Wat voor soort auto's kan ik huren in Griekenland?

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 augustus 2021 en bijgewerkt op 7 januari 2022.
Griekenland Road trip met huurauto

Het huren van een voertuig voor uw vakantie in Griekenland is een goede keuze. U zult meer bezienswaardigheden kunnen zien, meer stranden kunnen bezoeken, en van het prachtige land kunnen genieten volgens uw eigen schema en in uw eigen tempo.

De volgende keuze die u moet maken is het type voertuig dat u gaat huren.

Er zijn veel auto's in elke klasse om uit te kiezen, afhankelijk van wat u nodig hebt voor uw reis en uw groep.

Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende auto's die u kunt huren tijdens uw vakantie in Griekenland.

Twee soorten transmissies

Voor veel bestuurders is automaat het gemakkelijkst te rijden, en er zijn dan ook zeker automatische transmissies in auto's in Griekenland. Bij sommige verhuurbedrijven is er echter een beperkt aanbod van voertuigen met deze transmissie.

De tweede stijl van transmissie die u kunt krijgen is de standaard of de stick of de handgeschakelde stijl. Als u niet weet hoe u een auto met een versnellingspook moet besturen, is dit niet het moment om het te leren.

Road trip met een huurauto in Griekenland in Suzuki Jimny

Stel dat u huurt bij een agentschap met een beperkt aantal voertuigen met automatische transmissie en niet weet hoe u met een handgeschakelde auto moet rijden. In dat geval moet u overwegen uw huur ruim van tevoren te reserveren.

Bij Rental Center Crete, hebben we een grote verscheidenheid van zowel handgeschakelde als automatische transmissie voertuigen.

U kunt onze vloot catalogus hier doorbladeren.

Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de auto te reserveren, want u wilt de beste auto voor uw reisbehoeften, en sommige auto's hebben een bagagelimiet.

De beschikbare types huurauto's

U gaat een fatsoenlijke verscheidenheid van voertuigen om uit te kiezen op de meest gerenommeerde agentschappen te vinden. Er zullen kleine auto's voor single-persoon zakenreizen of koppels die willen iets zippy, SUV's en bestelwagens voor grote groepen, en luxe modellen voor flair.

De budgetvriendelijke auto's om te huren

Als u een krap reisbudget heeft en u bent maar met één of twee personen, dan kunt u in deze categorie kijken voor de goedkoopste huurauto's. Onze compacte voertuigen beginnen bij €18 per dag, en onze prijzen zijn inclusief onze all-inclusive verzekering.

De Upgrade auto's

Terwijl nog steeds budget-vriendelijk, kunt u een groter formaat voertuig dat een grotere groep of veel bagage en boodschappentassen comfortabel te krijgen. Onze SUV's beginnen bij €44 per dag en onze busjes, die perfect zijn om de hele familie mee te nemen, beginnen bij €49 per dag.

Kind en vader in Opel cabriolet in Griekenland

Een beetje luxe

Misschien wilt u de wind in uw haren voelen en de prachtige natuur van Griekenland inademen terwijl u zich door de wegen laat meevoeren van een mooi strand naar een culturele plaats.

Een cabriolet zou dan een uitstekende keuze voor u kunnen zijn.

Onze cabrio's variëren van €49 per dag tot €79 per dag, en we hebben zowel auto's met automatische als met handgeschakelde transmissie om uit te kiezen.

Huren in deze klasse betekent dat u een goed huurbudget zult moeten hebben om extra verzekeringen en andere kosten te kunnen dekken, samen met de prijs voor een beetje luxe tijdens uw reis.

De beschikbare automerken

Wanneer u naar een ander land reist, en vooral naar een ander continent dan uw thuisland, kan het zijn dat u niet vertrouwd bent met de beschikbare automerken. Laat dit u niet afschrikken!

Bij Rental Center Crete vindt u stijlvolle, schone, hoogwaardige, populaire auto's zoals Peugeots, VW Beetles, Skoda, en Opel. Wij denken dat u verliefd zult worden op deze auto's, zelfs als dit de eerste keer is dat u ze ziet.

U vindt er ook Toyota's, Hyundai's, en Fiats, Nissans, en natuurlijk, BMW's.

Het is mogelijk om sportwagens te krijgen, maar verwacht de sportwagenprijs te betalen wanneer u een beetje extra plezier op uw reis wilt hebben.

Autoverhuur Parkeren

U kunt websites gebruiken die alle autoverhuurbedrijven voor u doorzoeken op basis van uw persoonlijke invoerfilters zoals automerk of -model, prijs, tarief, locatie, enz.

Wees echter voorzichtig met deze sites, want de prijs die ze weergeven kan een toeslag verbergen die ze toevoegen voor het gemak. Het is aanbevolen dat u rechtstreeks van het agentschap huurt wanneer u kunt.

Op die manier kunt u alle keuzemogelijkheden, de prijs en de voorwaarden in één bezoek bekijken. Deze websites zijn gemakkelijk te vinden omdat ze op uw computerscherm verschijnen wanneer u huurauto's in Griekenland intypt. Keuzevrijheid is een prachtig kenmerk van een vakantie in Griekenland.

U kunt die mogelijkheid uitoefenen wanneer u op zoek gaat naar de juiste auto om te huren wanneer u naar Griekenland reist. De sleutel is om vroeg te reserveren, zodat u de transmissie en het model dat u wilt tegen de prijs die u wilt krijgen.

Zodra u de auto van uw keuze hebt geregeld, of u dit nu lang van tevoren doet of zodra u op de luchthaven landt, zult u genieten van de vrijheid die een huurauto u biedt.

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis