De 10 beste stranden van Kreta van Rethymno tot Chania

van Harry Anapliotis en Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 9 augustus 2023 en bijgewerkt op 27 februari 2024.
Stranden van Kreta van Rethymno tot Chania

Kreta biedt veel toeristische attracties, waaronder de prachtige stranden die toegankelijk zijn voor toeristen. Zowel Rethymno als Chania staan bekend om hun prachtige stranden met betoverende uitzichten. Rethymno is een mooie en ontspannende plek om te bezoeken. De stranden in Rethymno hebben goudkleurig zand en diep, schoon water dat goed onderhouden wordt en gunstig gelegen is bij de faciliteiten van de stad. Terwijl er in Chania ook veel stranden zijn met turquoise kristalhelder water om in te duiken en wit zand. Ontspannende wateren en hemelse zonsondergangen kunnen worden ervaren op hun stranden die iedereen verliefd zal maken op haar schoonheid.

Hieronder staan de beste stranden in Rethymno en Chania.

 • Elafonissi Strand: Elafonissi Strand is het mooiste en adembenemende strand om te zien en te ervaren. Het heeft helder turquoise water met roze zand.
 • Balos Strand: Balos Strand wordt beschouwd als een van de beste stranden ter wereld. Het heeft lichtblauw helder water met wit zand en een uitzonderlijk landschap.
 • Seitan Limania Strand: Seitan Limania Strand heeft een ongelooflijk landschap en kan worden gezien als een majestueuze plek. Het heeft diepblauw, kristalhelder water dat verbonden is met de zee.

1. Elafonissi Strand

Het Elafonissi Strand bevindt zich aan de zuidoostkant van Kreta, op 75 kilometer afstand van Chania. Je zult geen moeite hebben om het gebied van Elafonissi binnen te komen, aangezien er een verharde weg is met goede parkeerplaatsen. Ook zijn er parasols, ligbedden, strandbars en toiletten in de omgeving van het strand. Elafonissi heeft een kristalhelder zandstrand. Het strand kan echter erg druk zijn vanwege toeristen die het roze zand van Elafonissi willen ervaren en zien. Als je besluit om te overnachten, zijn er tal van hotels in de buurt van Elafonissi Strand, zoals het Panorama Hotel en het Aphrodite Beach Hotel, die gemakkelijk bereikbaar zijn. Elafonissi Strand is zo populair geworden bij toeristen vanwege het unieke roze zand en het majestueuze landschap en uitzicht. Het is ook meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste strand ter wereld. Elafonissi Strand heeft uitstekende beoordelingen gekregen van veel toeristen, voornamelijk vanwege hun majestueuze ervaring. De beste tijd voor een toerist om het Elafonissi Strand te bezoeken is rond september en oktober, want de herfst is een ideale tijd om te zwemmen. Het water is dan warm en kalm. Het dragen van mondkapjes en het houden van sociale afstand op het strand is nu niet meer verplicht volgens de Griekse overheid.

Elafonissi beach

2. Balos Strand

Balos Strand en lagune is ook een van de mooiste stranden, gelegen op 51 kilometer afstand van Chania. Je kunt ervoor kiezen om met een veerboot of boot van Kissamos naar Balos Strand te reizen. De faciliteiten van het strand zijn onder andere een strandbar, toiletten, kleedkamers, parasols en ligbedden. Balos Strand is een zandstrand met turquoise, kristalhelder water. Het strand kan erg druk worden tijdens het zomerseizoen. Als je de drukte op Balos Strand wilt vermijden, kun je het strand bezoeken tijdens de vierde week van oktober om een rustige en ontspannen plek te ervaren. Toeristen kunnen ook verblijven in het Balos Strand Hotel en andere nabijgelegen hotels zoals Aphrodite Beach Hotel en Panorama Hotel. Veel toeristen hebben het strand al bezocht en geweldige beoordelingen gegeven. Het strand is werkelijk adembenemend en indrukwekkend. Mondkapjes en sociale afstand zijn niet langer verplicht op de stranden van Kreta.

Balos beach

3. Seitan Limania Strand

Seitan Limania Strand ligt op 20 kilometer afstand van de zuidoostkant van Chania en is betoverend en heeft een uniek landschap dat het strand verbindt met de diepe zee. In tegenstelling tot Balos Strand kunnen toeristen de Seitan Limania Strand comfortabeler bereiken met de auto. Seitan Limania Strand heeft echter geen faciliteiten, dus toeristen moeten alles wat ze nodig hebben naar het strand meenemen. Het strand bestaat uit wit zand en stenen aan de rand van het water. Toeristen kunnen ook wandelen in de smalle kloof van het strand om te zien hoe mooi de Seitan Limania Strand kan zijn. Bovendien kan het strand druk worden tijdens juli en augustus. Toeristen moeten het strand eerder bezoeken in mei tot juni of september tot oktober om veel mensen en heet weer te vermijden. Ook kunnen toeristen ervoor kiezen om in hotels te verblijven die in de buurt van het strand liggen en gemakkelijk bereikbaar zijn, zoals Kiani Beach Resort, Sunrise Suites, Halepa Hotel en nog veel meer. Bovendien heeft Seitan Beach uitstekende beoordelingen gekregen van toeristen, voornamelijk vanwege het onvergelijkbare landschap dat visuele aspecten aan het strand toevoegt. Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht op het strand.

Seitan Limania Beach

4. Falassarna Strand

Falassarna Strand ligt op 59 kilometer ten westen van de stad Chania. Het is bekroond als het beste strand op het eiland Kreta. Bovendien heeft Falassarna Strand een tropische sfeer, prachtig turquoise water en een zandgebied. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Chania, omdat er een goede weg naar het strand leidt. Falassarna Strand heeft goede faciliteiten, waaronder douches, kleedruimtes, tavernes en een watersportcentrum. Volgens de uitzonderlijke beoordelingen van de toeristen op Falassarna Strand heeft het ongelooflijk helder water met een schoon gebied dat hemels aanvoelt. Toeristen kunnen verblijven in nabijgelegen hotels zoals Panorama Hotel, Aphrodite Hotel en het Kavousi Resort. De beste tijd voor toeristen om het Falassarna Strand te bezoeken is in september vanwege de rustige en warme zeetemperaturen. Falassarna Strand heeft geen gezondheidsprotocollen meer voor toeristen en de lokale bevolking om te volgen.

Falassarna Beach

5. Stavros Strand

Stavros Strand is bijna gelegen in Chania, op slechts 17 kilometer afstand ten noordoosten van Chania. Het heeft diep turquoise water en een wit zandstrand. Het strand is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Chania. Toeristen kunnen ook gebruikmaken van faciliteiten zoals ligbedden, parasols, douches, kleedruimtes, een strandwacht en een watersportcentrum. Het strand is altijd druk, dus het is het beste om de plek te bezoeken in april, mei en oktober voor goed weer. Tijdens het bezoek aan Stavros Strand is het handig om te verblijven in een nabijgelegen hotel voor een snelle toegang tot het strand. Paradise Hotel Luxury Suites, Kavos Hotel & Suites, Blue Beach Villas Apartments en nog veel meer zijn hotels die het dichtst bij Stavros Strand liggen. Stavros Strand heeft ook goede beoordelingen ontvangen van veel toeristen vanwege de ontspannende sfeer en uitstekende wateractiviteiten.

Stavros Beach

6. Triopetra Strand

Triopetra Strand is perfect voor iedereen die houdt van een rustig en afgelegen strand met een vredige omgeving. Het strand ligt op 48 kilometer afstand van de stad Rethymno. Vanuit Sachtouria of Akoumiani kan het strand van Triopetra met de auto worden bereikt via de verharde weg die ermee verbonden is. Het strand heeft een parkeerplaats, parasols, ligbedden en douches. De rest moet door toeristen zelf worden meegenomen, want er zijn geen faciliteiten voor eten en drinken. Het strand heeft een lang zandstrand met kiezels en rotsen aan de rand van het water. Ook zijn er grote indrukwekkende rotsen te vinden op het strand van Triopetra. Bovendien is dit strand rustig en vredig en zijn er niet te veel toeristen. Alle toeristen hebben hun eigen veilige en rustige plek vanwege het lange strand dat voor iedereen geschikt is. Triopetra Strand is populair geworden vanwege de rust en ontspanning die het biedt. Het heeft veel uitstekende beoordelingen ontvangen van toeristen vanwege het prachtige kristalheldere water en betoverende landschappen. Er zijn ook accommodaties waar toeristen kunnen verblijven om gemakkelijk toegang te hebben tot het strand van Triopetra, zoals Lenikos Resort, Hotel Glaros, Avra, Astoria Hotel en nog veel meer. Bovendien is de beste tijd voor toeristen om Triopetra Strand te bezoeken van april tot november, wanneer het water kalm en warm is. Er zijn geen gezondheidsprotocollen van toepassing op het strand van Triopetra.

Triopetra Beach

7. Kalypso Strand

Kalypso Strand is te vinden aan de zuidkant van Rethymno, tussen het dorp Plakias en Plakias Beach. Het strand is gemakkelijk bereikbaar met de auto via een verharde weg. Openbaar vervoer is niet beschikbaar naar Kalypso Strand, dus toeristen moeten zelf rijden. Het strand heeft parasols en ligbedden te huur, snackbars, een barbecuegebied, kleedruimtes, toiletten en een duikcentrum. Kalypso Strand is anders dan andere stranden. Het is zanderig, maar heeft ook veel rotsen. Bovendien heeft het water van Kalypso Strand een diepblauwe kleur en is het geschikt voor snorkelactiviteiten. Het strand kan op sommige momenten druk zijn, omdat het een prachtige omgeving heeft die veel toeristen aantrekt. Toeristen hebben ook Kalypso Strand aanbevolen vanwege het prachtige landschap en leuke wateractiviteiten. Toeristen kunnen ook verblijven in nabijgelegen hotels om lange reizen te vermijden. Hotel Alianthos Garden, Hapimag Resort Damnoni en het Plakias Resort liggen allemaal op minder dan een mijl afstand van Kalypso Strand. De beste tijd om het strand van Kalypso te bezoeken is in de zomer, van juni tot september, perfect voor allerlei wateractiviteiten. Kalypso Strand is open voor alle activiteiten en er zijn geen gezondheidsprotocollen die door toeristen op het strand moeten worden gevolgd.

Kalypso Beach

8. Marathi Strand

Marathi Strand ligt vlakbij Chania, op slechts 17 kilometer vanaf de oostkant. Het strand van Marathi is te bereiken via de centrale weg door de straatborden naar het strand van Marathi te volgen. Bovendien zijn er veel parkeerplaatsen, ligbedden, parasols, toiletten en doucheruimtes op het strand aanwezig. Het is een zandstrand met turquoise water dat verfrissend en ontspannend is om in te duiken. Het kan echter erg druk worden tijdens het weekend. Het is het beste om het strand van Marathi te bezoeken op weekdagen in april voor rustig water en een vredige omgeving. Het strand heeft veel toeristen ontvangen en uitstekende beoordelingen gekregen waarin wordt gezegd hoe prachtig en perfect het strand is voor een gezinsvakantie. Toeristen kunnen ook verblijven in een nabijgelegen hotel op Marathi Strand om lange autoritten te vermijden en snel toegang te hebben. Kiani Beach Resort en Sunrise Suites zijn de dichtstbijzijnde hotels bij Marathi Strand, op minder dan vier mijl van het strand. Er zijn geen gezondheidsprotocollen van toepassing op het strand van Marathi.

Marathi Beach

9. Platanias Strand

Het Platanias-strand is te vinden aan de westkant van Chania. Het heeft een mooi lang zandstrand met levendig groen water. Bovendien is het strand gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die het wil bezoeken. Platanias Strand biedt de meest essentiële faciliteiten voor alle wateractiviteiten. Het heeft strandbars, snackbars, strandwachten, ligbedden, parasols, een douchegebied, toilet en watersportmogelijkheden. Het strand is populair bij toeristen en heeft goede beoordelingen ontvangen vanwege de toegankelijkheid en buitengewone uitzichten. Bovendien is Platanias Strand niet druk omdat het een lang strand is dat plaats biedt aan iedereen zonder dat het te druk wordt. Het strand is geschikt voor gezinsvakanties of pure ontspanning. Bovendien zijn er nabijgelegen hotels beschikbaar in Platanias Strand, zoals Esthisis Suites, Thalassa Beach Resort & Spa en Oscar Suites & Village, allemaal op minder dan een mijl van het strand. De beste tijd om een bezoek aan Platanias Strand te plannen en te boeken is in juni of september. Het weer is in die maanden een beetje warm, maar draaglijk en perfect voor mensen die graag willen zwemmen. Zowel de lokale bevolking als toeristen mogen vrij zwemmen in het gebied, omdat sociale afstand en mondkapjes niet langer verplicht zijn.

Platanias Beach

10. Spilies Strand

Spilies Strand ligt op 15 kilometer afstand van de oostkant van Rethymno. Het heeft een verharde weg die toegang biedt aan iedereen om het strand te betreden. Op het strand hebben toeristen ook toegang tot parasols, ligbedden, een taverne, strandbar en toiletten. Het strand heeft echter veel rotsen die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen. De golven zijn ook groot op Spilies Strand, maar het prachtige kristalheldere water en het geweldige uitzicht zijn absoluut de moeite waard. Spilies Strand kan druk worden, vooral tijdens de zomer. Toeristen kunnen in de buurt van het strand hotels vinden met de best beoordeelde accommodaties op Kreta. Iberostar Creta Panorama & Mare, Royal Blue Resort, Creta Star Hotel en nog veel meer. Bovendien is het strand populair geworden vanwege het prachtige landschap dat zwemmers in staat stelt door een grot te zwemmen en andere leuke wateractiviteiten te ondernemen. Toeristen hebben genoten van het mooie strand en de faciliteiten, evenals het uitzicht dat het biedt tijdens zonsondergang. De beste tijd voor toeristen om het prachtige strand in Rethymno te bezoeken is van juni tot september, wanneer het weer goed is en er minder drukte is. Er zijn geen gezondheidsprotocollen van toepassing op Spilies Strand.

Spilies Beach

Wat is het beste strand op Kreta?

Kreta staat bekend om zijn overvloed aan prachtige en majestueuze stranden. Elke kant van Kreta heeft verschillende soorten stranden te bieden. Witte zandstranden en lagunes zijn te vinden in het westen, terwijl het zuiden een uniek roze strand heeft. En aan de oostkant van Kreta zijn levendige stranden te ontdekken. Bovendien is het strand een must-visit plek tijdens je vakantie, dus het is alleen maar eerlijk dat toeristen de beste stranden op Kreta bezoeken.

Hieronder vind je de beste stranden op Kreta.

 • Balos Strand: Balos Strand staat bekend om zijn turquoise, kristalhelder water en heeft een adembenemend landschap. Het heeft ook zand in de kleur van room dat leven toevoegt aan het strand.
 • Falassarna Strand: Falassarna Strand is verkozen tot een van de beste stranden in Europa. Het heeft prachtig kristalhelder water en esthetisch wit zand dat het hart van toeristen verovert.
 • Elafonissi Strand: Elafonissi Strand is waar toeristen uniek roze zand aan de rand van het water kunnen vinden. Ook het water is exotisch en kristalhelder.
 • Vai Strand: Vai Strand is omringd door talloze palmbomen, wat ontspanning toevoegt voor de toeristen. Het heeft zacht en wit zand met majestueus kristalhelder water.

Wat is het beroemdste strand op Kreta?

Kreta heeft een overvloed aan stranden die wereldwijd bekend zijn. Sommige van deze stranden zijn verkozen tot onvergelijkbaar en hebben geweldige uitzichten. Deze stranden zijn ook populair bij toeristen die zelf het strand willen ervaren.

Hieronder vind je de meest beroemde stranden op Kreta.

 • Elafonissi Strand: Elafonissi is ook populair op Kreta, want het staat op de 24e plaats in Europa en de 7e plaats ter wereld wat betreft stranden. Bijna elke toerist op Kreta bezoekt Elafonissi Strand vanwege het roze zand dat een hemels gevoel geeft.
 • Balos Strand: Balos Strand staat op de 21e plaats van de beste stranden ter wereld. Balos doet zijn rangschikking eer aan met majestueus turquoise water en een natuurlijke exotische sfeer. Toeristen bezoeken Balos Strand veelvuldig, waardoor het druk kan zijn.

Welk strand is het meest schilderachtig?

Schilderachtige stranden geven een ontspannen sfeer aan toeristen en zorgen ook voor geluk. Het is belangrijk dat een strand majestueuze uitzichten heeft en een vredige plek is waar iedereen echt van de omgeving kan genieten. Deze stranden zijn perfect voor ontspanning en meditatie. Het ervaren van de schilderachtige schoonheid kan wel eens het beste zijn om een vakantie compleet te maken.

Hieronder vind je de meest schilderachtige stranden op Kreta.

 • Elafonissi Strand: Elafonissi heeft zijn majestueuze roze zand en kristalhelder water dat perfect past bij de wolken en leidt tot fantastische uitzichten.
 • Balos Strand: Het turquoise water, met zijn landschap en ongelooflijke uitzichten, is werkelijk glorierijk. De zonsondergang heeft een onvergelijkbare schoonheid.
 • Vai Strand: Vai Strand heeft een tropische sfeer die de toeristen helpt ontspannen, met prachtig kalm water om van te genieten.
 • Falassarna Strand: Het uitzicht op Falassarna Strand overdag brengt het ontspannende, kristalheldere water tot leven. De zonsondergang is werkelijk prachtig en schitterend.

In welke maand is het beste om Kreta te bezoeken?

Mei tot juni of september tot oktober is de beste maand om Kreta te bezoeken, omdat het weer in deze maanden niet te heet is. Mei biedt warmere temperaturen voor zwemmers die niet graag zwemmen in heet weer. Bovendien reizen er in deze maand minder toeristen naar Kreta, wat perfect is omdat er rustige en vredige stranden zijn. Echter, de zomer of juni tot augustus is het toeristenseizoen op Kreta, wat betekent dat veel reizigers verschillende plaatsen in Kreta zullen bezoeken. Accommodaties zullen ook duurder zijn dan normaal.

Wat zijn de topactiviteiten in Kreta, naast de stranden?

Kreta heeft veel attracties te bieden. Archeologische sites, musea en wandelen moeten de topactiviteiten zijn in Kreta, naast de stranden. Het eiland Kreta heeft tal van historische ruïnes die elke toerist zullen verbazen. Het paleis van Knossos bevindt zich ook in Kreta en is zeker een bezoek waard. Mythologische verhalen kunnen ook worden gehoord op verschillende plaatsen in Kreta, waar een toerist ook gaat. De musea zitten vol met tentoonstellingen uit verschillende tijdperken, krachtige geschiedenis, kunst en cultuur. Wandelen is ook een must in Kreta om de wonderen van het eiland volledig te verkennen. Er zijn bergen die wandelaars kunnen bezoeken, evenals de berg Ida, waar volgens de legende Zeus werd geboren. Toeristen zullen echt genieten van hun bezoek, omdat er veel must-visit activiteiten in Kreta op hen wachten.

Wat moet je weten over Kreta als toerist?

Als toerist op Kreta moet je weten waar je specifiek naartoe wilt in Kreta. Kreta is het grootste eiland in Griekenland en heeft tal van attracties om te bezoeken. Het is echter belangrijk dat toeristen dingen weten over Kreta voordat ze besluiten om te gaan. Bovendien zijn er veel Bezienswaardigheden Kreta, Historische Monumenten, Sites en Attracties die een toerist kunnen begeleiden tijdens hun bezoek.

Hieronder staan de dingen die een toerist moet weten.

 • Weer: Het weer op Kreta hangt af van het seizoen en de maand. Juni tot augustus is het heetste weer op Kreta. Dit is ook de beste maand voor toeristen om van de zomervakantie en de attracties van Kreta te genieten. Het najaar biedt koeler weer en er zijn minder mensenmassa's in het gebied.
 • Accommodatie: Kreta heeft tal van hotels in de steden. Vanwege het grote aantal toeristen is het echter moeilijk om een hotel met beschikbare kamers te vinden. Het beste wat je kunt doen bij het plannen van een reis naar Kreta is om van tevoren een hotel te boeken.
 • Vervoer: Sommig openbaar vervoer op Kreta is niet beschikbaar. De beste optie voor toeristen is om een auto te huren om het eiland volledig te verkennen en te ervaren.
 • Bezienswaardigheden: Kreta heeft tal van attracties aan verschillende zijden van het eiland. Zelfs de kleinste steden hebben attracties te bieden aan toeristen. Toeristen zullen historische ruïnes, stranden, kunst en musea, enzovoort vinden.

Moet je een auto huren om de stranden van Kreta te bezoeken?

Ja, het huren van een auto is noodzakelijk bij een bezoek aan de stranden van Kreta. Sommige stranden zijn niet bereikbaar met het openbaar vervoer, maar wel met een auto. Het huren van een auto bij een bezoek aan een strand garandeert ook de veiligheid en het comfort van het reizen met gezelschap. Bovendien kan een auto je naar elk strand brengen, zolang er een weg naartoe leidt, en is het perfect voor andere sightseeingplannen.

Waar moet je op letten voordat je een auto huurt op Kreta?

Er zijn een aantal zaken die een huurder moet overwegen voordat hij een auto huurt om problemen met de auto te voorkomen en veilig rond het eiland te reizen.

Hieronder vind je de zaken waar een toerist rekening mee moet houden voordat hij een auto huurt.

 • Verzekering: Auto's moeten een Collision Damage Waiver hebben om te voorkomen dat huurders betalen voor schade aan de auto bij een ongeval. De verzekering dekt echter geen schade aan de spiegels en ramen van de auto. Bovendien is een creditcard of betaalpas van de bestuurder, evenals zijn of haar rijbewijs, vereist voor goedkeuring van de verhuur.
 • Leeftijd van de bestuurder: Om een huurauto op Kreta te besturen, moet de bestuurder minimaal 21 jaar oud zijn en minstens 12 maanden in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 • Geslacht van de bestuurder: Iedereen die een auto wil huren kan dit gemakkelijk doen, zolang alle vereiste documenten zijn voorbereid.
 • Autotype: Er zijn tal van autotypes en transmissies om uit te kiezen, dus het is belangrijk dat huurders een auto huren die geschikt is voor het aantal passagiers, met extra ruimte voor bagage en andere benodigdheden.
 • Documenten die nodig zijn voor het huren van een auto: Huurders moeten de volgende documenten verstrekken voor goedkeuring: rijbewijs en creditcard van de bestuurder. Dit is om de teruggave van het voertuig te garanderen en te controleren of de bestuurder een rijbewijs heeft om in Griekenland te rijden.

Hoeveel kost het om een auto te huren op Kreta?

Ongeacht het type auto, transmissie, aantal passagiers, waar de auto wordt opgehaald en hoeveel dagen deze wordt gehuurd, begint de prijs van een auto huren Kreta meestal bij €30 tot €40 per dag en nacht. Voor een reis van een week kan dit ongeveer €250 kosten. De prijs is echter gebaseerd op een goede deal voor een auto met vier deuren en volledige airconditioning. Toeristen kunnen de auto overal volledig gebruiken, aangezien er een onbeperkt aantal kilometers is inbegrepen in het pakket van het voertuig. Huurders moeten de auto echter terugbrengen naar het verhuurbedrijf met dezelfde hoeveelheid brandstof als toen ze hem huurden. Als huurders de auto niet met dezelfde hoeveelheid brandstof terugbrengen, zal het bedrijf hen extra kosten in rekening brengen.

Hoe beïnvloedt Covid-19 de autoverhuur op Kreta?

De Covid-19-pandemie heeft invloed op de autoverhuur op een manier dat medewerkers elke auto na gebruik moeten reinigen voordat ze deze aan andere toeristen verhuren. Het Griekse ministerie van Volksgezondheid keurt de materialen goed die worden gebruikt bij het schoonmaken van de auto's om de veiligheid van huurders te waarborgen. Bovendien moeten het interieur van de verhuurbedrijven voor auto's worden schoongemaakt en ontsmet om de overdracht van het virus te voorkomen.

Harry Anapliotis
Eigenaar, reisschrijver en webontwikkelaar bij Rental Center Crete
Harry Anapliotis is de eigenaar, schrijver en webontwikkelaar van Rental Center Crete - Autoverhuur.
Rental Center Crete - Car Hire
Autoverhuur bedrijf
Rental Center Crete - Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf dat diensten aanbiedt op het eiland Kreta, sinds 1975.
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis