeren kan buiten het restaurant. Er zijn twee zitplaatsen: binnen en buiten, met een terras. De zitplaatsen buiten zijn beter in de zomer. Taverna Alekos is populair vanwege de kwaliteit en kwantiteit van het eten. De service is snel, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit restaurant wordt aanbevolen voor vleesliefhebbers. Het personeel moet om veiligheidsredenen maskers dragen. Het duurt 1 uur en 55 minuten lopen vanaf Rethymno. Taverna Alekos heeft een officieel Facebook- en Instagram-account.

Alekos Taverna

6. Ferryman Taverna

Ferryman Taverna is een restaurant aan zee dat zeevruchten, mediterrane, Europese, Griekse en gezonde keukens aanbiedt. Het is gevestigd in Akti Elounda Kreta, Griekenland. Ferryman Taverna staat op de 38e plaats van 95 restaurants in Elounda. Ze bieden gegrilde sardines, calamares en gegrilde salades. Toeristen zijn verbaasd over de gezellige sfeer, het vriendelijke personeel en de uitstekende service. Ferryman Taverna heeft tafels met uitzicht op zee. Het eten is vegetarisch en er zijn glutenvrije opties. Ferryman Taverna biedt maaltijden voor lunch, diner en late avond. Tuinen, zee en bergen zijn het uitzicht bij Ferryman Taverna. Dit restaurant ligt vlak voor de kust in de Golf van Elounda. Ferryman Taverna is waar de TV-serie Who Pays the Ferryman werd gefilmd. Voor de veiligheid moet het personeel regelmatig zijn handen wassen; er zijn ontsmettingsmiddelen voor personeel en gasten, en de eettafels zijn sociaal gescheiden. Het is 2 uur lopen vanaf Agios Nikolaos. Ferryman Taverna heeft een officiële Facebook-account.

Ferryman Restaurant in Elounda

7. Avli Rethymno

Avli is een gerenommeerd restaurant voor verfijnd dineren met tien suites, een wijnkelder en een winkel met traditionele producten in Rethymnon, Kreta, Griekenland. Het restaurant staat momenteel op de 74e plaats van de 337 restaurants in Rethymno vanwege de mediterrane, Griekse, hedendaagse en gezonde keukens die worden aangeboden voor ontbijt, lunch, diner, brunch en laat op de avond. Avli biedt ook op maat gemaakte diensten zoals evenementenplanners, locaties, cruise tickets, massages en schoonheidsdiensten. De elegante ambiance van het hotel-lounge voert je terug naar een ander tijdperk, terwijl de tuin en openbare ruimtes de rustieke charme van Kreta weerspiegelen. De presentatie van het eten is zowel smakelijk als creatief, wat gasten keer op keer verbaast. Het personeel wast regelmatig hun handen en er is desinfecterende gel beschikbaar voor zowel het personeel als de gasten. Avli is op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van Rethymno te bereiken. De officiële website is; AVLI, en een Facebook-account.

Avli Restaurant

8. Dounias

Dounias is een verborgen juweel op Kreta. Het staat bij de lokale bevolking en reizigers bekend om zijn traditionele keuken die op houtvuur wordt bereid. Het ligt in Drakona Village, 6 km van Therisso Kreta, Griekenland. Ze bieden Griekse, Kretenzische, Mediterrane en Vegetarische keukens aan. De toeristen genoten van hun bezoek aan Dounias vanwege de gastvrije eigenaar en het personeel. Het langzaam gekookte eten is het wachten waard en geweldig met een mooi uitzicht op de bergen tijdens het eten. Dit restaurant is kindvriendelijk en goed voor families en vrienden. Ze bieden maaltijden voor lunch, diner, late-night, en desserts. Dounias ligt op 21,9 km afstand van Chania-stad. De beste tijd om Dounias te bezoeken is in maart en april om drukte te vermijden en te genieten van het aangename weer. Het dragen van maskers wordt om veiligheidsredenen aanbevolen. Dounias heeft een website maar richt zich vooral op de workshops die ze aanbieden; Dounias. Ze hebben geen sociale media sites.

Dounias Restaurant in Chania

9. Apostolis Restaurant

Apostolis Restaurant is een gekend restaurant voor het serveren van verse vis uit de Kretenzische Zee en andere zeevruchten bereid met lokale en zuivere materialen. Het ligt tegenover de zee en heeft een oppervlakte van 300 vierkante meter die plaats biedt aan 240 personen. Dit restaurant is ideaal voor gelegenheden en evenementen zoals bruiloften, recepties en doopfeesten. Het is gelegen in Chania centrum, Kreta, Griekenland. Ze bieden zeevruchten, mediterrane en Griekse gerechten en staan op de 89e plaats van 287 restaurants in Chania-stad. Toeristen zijn blij en verbaasd over Apostolis Restaurant vanwege het verse en kwaliteitsvolle eten. De service is geweldig, en het heeft een mooie ambiance en uitzicht. Restaurant Apostolis ligt op 1 km afstand van Chania-stad en op 10 minuten lopen van de belangrijkste haven. Voor de veiligheid zijn er handreinigers beschikbaar voor gasten en personeel. Het heeft een officiële website; Apostolis Restaurant, en een Instagram account.

Apostolis Taverna in Chania

10. Herb’s Garden (Lato Boutique Hotel)

Herb's Garden is een restaurant met een prachtig uitzicht op de Kretenzische Zee en een verfrissende zeewind. Het bevindt zich op 15 Epimenidou, Heraklion, Kreta, Griekenland, in het Lato Boutique Hotel. Bij Herb's Garden kun je genieten van mediterrane, Europese, Griekse en internationale gerechten voor lunch, diner en late avond. Het restaurant heeft een balkon met adembenemend panoramisch uitzicht, wat het tot een populaire plek maakt onder de lokale bevolking en toeristen. Herb's Garden staat op de 33e plaats van 432 restaurants in Heraklion vanwege de heerlijke verse vis, salades, mals vlees en diverse wijnen die ze bieden. Het restaurant ruikt naar kruiden en heeft een prachtige tuin met uitzicht op zee. Herb's Garden is een uitstekende locatie voor evenementen vanwege de sfeer, de opstelling en de kwaliteit van het eten. Bezoekers zijn altijd tevreden met hun ervaring in Herb's Garden. Het is de beste tijd om van mei tot oktober te bezoeken. Het Paleis van Knossos ligt op 5,2 km afstand en het duurt 78 minuten om er te voet te komen. Het Lato Boutique Hotel heeft gezondheidsprotocollen om de veiligheid van gasten te waarborgen. De capaciteit van de restaurants is met een derde teruggebracht en het eten wordt zonder gebruik van gedeeld keukengerei geserveerd. Herb's Garden heeft ook een officiële website; Herb’s Garden Restaurant, en een Facebook-account.

Herbs Garden Restaurant

Wat zijn de oudste tavernes op Kreta?

Er zijn veel oude tavernes op Kreta. Eén daarvan is O Mylos tou Kerata. Het is gelegen in Platanias Chanion. Het bestond al in de jaren 1960. De eigenaar veranderde het gebied rond de watermolen en noemde het Taverna. Sinds 1999 staat het bekend als het beste restaurant van Kreta. O Mylos tou Kerata biedt traditionele Kretenzische en mediterrane keukens. Alle gerechten worden gemaakt van geselecteerde ingrediënten en gekookt in olijfolie. Een van de oudste tavernes op Kreta is het Tamam Restaurant. Het werd opgericht in 1982 en stond bekend om traditionele Griekse gerechten met enkele oosterse invloeden uit de Ottomaanse keuken en het bredere oostelijke Middellandse Zeegebied.

Wat zijn de must-visit restaurants in Rethymno?

Rethymno heeft een verscheidenheid aan unieke en heerlijke restaurants die je ervaring op Kreta nog aangenamer zullen maken. Enkele restaurants die je zeker moet bezoeken zijn Lemonokipos, een charmant rustiek restaurant in de oude stad met Kretenzische en mediterrane gerechten; CAVO, een gastronomisch restaurant op een klif met uitzicht op de Egeïsche Zee met een grote verscheidenheid aan Kretenzische vis- en vleesgerechten; Avli, een restaurant omringd door een weelderige groene tuin met het beste van de Kretenzische keuken met een focus op vlees- en vegetarische gerechten; en Asikiko, een van de beste restaurants van Rethymnon met een rustieke charme en een verscheidenheid aan lokale, Griekse en vegetarische gerechten. Bekijk zeker deze Rethymno restaurants als je in de stad bent.

Wat zijn de beste restaurants om te bezoeken in Agios Nikolaos?

Agios Nikolaos biedt een grote verscheidenheid aan restaurants en taverna's die zowel lokale als internationale gerechten serveren. Enkele van de beste high-end restaurants in Agios Nikolaos onder meer Patriko, een populair en betaalbaar Grieks restaurant aan het strand van Amoudi, Avra Restaurant, een voortreffelijk restaurant dat allerlei populaire Kretenzische gerechten serveert, met meer nadruk op zeevruchten en een uitzonderlijke service, en Piato, een elegant restaurant in de buurt van het strand van Ammoudi dat unieke Kretenzische maaltijden met een moderne twist serveert. Voor een romantische avond ga je naar Karnagio, een klein restaurant met een intieme sfeer dat heerlijke gerechten serveert voor een betaalbare prijs.

Welke restaurants moet je bezoeken in Heraklion?

Heraklion heeft een groot aantal restaurants waar de plaatselijke bevolking en toeristen kunnen genieten van zowel traditionele Griekse gerechten als verfijnde eetgelegenheden. Sommige van de beste restaurants in Heraklion zijn Thigaterra, Ligo Krasi Ligo Thalassa, Peskesi, 7 Thalasses, Alla Ki Alla, Pantopoleio Geyseon, Kalamaki Meat Bar en Parasties. Elk van deze restaurants biedt een unieke eetervaring met de nadruk op de traditionele Kretenzische keuken, slow food en zeevruchten. Met voldoende restaurants om uit te kiezen, kunnen toeristen genieten van lokale gerechten gemaakt met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten.

Wat zijn de beste restaurants in Chania?

Chania staat bekend om een fantastische catalogus van culinaire hoogstandjes. Enkele van de beste restaurants in Chania zijn Barraki, To Monastiri Tou Karolou, Well of the Turk, Chalkina, Prassein Aloga, 63 Mezedoscholeion, en Xilouris (Ta Neoria). Deze restaurants bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden, zoals zitplaatsen aan het water of traditionele Kretenzische gerechten, en zelfs een moderne kijk op traditionele gerechten.

Welk eten is beroemd op Kreta?

Antikristo is de meest gekende eten op Kreta voor de lokale bevolking. Het is een traditionele manier om lamsvlees naast of op het vuur te bereiden. Het jonge lam wordt verdeeld in vier stukken, goulidia genaamd, met zout en op grote houten spiesen geplaatst in een cirkelvorm rond het vuur. Bij het vormen van het vlees wordt rekening gehouden met de windrichting, de sterkte van het vuur en de afstand tussen het vuur en het vlees. De methode laat het vlees 6 uur garen in zijn eigen olie en zout met behulp van de hitte van de vlam. Antikristo betekent tegenover het vuur, wat de unieke manier van koken beschrijft. Moussaka is een ander populair gerecht in Griekenland. Het bestaat uit laagjes gebakken aubergine, gehakt en aardappelen, gegarneerd met een romige béchamelsaus en vervolgens goudbruin gebakken. De smaak van Moussaka lijkt op de Lasagna van de Italianen, maar dan zonder pasta. Het is het beroemdste gerecht in Griekenland omdat de saus van Moussaka alle smaken naar voren brengt, maar zonder pasta is het gezond vanwege de plantaardige ingrediënten.

Wat moet je als toerist weten over Kreta?

Kreta is een prachtige plek voor vakanties. Het heeft eilanden, stranden, bergen en heerlijk eten. Hier is de Reisgids van Kreta die handig is om enkele dingen te weten voordat je Kreta bezoekt.

Hieronder staan de dingen die je als toerist moet weten over Kreta.

  • Voor alle leeftijden en budgetten. v
  • Accommodations. Crete has an offer that suits the budget and taste of every tourist. They have accommodations for large families, friends, and small groups.
  • Raki. Raki is een heldere en zuivere drank. Raki is een gedistilleerde drank van schillen en zaden die overblijven na het maken van wijn.
  • Honderden Villa's. Elke villa op Kreta heeft zijn eigen karakter, sfeer, verhaal en geschiedenis. Sommige villa's staan bekend om hun cultuur en muziek.
  • Bestemmingen. Kreta heeft vele bestemmingen. Het heeft zachte winters, lente en herfst. Het heeft veel bergen die perfect zijn om te wandelen en grotten die ideaal zijn voor speleologen en archeologen. Sommige stranden zijn ideaal voor watersporten en andere wateractiviteiten die voor iedereen geschikt zijn.
  • Groot Eiland. Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Het is 260 km lang en 56 km breed. Er zijn verschillende afgelegen stranden en adembenemende uitzichten die per auto verkend kunnen worden.

Zou ik een auto huren om restaurants op Kreta te bezoeken?

Ja, het huren van een auto is noodzakelijk bij een bezoek aan Kreta. Als je verschillende bestemmingen, attracties en restaurants wilt bezoeken, is het huren van een auto een must. Het is belangrijk dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je een bepaalde plaats wilt bezoeken. Voordat je een auto huren op Kreta, er zijn dingen om rekening mee te houden, die de veiligheid en de beste ervaring bij het huren van een auto en reizen garanderen. Leeftijd en rijbewijs, staat van de auto, brandstof, kilometerstand en documenten.

Wat zijn de factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een auto huurt op Kreta?

Hieronder staan de factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een auto op Kreta huurt.

  • Verzekering. Verzekering voor Collision Damage Waiver en creditcard bestuurder is noodzakelijk als garantie bij het huren van een auto. Een verzekering zonder eigen risico en zonder creditcard heeft een toeslag en moet worden aangevraagd bij een autoverhuurbedrijf. Beide soorten verzekeringen dekken niet de vernieling van glazen en spiegels. Neem bij een ongeval contact op met het bureau en blijf tot een agent arriveert.
  • Leeftijd van de bestuurder. De bestuurder moet 21 jaar zijn en zijn rijbewijs moet minstens 12 maanden oud zijn. Sommige bedrijven vereisen een 23-jarige bestuurder. Vraag naar de beperkingen indien 21-23 jaar oud.
  • Het geslacht van de bestuurder. Elk geslacht kan een auto huren. Een extra bestuurder is gratis, informeer het autoverhuurbedrijf en de naam moet in het contract worden vermeld.
  • Auto Type. Bij de keuze van het type auto dat je wilt huren, moet je rekening houden met het aantal personen en de bagage. Het type transmissie moet worden overwogen: handmatig of automatisch. De meeste auto's in Griekenland zijn handgeschakeld, en het is veel goedkoper. Automatisch is ook beschikbaar, maar dat moet bij de reservering worden aangegeven.
  • Benodigde documenten. Voor het huren van een auto zijn een rijbewijs en een creditcard op naam van de bestuurder nodig. Als een rijbewijs is vergeten, maar er wel een creditcard is, kan het rijbewijs van de tweede bestuurder worden gebruikt. Rijden zonder rijbewijs is in Griekenland verboden.

Hoeveel kost een auto huren op Kreta?

Een auto huren voor een week kan rond de €250 kosten en de ophaal- en inleverlocaties bevinden zich bijvoorbeeld op de luchthaven CHQ. De auto heeft vier zitplaatsen, een handgeschakelde transmissie, airconditioning en vier deuren. Voor dag- en nachttrips variëren de kosten van €30 tot €40. Het is mogelijk om de auto onbeperkt te gebruiken met een maximum van een week. Om kosten te voorkomen, moet de auto worden ingeleverd met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het ophalen.

Hoe beïnvloedt Covid-19 autoverhuur op Kreta?

Personeel en klanten moeten de door het Griekse ministerie van Volksgezondheid uitgevaardigde gezondheidsprotocollen voor autoverhuur en het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie volgen om de veiligheid te garanderen en de overdracht van het Covid-19-virus te stoppen. Autoverhuurbedrijven reinigen het voertuig na elke verhuur met door het Griekse Ministerie van Gezondheid goedgekeurde reinigingsapparatuur. Voor de gezondheid van klanten en werknemers moeten handontsmettingsmiddelen en de stations schoon zijn. Besmette klanten en werknemers zullen worden behandeld door de Griekse Nationale Gezondheidsorganisatie.

Harry Anapliotis
Eigenaar, reisschrijver en webontwikkelaar bij Rental Center Crete
Harry Anapliotis is de eigenaar, schrijver en webontwikkelaar van Rental Center Crete - Autoverhuur.
Rental Center Crete - Car Hire
Autoverhuur bedrijf
Rental Center Crete - Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf dat diensten aanbiedt op het eiland Kreta, sinds 1975.
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis