De beste hotels in Agios Nikolaos voor een onvergetelijke vakantie op Kreta

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 16 juli 2022 en bijgewerkt op 1 september 2022.
Hotels Agios Nikolaos

Lasithi is een streek vol mooie, levendige stadjes. Maar één stad die er zeker uitspringt is niemand minder dan Agios Nikolaos. Met beroemde toeristenplaatsen als het Voulismeni-meer, het Voulisma-strand, en het Spinalonga-eiland, is het gemakkelijk te zien waarom Agios Nikolaos elk jaar door honderdduizenden mensen wordt bezocht.

Afgezien van deze fantastische attracties, is de stad rijk aan hotels die voor alle behoeften en budgetten geschikt zijn. U kunt hotels vinden die geweldige voorzieningen bieden voor de helft van de prijs, of zelfs luxe hotelkamers die aan uw high-end eisen zullen voldoen.

Top Hotels in Agios Nikolaos

Ongeacht het soort reis dat u plant (zaken, plezier, enz.), er is een hotel dat geschikt is voor uw verblijf. Maar beslissen welk hotel het beste bij u past kan moeilijk zijn, maar maak u geen zorgen, want wij hebben al het onderzoek voor u gedaan!

Wij hebben een lijst samengesteld van de toppers van Agios Nikolaos hotels om te boeken voor uw volgende bezoek. Bekijk ze hieronder:

Budgethotels in Agios Nikolaos

Dat u een budget hebt, wil niet zeggen dat u niet in de schoot van de luxe kunt verblijven. Er zijn genoeg hotels in Agios Nikolaos die voordelige prijzen bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit of klantenservice. Deze budgetvriendelijke hotels kosten slechts ongeveer €50-€60 per nacht, en zijn dus perfect voor reizigers die de rust van Agios Nikolaos willen ervaren zonder hun portemonnee te bezeren. Door in deze budgethotels te boeken kunt u wat geld uitsparen om een auto te huren en andere delen van het eiland Kreta te verkennen.

Anemone Homes

Anemone Homes, gelegen op de top van een heuvel met uitzicht op het schitterende strand van Voulisma, is een plek waar reizigers kunnen komen ontspannen, relaxen en verjongen. De accommodatie biedt verschillende soorten kamers met gemakkelijke toegang tot het strand, zodat u van uw verblijf kunt genieten zonder dat u iets van de pret hoeft te missen.

Anemone Homes Agios Nikolaos

Alle kamers zijn uitgerust met AC, TV, koelkast, keukentje, en zelfs een koffiezetapparaat. Bovendien is de omgeving vol met winkels, tavernes, en de beste restaurants in Agios Nikolaos. Als u huisdieren bij u hebt, zal deze plaats perfect zijn, want ze zijn gecertificeerd huisdiervriendelijk.

Anemone Homes is het ideale hotel voor personen en gezinnen die een rustige vakantie willen beleven, ver weg van al het bruisende stadsleven.

Adres: National Road, Istron, Agios Nikolaos, Kreta
Website: https://anemonehomes.com/
Contact: +30 2841 041591

Sgouros Hotel

Ideaal voor koppels die willen genieten van een romantisch uitje met een adembenemend uitzicht, is Sgouros Hotel the place to be. Het ligt op slechts een paar minuten van het Voulismeni meer en zelfs tegenover het prachtige Kitroplatia strand, zodat u zich zowel kunt koesteren in de vredige rust van de natuur als zich kunt overgeven aan een paar leuke strandactiviteiten.

Sgouros Hotel ligt op slechts 200 meter van het stadscentrum. Dat betekent dat u uw avonden kunt doorbrengen met ronddwalen in het stadje en verschillende winkels, cafés en restaurants kunt ontdekken.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, koelkast, telefoon, en een balkon met uitzicht op de zee of de tuin. Hun suites zijn elegant ingericht met witte muren, kleurrijke accenten, en unieke armaturen. Dit hotel is perfect voor stellen die de schoonheid van Agios Nikolaos willen ervaren en zich tegelijk willen overgeven aan een rustigere omgeving.

Adres: N. Pagalou 3, Agios Nikolaos
Website: https://www.sgourosgrouphotels.com
Contact: +30 2841 028931

Lees ook: Beste Stadshotels in Chania, Kreta

Ammoudara Beach Hotel & Apartments

Dit gezellige appartement/hotel ligt aan het schitterende zandstrand van Ammoudara, dat bekroond is met een blauwe vlag, en is de perfecte plaats voor gezinnen en groepen om een ontspannen vakantie door te brengen. De omgeving is voorzien van een luxueus zwembad, waar u een verfrissende duik kunt nemen. Als een zwembad echter niet aan uw wensen lijkt te voldoen, kunt u altijd naar het nabijgelegen strand gaan. Het ongerepte heldere water zal ervoor zorgen dat u nooit meer weg wilt.

Ammoudara Beach Apartments Agios Nikolaos

Het hotel heeft geweldige voorzieningen die uw verblijf nog comfortabeler zullen maken, waaronder AC, TV, een minibar in elke kamer, en een balkon dat uitzicht op zee biedt. Ze hebben zelfs een restaurant en een koffiebar ter plaatse, wat nog bijdraagt tot het algemene gemak dat ze bieden.

Adres: Ammoudara, Agios Nikolaos
Website: http://www.ammoudarabeach.gr
Contact: +30 284 102 8568

Pergola Hotel

Nog een hotel met een adembenemend uitzicht, het Pergola Hotel, biedt comfortabele kamers en suites, uitgerust met alle moderne voorzieningen die u zich maar kunt bedenken. In tegenstelling tot de andere hotels op de lijst, kunt u vanaf deze plaats het bruisende leven van de stad horen en zien. Het is ideaal voor mensen die zich willen mengen, op verkenning willen gaan, en een voorproefje willen nemen van het stadsleven.

Pergola Hotel in Agios Nikolaos Kreta

Hun kamers zijn voorzien van een AC systeem, een eigen balkon, een koelkast, een telefoon, en zelfs een flatscreen TV. U kunt genieten van een kopje koffie terwijl u naar het balkon uitkijkt, of van een rustgevend bad in de privacy van uw eigen kamer. Bovendien hebben ze ruime vergaderzalen waar u met andere gasten kunt socialiseren of gewoon wat rondhangen. Restaurants, cafés, en winkels omringen de omgeving ook. U kunt dus genieten van een verscheidenheid aan keukens en de cultuur van Agios Nikolaos van dichtbij meemaken.

Adres: 20 Sarolidou St, Agios Nikolaos
Website: https://www.shouthotels.com/pergola-hotel-agios-nikolaos-greece/
Contact: +30 2841 028152

Lees ook: De beste hotels in Elounda voor alle reizigers

Middelgrote hotels in Agios Nikolaos

Als u een beetje geld over hebt, is een verblijf in een middenklasse hotel in Agios Nikolaos ook een prima optie. U kunt een hotel dicht bij het strand vinden, met alle voorzieningen die u maar kunt bedenken, of een hotel in het hart van de stad, waar u naar hartelust alle winkels, restaurants en cafés kunt verkennen. Wat uw voorkeur ook moge zijn, deze tophotels in het middensegment van Agios Nikolaos zullen u zeker tevreden stellen.

Mistral Bay Hotel

Ondanks de soepele prijs, biedt het Mistral Bay Hotel u toch een luxueuze accommodatie om in te verblijven. Hun kamers zijn elegant ontworpen met lichtblauwe, grijze en witte kleurenschema's die een rustgevend effect geven. Bovendien zijn al hun kamers voorzien van fris linnengoed en kwaliteitsmatrassen om uw nachtrust meer ontspannen dan ooit te maken.

Mistral Bay Agios Nikalaos

Naast de gebruikelijke voorzieningen die u tegenwoordig van de meeste hotels kunt verwachten, biedt het Mistral Bay Hotel gasten een bar lounge om in te chillen, een biljarttafel om mee te spelen, en een restaurant voor uw maaltijden.

Bovendien vindt u op hun terrein een exclusief zwembad en een privéstrand, zodat u zelf kunt kiezen waar u zich vermaakt. Voor wie op zoek is naar een privévakantie met vrienden of familie, is dit hotel ideaal.

Adres: 10 Marathonos & Milatou Str., Agios Nikolaos
Website: https://www.mistralbay.gr/hotel/welcome/
Contact: +30 2841 090330

Lees ook: 5 Beste hotels in Heraklion - Stadshotels

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel is een gezellig maar elegant hotel, ideaal voor gezinnen. Het ligt in een rustige en vredige straat midden in het hart van Agios Nikolaos. Ondanks het feit dat het geen eigen zwembad heeft, ligt het met de "blauwe vlag" bekroonde Kitroplatia-strand op slechts 50 meter afstand van het hotel, zodat de gasten kunnen genieten van een duik wanneer zij willen.

Ikaros Art Hotel Agios Nikolaos

De kamers zijn smaakvol ingericht in de stijl van het hedendaagse Griekenland. De combinatie van lichte en donkere kleuren overheerst in hun interieur, waardoor het een ontspannen sfeer uitademt, perfect om uit te rusten en bij te komen van de stress van het dagelijkse leven. Ze hebben ook balkons, versierd met comfortabele stoelen, die een prachtig uitzicht bieden.

Al hun kamers zijn uitgerust met meubilair van hoge kwaliteit, en een uitrusting van topkwaliteit. Uw verblijf zal zeker onvergetelijk zijn dankzij de kwaliteit van de service die ze bieden, en dan hebben we het nog niet eens over de ontspannen sfeer die er heerst.

Adres: 6 Kastellou Mirabellou & Alexomanoli straat, Agios Nikolaos
Website: https://www.ikarosarthotel.gr/
Contact: +30 2841 028901

Lees ook: De beste hotels in Rethymnon - Volledige gids voor reizigers

Cretan Village Hotel

Het Cretan Village Hotel is een uniek resort, gelegen op de top van een heuvel, omgeven door ongetemde natuur. Het is ontworpen in de vorm van een oud Kretenzisch dorp, compleet met met stenen geplaveide paden en traditionele Kretenzische architectuur. Maar ondanks het ontwerp is dit resort uitgerust met alle moderne voorzieningen die nodig zijn om uw verblijf comfortabel en aangenaam te maken.

Kretenzisch Dorpshotel Agios Nikolaos

Elke kamer is ontworpen om een gezellige sfeer neer te zetten. Met houten meubilair en stenen muren, helpt het de gasten zich meer ontspannen en thuis te voelen. Het resort heeft in totaal 37 kamers beschikbaar, en elke kamer is voorzien van een eigen keukentje, WiFi, en een eigen balkon dat een betoverend uitzicht op zee laat zien.

Als u een duik in het zwembad of een verfrissende duik in de oceaan wilt nemen, dan bent u in het Cretan Village Hotel aan het juiste adres. Ze hebben een groot buitenzwembad, een strand op een paar stappen van het hotel, een restaurant, en een poolbar om u te helpen ontspannen.

Adres: Amoudara, Agios Nikolaos
Website: https://www.cretanvillagehotel.com/
Contact: +30 28410 28576

Lees ook: Een reisgids over de beste hotels in Chersonissos

Faedra Beach Hotel

Het Faedra Beach Hotel, gelegen aan het rustige zandstrand Ammoudara, is een resort waar de ontspanning van de gasten centraal staat. Het heeft alle faciliteiten die u nodig heeft om te genieten van uw tijd aan het zwembad of aan de oceaan. De gasten zullen het ook op prijs stellen dat zij gemakkelijk door Agios Nikolaos kunnen wandelen, want dat is maar een paar minuten van dit hotel aan het strand vandaan.

Faedra Beach Agios Nikolaos

De kamers zijn geschilderd met elegantie en raffinement. Neutrale tinten en eigentijdse meubels domineren het interieur, waardoor het een ontspannen plek is om te zijn. Met voorzieningen als airconditioning, Wi-Fi, en comfortabele balkons met betoverend uitzicht, zult u zeker een vakantie zonder zorgen hebben.

Het resort zelf is een toevluchtsoord voor wie een rustige vakantie aan zee wil. Bovendien zijn ze huisdiervriendelijk, dus u kunt uw pelskinderen meenemen om te genieten van het heerlijke Kretenzische zomerbriesje.

Adres: Ammoudara, Agios Nikolaos
Website: https://faedrabeach.gr/
Contact: +30 2841 023956

Luxueuze hotels in Agios Nikolaos

Men zegt dat de weg naar succes geplaveid is met hard werken en vastberadenheid. Maar, soms is het goed om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van de luxe van het leven. En hoe kunt u dat beter doen dan met een verblijf in een van de luxueuze hotels van Agios Nikolaos?

Deze vijfsterrenhotels zijn het perfecte toevluchtsoord voor mensen die willen genieten van de fijnere dingen die het leven te bieden heeft. Niet alleen zijn hun faciliteiten van topklasse, maar ze hebben ook kamers die royalty's waard zijn. Bekijk deze top luxe hotels in Agios Nikolaos:

Minos Beach Art Hotel

Tot de duurste maar geld-waardige hotels behoort niemand minder dan het Minos Beach Art Hotel. De ambiance van het resort is niets minder dan extravagant, met met marmer geplaveide terrassen en luxueuze voorzieningen. Het is uitgerust met zwembaden, een fitnesscentrum, een spa, en heerlijke bars en lounges. Plus, de ligging aan het strand en het prachtige uitzicht op de zonsondergang maken het nog aangenamer.

Minos Art Beach Hotel

Wat de kamers betreft, zult u onder de indruk zijn van de grootte en het comfort van elke eenheid. Bovendien heeft het een uniek ontwerp dat eenvoud en elegantie uitstraalt. Elke kamer heeft een flatscreen TV, een AC systeem, een minibar, een terras, en een inloopdouche. Al met al is het een comfortabel en luxueus hotel om in te verblijven, vooral als u uzelf wilt trakteren op de fijnere dingen des levens.

Adres: Akti Ilia Sotirchou, Agios Nikolaos
Website: https://www.minosbeach.com/
Contact: +30 21 1198 3205

Candia Park Village

Candia Park Village is een resort met alles wat de gasten nodig hebben om een leuke en ontspannen vakantie te hebben. Het is een dorp in Kretenzische stijl, gelegen aan de zee tussen Agios Nikolaos en Elounda. Het blauwe kristalwater en de zachte zandstranden, de luxe voorzieningen, en de geweldige restaurants die dit hotel biedt, zullen indruk op u maken. U kunt ontsnappen aan uw drukke leven en gewoon ontspannen in een van hun mooie zwembaden of zelfs een duik nemen in het kristalheldere water van Agios Nikolaos.

Candia Park Village Agio Nikolaos Kreta

De kamers zijn ruim en ingericht om een comfortabel verblijf voor hun gasten te creëren. U kunt een kabeltelevisie verwachten, een inloopdouche, airconditioning, een eigen balkon, en zelfs een koffiezetapparaat voor dat perfecte kopje koffie.

Het dorp bestaat uit 222 verschillende soorten eenheden, verspreid over 65.000 vierkante meter weelderige tuinen. Uw verblijf hier zal niets minder dan hemels en ontspannend zijn.

Adres: Agios Nikolaos
Website: https://www.candiapark.com/
Contact: +30 2841 026811

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Een ander luxe tophotel in Agios Nikolaos is het St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas. Meteen vanaf het moment dat u het resort binnenkomt, wordt u deel van een wereld die u amusement en rust zal bieden. Het heeft een natuurlijke schoonheid die uw geest en lichaam onmiddellijk zal ontspannen, ongeacht of u het in de zomer of in de winter bezoekt.

Hotel St Nikolaos Bay in Agios Nikolaos

Dit hotel biedt zijn gasten een fitnesscentrum, een spa, en zelfs een tennisbaan. Wat hun restaurant betreft, zullen hun overheerlijke Kretenzische en internationale gerechten u naar meer laten verlangen. Hun zwembad en minibar zullen u de capaciteit geven om te decompresseren en uzelf tevreden te stellen met uw verblijf. Als u uw tenen wilt begraven in hun zachte, witte zandstrand en kristalhelder water, dan kan dat ook!

Wat hun kamers betreft, zult u het geweldig vinden dat ze een adembenemend uitzicht op de zee en de omgeving bieden. Elke kamer heeft een TV met satellietkanalen, een kluisje, airconditioning, en nog veel meer. Zoals u ziet, bieden ze alles wat u nodig hebt om uw vakantie de moeite waard te maken.

Adres: Thessi Nissi, Agios Nikolaos
Website: https://www.stnicolasbay.gr/
Contact: +30 2841 090200

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis