Type verzekering beschikbaar bij het huren van een auto in Griekenland

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 9 augustus 2021 en bijgewerkt op 8 januari 2022.
Autoverhuur verzekering in Griekenland

Bij het plannen van een vakantie naar Griekenland, kijkt iedereen meestal uit naar het verkennen van enkele van de grote eilanden in het land. Autoverhuur biedt u de beste vervoerswijze om u te verplaatsen door de steden met veel meer vrijheid dan openbaar vervoer.

Het Griekse openbaar vervoer is een van de beste ter wereld, maar u zult er niet van op aan kunnen om de kleine steden en dorpen van Griekenland te bereiken. Het huren van een auto is essentieel, vooral wanneer u Noord-Griekenland of de Peloponnesos bezoekt, waar het openbaar vervoer moeilijk toegankelijk is.

Voordat we verder gaan, willen we u vertellen hoe onze verzekering werkt bij Rental Center Crete.

We hebben een premieverzekering zonder eigen risico. Het beste deel? Het is inbegrepen in de prijs die u boekt! Wij zijn er trots op dat wij nooit verborgen of verrassende kosten in onze huurovereenkomsten hebben.

Vader hond en zoon kijken in autoraam

De volgende informatie is in het algemeen gebaseerd op wat u kunt vinden bij verhuurkantoren of via andere verzekeringsmaatschappijen als u zich voorbereidt op uw reis naar ons prachtige land.

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, kunt u ze hier lezen of u kunt altijd contact met ons opnemen!

Verhuurauto verzekering

Huurauto verzekering in Griekenland is een vitaal aspect van de overeenkomst die u ondertekent met het verhuurbedrijf, en de meeste zullen u nooit een auto verhuren zonder zelfs maar een minimale verzekering. Het kopen van huurauto verzekering zal gaan een lange weg in het helpen van u bespaart een hoop als uw huurauto is betrokken bij een ongeval of gestolen.

Mensen na botsing met huurauto

Elk type huurauto verzekering dekt u tegen specifieke risico's waardoor er veel verzekeringsmogelijkheden zijn. De meeste verhuurbedrijven nemen meestal de minimale verzekering op in hun overeenkomst met u.

Verzekeringsvormen

Verschillende soorten huurauto verzekeringen zijn ontworpen om u te beschermen tegen de vele risico's die u kunt tegenkomen tijdens het rijden met uw huurauto in continentaal Griekenland. De verzekering die u zult kiezen zal volledig afhangen van het soort risico's die u kunt tegenkomen, het budget dat u hebt, en het beleid van het verhuurbedrijf. Net als de huur auto kosten, worden de huurauto verzekering kosten in Griekenland berekend met het aantal dagen dat u van plan bent om de auto te gebruiken.

De volgende zijn enkele van de belangrijkste soorten huurauto verzekering die u zult tegenkomen;

Vrijwaring van aanrijdingsschade (CDW)

Vrijwaring van aanrijdingsschade is ook bekend als loss damage waiver. Autoverhuurbedrijven bieden dit soort verzekering aan om u te dekken tegen eventuele schade of diefstal aan de huurauto. U hoeft niet te betalen voor reparaties wanneer de auto beschadigd is of te betalen voor vervanging wanneer deze gestolen is. Deze ontheffing wordt geleverd met een eigen risico en een aantal uitzonderingen ook. Het is essentieel om een aantal schade die deze ontheffing niet dekt, met inbegrip van voorruiten, lekke banden, en koplampen op te merken.

Vrijwaring van aanrijdingsschade heeft twee andere opties die u kunt kiezen uit afhankelijk van uw budget en behoeften. De eerste is de super botsing schadevrijstelling (SCDW) die helpt verminderen al uw resterende eigen risico tot $ 0.

Auto sleutel op verzekeringspolis contract

De tweede optie is de volledige bescherming ontheffing van elk eigen risico, hulp bij pech onderweg, en geen aftrekposten. Het dekt u gewoon tegen eventuele ongevallen-gerelateerde kosten en helpt u om meer te besparen.

Aanvullende aansprakelijkheidsverzekering

Dit type van verzekering dekt u tegen eventuele schade die u kan veroorzaken aan andere personen 'auto's of eigendom. Het dekt ook de medische kosten voor de verwondingen van mensen bij een ongeval aan dat u in gebreke is gebleven voor het gebeuren. De meeste landen, waaronder Griekenland, vereisen dat u zelfs het minimum bedrag van de aansprakelijkheidsdekking hebben voordat het besturen van de huurauto op hun wegen.

Persoonlijke ongevallenverzekering

Persoonlijke ongevallen dekking is een verzekering die u neemt om uzelf en de passagiers in uw huurauto te dekken tegen eventuele verwondingen die u kunt oplopen als u betrokken raakt bij een ongeval. De dekking omvat de medische rekeningen, ambulance kosten, invaliditeit uitkeringen, en zelfs de dood voordelen voor u en alle andere inzittenden in de huurauto.

Persoonlijke gevolgen cover

De persoonlijke inboedel dekt u tegen verlies van eigendommen en andere kostbaarheden zoals laptops, tassen, juwelen, telefoons en nog veel meer die u uit uw huurauto hebt gestolen. Alle bezittingen die u in de huurauto had zijn gedekt onder deze verzekering.

Als u echter al een verzekering voor huiseigenaren hebt, bent u misschien al gedekt tegen het verlies van voorwerpen uit uw auto.

Lachende vrouw in huurauto

Indien u een regelmatige reiziger bent in Griekenland en een huurauto verkiest als uw vervoermiddel, kan u opteren voor een jaarlijks reisverzekeringsplan. Dit plan zal u helpen de huurauto, uw bagage, kostbaarheden, en financiën te beschermen tijdens uw reis. Dit plan omvat de botsing schadevrijstelling voor de huurauto, verlies of schade voordelen, en vele andere reisverzekering dekkingen die lopen voor een heel jaar.

Voordat u een van de verzekeringstypes kiest, moet u eerst wat onderzoek doen om te weten welke bij uw behoeften en budget past. Het hebben van huurauto verzekering in Griekenland zal het gemakkelijk voor u maken om met een gerust hart van de schoonheid van het land te genieten.

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis