Reisgids van Chania naar Heraklion: Autoverhuur, Bus, Taxi, Vliegtuig

van Harry Anapliotis en Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 8 november 2023 en bijgewerkt op 27 februari 2024.
Hoe kom je van Chania naar Heraklion?

Heraklion en Chania zijn beide prachtige, schilderachtige en absoluut te bezoeken steden op Kreta. Elke stad heeft veel te bieden aan alle kanten. Van restaurants, hotels, toeristische attracties tot mensen. Ongetwijfeld zal een verblijf in Chania en Heraklion je rust geven en laten waarderen hoe mooi het eiland Kreta is, gezien door de ogen van Chania en Heraklion. Chania staat bekend in heel Kreta en Griekenland vanwege zijn ongelooflijke architectuur. Aan de andere kant is Heraklion de hoofdstad van Kreta. Als je besluit om van Chania naar Heraklion te reizen, hoef je je geen zorgen te maken, want reizen van 102 km (64 mijl) van Chania naar Heraklion is zo gemakkelijk en handig geworden, met tal van vervoersmogelijkheden beschikbaar. Naar Heraklion komen vanuit Chania is zo eenvoudig en simpel geworden.

Het huren van een auto, de bus nemen, het boeken van een taxitransfer, of zelfs het boeken van een aansluitende vlucht en een tussenstop in Athene, behoren tot de opties die je hebt bij het plannen om van Heraklion naar Chania te komen. Let echter op dat een vliegreis een onpraktische optie is vanwege de hoge kosten en omdat het niet rechtstreeks in Heraklion zal landen. De goedkoopste manier om van Chania naar Heraklion te reizen is door de bus te nemen. Als gevolg daarvan is de snelste manier om van Chania naar Heraklion te reizen via een autoverhuur. Heraklion ligt op 102 km (64 mijl) afstand van Chania, dus het kan 2 tot 3 uur duren om van Chania naar Heraklion te komen. Reizigers moeten licht verkeer verwachten bij het reizen van Chania naar Heraklion. Mocht het schilderachtige uitzicht van Chania niet voldoende zijn, dan kun je ook de naburige steden van Chania bezoeken. Waar te verblijven in Chania zou ook geen probleem moeten zijn. Er zijn talloze huizen, appartementen en hotels klaar om je te accommoderen wanneer je besluit om in Chania te verblijven. Bovendien kun je ook zelf van Chania naar Heraklion rijden. Dat kun je doen door een auto te huren. Autoverhuur Kreta moet een onderdeel zijn van je opties. Ongetwijfeld is je reis van Chania naar Heraklion de moeite waard en gedenkwaardig vanwege het schilderachtige uitzicht onderweg.

Wat is Chania?

Chania is de op een na grootste stad van Kreta. Chania ligt tussen Kissamos en Rethymno aan de westkant van het eiland. De breedte- en lengtegraadcoördinaten van Chania zijn 35,51382 en 24,0180. De geschiedenis van de stad gaat terug tot het Neolithicum. Aanvankelijk genaamd "Kydonia," bloeide het tijdens het Minoïsche tijdperk en was een belangrijke stadstaat tijdens de Klassieke periode. Chania maakte deel uit van het Byzantijnse Rijk en werd in de 13e eeuw overgenomen door de Republiek Venetië, waar het bekend werd als Candia. Het stond onder Ottomaanse heerschappij in 1669 en kreeg vrijheid in het begin van de 20e eeuw. De rijke geschiedenis van Chania weerspiegelt zich in de architectuur, waaronder een markante moskee, de Egyptische vuurtoren en Venetiaanse scheepswerven. Chania biedt een heerlijke mix van activiteiten. Als je geen grote fan bent van bezienswaardigheden bekijken, kun je overwegen om de prachtige stranden in de buurt van Chania te bezoeken. Adembenemende stranden sieren de westelijke en zuidwestelijke kusten van de regio, waaronder Falassarna Beach, Elafonissi Beach en Stavros Beach. Een bezoek aan Chania biedt een rijke mix van geschiedenis, natuurlijke schoonheid, bruisend nachtleven, winkelen en culturele ervaringen, waardoor het een topbestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar een vervullende vakantie.

Nachtlandschap van de Haven van Chania

Hoe kom je van Chania naar Heraklion?

Chania en Heraklion zijn twee steden gelegen aan de noordkust van Kreta. Reizen naar Heraklion vanuit Chania beslaat een afstand van 102 km (64 mijl). Er zijn verschillende opties die overwogen kunnen worden bij het willen reizen van Chania naar Heraklion. Reismogelijkheden zijn onder andere autoverhuur, vliegreis, busrit en taxitransfer. Echter, de reis van Chania naar Heraklion is het beste te ervaren met een tour aan de zijde. Door gebruik te maken van de tours krijg je de beste historische en educatieve ervaring. Het reizen naar Heraklion vanuit Chania is zo eenvoudig en gemakkelijk geworden. De gemakkelijkste manier om van Chania naar Heraklion te komen is door een auto te huren. Naast flexibiliteit, gemak, comfort en exclusiviteit van de reis worden ook bereikt.

Hieronder staan de manieren om van Heraklion naar Chania te reizen.

 • Autoverhuur: Het rondreizen in Chania en reizen naar Heraklion is een fluitje van een cent met een gehuurde auto. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. De meeste autoverhuurbedrijven bieden online boeking aan voor snellere transacties.
 • Vliegreis: Een vliegreis is een van de snelste vervoerswijzen. Langeafstandsreizigers hebben een prachtige transportoptie in vliegtuigen. Er zijn directe (non-stop) vluchten tussen Chania en Heraklion, evenals vluchten met een of meer tussenstops. Je kunt het aantal en de duur van de tussenstops langs je route kiezen, inclusief een overnachting. Er is echter geen directe vlucht van Chania naar Heraklion. Toeristen zullen een tussenstop moeten maken in Athene voordat ze naar Heraklion komen.
 • Busrit: De bus nemen van Chania naar Heraklion is een van de meest economische manieren om te reizen. De bussen zijn voorzien van airconditioning, modern en comfortabel. De tickets zijn betaalbaar. Heraklion is verbonden met de rest van Kreta via reguliere buslijnen beheerd door twee Kino Tamio Eispraxeon Leoforon (KTEL) bedrijven voor westelijk en oostelijk Kreta. Het vertrekt elk uur vanaf het Chania Busstation.
 • Taxitransfer: Een taxitransfer nemen van Chania naar Heraklion is de snelste en meest handige optie. Een taxitransfer is meestal vooraf geregeld. Dit geeft aan dat je de transfer al had gepland voordat je naar Chania reisde. Bij aankomst op de luchthaven wordt al je bagage verzorgd en word je rechtstreeks naar je beoogde locatie gebracht. Alles is vooraf geregeld, dus er zal geen prijsonderhandeling zijn.

1. Autoverhuur

Als je van plan bent om Kreta te verkennen in plaats van alleen de hoogtepunten te zien, zul je merken dat openbaar vervoer niet altijd de beste oplossing is. In dit geval is de beste optie om een auto te huren. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Het rondreizen in Chania en reizen naar Heraklion is een fluitje van een cent met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. De meeste autoverhuurbedrijven bieden online boeking aan voor snellere transacties. Autoverhuur Kreta biedt een eenvoudige manier om een voertuig te huren. Men hoeft alleen maar hun website te bekijken en de procedures te volgen. Bij het huren van een auto op Kreta is het raadzaam om rekening te houden met belangrijke factoren. Om een voertuig op Kreta te huren, moet een geldig rijbewijs worden getoond. Om een auto te huren op Kreta moet de bestuurder minstens 21 jaar oud zijn. Een creditcard of betaalkaart met de naam van de bestuurder is een essentiële vereiste. Het kiezen van een geschikte auto hangt af van het aantal passagiers. Het bezoeken van Chania en Heraklion met een gehuurd voertuig maakt het reizen rond veel handiger en praktischer. Een auto huren op Kreta voor een week kan ongeveer €250 kosten. Dagtrips en nachtritten op Kreta kosten ongeveer €30 tot €40. Het kan een week lang worden gebruikt met onbeperkte kilometers en vier zitplaatsen. De huurauto's hebben een handgeschakelde transmissie, airconditioning en vier deuren. De gehuurde auto moet aan het einde van de reis met dezelfde hoeveelheid brandstof worden ingeleverd bij het bedrijf om kosten te voorkomen.

Voordelen van Autoverhuur Nadelen van Autoverhuur
Gemak voor internationale reizigers Vroege beëindiging van de huurovereenkomst kosten
Gemakkelijke boeking en betaling Over het algemeen hogere verzekeringspremies
Budgetreizen Vereist een rijbewijs

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion met een autoverhuur.

Voor- en nadelen van het reizen van Chania naar Heraklion met de huurauto

2. Vliegreis

Een van de snelste manieren van reizen is met een vliegreis. Een vliegreis is een goede alternatieve vorm van transport voor langeafstandsreizigers. Bij het reizen tussen Chania en Heraklion kun je kiezen tussen vluchten met één of meer tussenstops. Je kunt het aantal tussenstops op je reis kiezen, inclusief een overnachting, en de duur van de tussenstop. Bovendien kun je ook kiezen waar je je tussenstop wilt hebben. Echter, in het geval van reizen van Chania naar Heraklion is er geen directe vlucht beschikbaar die je van Chania naar Heraklion kan brengen. Toeristen die Chania per vliegreis willen bezoeken, moeten een aansluitende vlucht boeken. Een vliegreis van Chania naar Heraklion heeft een tussenstop in Athene of Thessaloniki. Op dit moment kunnen toeristen vliegen tussen Chania en Heraklion met Aegean Airlines, Olympic Air, Sky Express of Volotea. Een vlucht van Chania naar de luchthaven van Heraklion kost ongeveer €141 of kan hoger zijn afhankelijk van het tijdstip, de datum en het seizoen van de reis. De keuze van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt van Chania naar Heraklion kan ook invloed hebben op de kosten. Luchtvaartmaatschappijen passen de prijzen voor vluchten van Heraklion naar Chania aan op basis van de datum en het tijdstip van je boeking. Het is echter opgemerkt dat de laagste vluchtprijzen meestal op dinsdag, woensdag en zaterdag zijn.

Voordelen van Vliegreis Nadelen van Vliegreis
Snel reizen Lange tussenstop
Efficiënt Kostbaar
Gemak Kan te maken krijgen met vertraagde of geannuleerde vlucht

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion via een vliegreis.

Voor- en nadelen van een vliegreis van Chania naar Heraklion

3. Busrit

Als je er geen probleem mee hebt om de bus te nemen, is het een snelle en betaalbare manier om van Chania naar Heraklion te reizen. Reguliere busdiensten, beheerd door de Kino Tamio Eispraxeon Leoforion (KTEL) bedrijven voor westelijk en oostelijk Kreta, verbinden Heraklion met de rest van het eiland. De bus nemen van Chania naar Heraklion is een van de meest economische methoden om te reizen. De bussen zijn voorzien van airconditioning, modern en comfortabel. De tickets zijn ook betaalbaar. Heraklion en Chania zijn twee steden gelegen aan de noordkust van Kreta, 102 km (64 mijl) uit elkaar. Het vertrekt elk uur vanaf het Chania Busstation. De overland reis kan 2 tot 3 uur duren vanwege bochtige bergroutes. Een van de minst dure methoden is om een bus van Chania naar Heraklion te nemen, wat meestal tussen de €10 en €15 kost. Elke dag vertrekken bussen van Chania naar Heraklion, beginnend om 5:30 uur 's ochtends. Elke avond vertrekt de laatste bus rond 9 uur. Afhankelijk van de vraag kan het aantal reizen van Chania naar Heraklion tijdens het drukke seizoen toenemen. Busvervoer is betrouwbaar en redelijk geprijsd. De stad Rethymnon is de belangrijkste halte langs de route. Je kunt gemakkelijk uitstappen en een paar uur verkennen voordat je weer aan boord gaat van een latere bus naar Heraklion.

Voordelen van Busrit Nadelen van Busrit
Kosteneffectief Bussen zijn vaak overvol
Service is betrouwbaar Maken frequent stops

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion met de bus.

Voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion met de bus

4. Taxitransfer

Voor degenen die van tevoren reisarrangementen willen maken of die met een grote groep vrienden of familie reizen, is een taxitransfer een geweldige keuze. Een taxitransfer nemen van Chania naar Heraklion is de snelste en meest handige optie. Een taxitransfer houdt meestal in dat je een reservering maakt. Dit betekent dat je de transfer moet regelen voordat je in Chania aankomt. Dit betekent dat wanneer je op de luchthaven aankomt, al je bagage wordt afgehandeld en je naar een bepaalde locatie wordt gereden, alles wat van tevoren is geregeld en vrij is van prijsonderhandelingen. Voor vier personen kost een taxitransfer van Chania naar Heraklion minder dan €155. Aan de andere kant verschillen de prijzen op basis van het bedrijf en het aantal passagiers. Vanwege Covid-19 beperkingen is het essentieel om te bevestigen voordat je de service gebruikt, omdat het aantal passagiers in een taxi tijdens dit seizoen kan veranderen. Een taxitransfer maakt je reis van Chania naar Heraklion echter handig, comfortabel en zonder gedoe.

Voordelen van Taxitransfer Nadeel van Taxitransfer
Snel en gemakkelijk Duur als er niet veel mensen in je groep zijn
Zonder gedoe
Exclusief reizen
Premium auto's

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion met een taxitransfer.

Voor- en nadelen van reizen van Chania naar Heraklion met een taxitransfer

Hoe ver is het van Heraklion naar Chania?

Chania ligt op ongeveer 102 km (64 mijl) afstand van Heraklion. Chania en Heraklion zijn twee steden aan de noordkust van Kreta. Autoverhuur, vliegreis, busrit en een taxitransfer zijn enkele van de beschikbare transportopties als je van Heraklion naar Chania wilt reizen. Het is de moeite waard op te merken dat de beste manier om van Heraklion naar Chania te gaan, via autoverhuur is. Rondreizen in Heraklion en reizen naar Chania is een fluitje van een cent met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Het grootste voordeel dat autoverhuur aan een toerist kan bieden die van Heraklion naar Chania wil gaan, is flexibiliteit en tijdcontrole. Zeker, elke uitgegeven euro wordt gecompenseerd door het comfort, het gemak en de flexibiliteit van het huren van een auto om van Heraklion naar Chania te gaan.

Hoe lang duurt het om van Heraklion naar Chania te komen?

De afstand tussen Heraklion en Chania is 102 km (64 mijl). Afhankelijk van hoe je reist, duurt het tussen de 2 en 3 uur om naar Heraklion te gaan. Bij het nemen van het openbaar vervoer vertrekt de bus die je van Heraklion naar Chania brengt elk uur. De eerste bus vertrekt om 5:30 uur 's ochtends, terwijl de laatste vertrekt om 9 uur 's avonds. Bij reizen met een gehuurde auto duurt het ook 2 tot 3 uur, maar het beste van reizen met een gehuurde auto is dat je je eigen tijd hebt. Hierdoor kun je stops maken en genieten van de schoonheid van Kreta. Bij reizen via een taxitransfer duurt het ook maximaal 2 uur. Een taxitransfer is vooraf geregeld, dus het brengt je direct van Chania naar Heraklion. Bovendien duurt een vliegreis naar Heraklion vanuit Chania bijna 4 uur, inclusief de vluchttijd van je tussenstop in Athene. Het is daarom onpraktisch om met het vliegtuig te reizen. Toeristen kunnen licht verkeer verwachten wanneer ze van Chania naar Heraklion reizen.

Wat is de goedkoopste manier om van Chania naar Heraklion te komen?

De goedkoopste manier om van Chania naar Heraklion te komen, is door de bus te nemen. De busrit kost tussen de €13 en €15. Vergeleken met andere vervoersmiddelen is een busrit zeer goedkoop, regelmatig en betrouwbaar over heel Kreta. De bussen worden geëxploiteerd door Kino Tamio Eispraxeon Leoforon, ook bekend als KTEL, een regionaal en lokaal busbedrijf dat bijna elk uur vertrekt tijdens de drukste reistijden. Onder elke bus bevinden zich opslagruimtes voor bagage. Voor en na je reis zal de chauffeur je spullen in- en uitladen. Alle bussen hebben airconditioning, waardoor reizen zelfs tijdens de hete zomers van Griekenland comfortabel is. Bustijden van Chania naar Heraklion veranderen sterk na de piekperiode, dus controleer online om zeker te zijn dat je kunt komen waar je naartoe wilt.

Wat is de snelste manier om van Chania naar Heraklion te komen?

De snelste manier om van Chania naar Heraklion te komen, is via een gehuurde auto. Met een gehuurde auto kom je het snelst van Chania naar Heraklion. Het beste van reizen met een gehuurde auto is dat je je eigen tijd hebt. Bij het huren van een auto heb je de vrijheid van je eigen tijd. Je kunt stops maken en genieten van het prachtige uitzicht onderweg. Het bezoeken van Chania en Heraklion met een gehuurd voertuig maakt reizen veel handiger en praktischer. Autoverhuur op Kreta voor een week kost ongeveer €250. Dagtochten en nachtritten op Kreta kosten ongeveer €30 tot €40. Het kan een week lang worden gebruikt met onbeperkte kilometers en vier zitplaatsen. De huurauto's hebben een handgeschakelde transmissie, airconditioning en vier deuren. De gehuurde auto moet aan het einde van de reis met dezelfde hoeveelheid brandstof worden ingeleverd bij het bedrijf om kosten te voorkomen. Rondreizen in Chania en reizen naar Heraklion is een fluitje van een cent met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit.

Ontdek Kreta met een Huurauto vanaf €49 per dag

Wat is de dichtstbijzijnde stad om naartoe te reizen vanuit Chania?

Aan de noordwestkust van het Griekse eiland Kreta ligt de stad Chania. Sinds de 14e eeuw staat het bekend om zijn eetgelegenheden aan zee, kronkelende steegjes en Venetiaanse haven. Aan de ingang van de haven bevindt zich een 16e-eeuwse vuurtoren met Venetiaanse, Egyptische en Ottomaanse elementen. In het Nautisch Museum aan de overkant vind je modelboten, militaire overblijfselen en afbeeldingen. Het Archeologisch Museum van Chania is gevestigd in het oude klooster van St. Francis. Je zult genoeg te doen hebben in Chania. En behalve Hoe kom je van Heraklion naar Chania te weten, zal je bezoek en verblijf de moeite waard en gedenkwaardig zijn door enkele van de dichtstbijzijnde steden te verkennen om vanuit Chania naartoe te reizen.

Hieronder staan de dichtstbijzijnde steden om vanuit Chania naartoe te reizen.

 • Sfakia: Sfakia is een klein stadje en dient als hoofdplaats van de geïsoleerde en bergachtige regio Sfakia. Het ligt ongeveer 74,03 km (46 mijl) ten zuiden van Chania aan de zuidkust, vlak bij de monding van de Imbroskloof. Hora Sfakon of Sfakia ligt aan de zuidkust van het Griekse eiland Kreta.
 • Paleochora: Paleochora is een klein dorp in de regio Chania van Griekenland. Paleochora ligt op een klein schiereiland van 400 meter breed en 700 meter lang, ongeveer 69,2 km (43 mijl) ten zuiden van Chania aan de zuidwestkust van Kreta. Het dorp ligt langs een kustlijn van 11,27 km (7 mijl) langs de Libische Zee.
 • Kissamos: Kissamos maakt deel uit van zowel de voormalige provincie Kissamos, die het noordwestelijke deel van het eiland omvatte, als de regionale eenheid Chania. Kissamos is een stad en een gemeente in het westen van het eiland Kreta.
 • Frangokastello: Frangokastello ligt in de prefectuur Chania, en ongeveer 11,27 km (7 mijl) ten oosten van Chora Sfakion aan de zuidkust van Kreta, Griekenland. In Frangokastello is een kasteel en een sporadische nederzetting te vinden.
 • Anopolis: Zuidwestelijk op het eiland Kreta, te midden van de Lefka Ori-bergen, ligt een nederzetting genaamd Anopolis. Talloze wandelingen via kloven naar de zee of de bergen vertrekken vanuit Anopolis. Het gebied dient als verzamelpunt voor de Sfakiotes, de trotse burgers van het historisch belangrijke gebied Sfakia.
 • Akrotiri: Akrotiri is een schiereiland gelegen ten noorden van de Soudabaai en ten noordoosten van Chania. Met uitzondering van een bergketen langs de noordelijke oever, met Skloka als hoogste punt op 528 meter, is Akrotiri, ook lokaal bekend als de Akropolis van Chania, voornamelijk een glooiend plateau. Er zijn grotten in verschillende bergen met fascinerend gevormde rotsen, stalagmieten en stalactieten die te vinden zijn in Akrotiri.
 • Alikianos: Het administratieve centrum van de gemeentelijke eenheid Mousouroi is Alikianos. Alikianos ligt ongeveer 12,87 km (8 mijl) ten zuidwesten van Chania in de regionale eenheid Chania van Kreta.
 • Deres: Deres is een klein, pittoresk stadje dat ongeveer 24,14 km (15 mijl) ten zuiden van Chania ligt. Deres is een charmant dorp in het zuiden van Kreta en is te vinden op de route naar Sougia. Deres wordt omringd door kleine rivieren, dichte begroeiing van platanen en ongetemde bergen.
 • Elos: Elos ligt ongeveer 59,55 km (37 mijl) ten zuidwesten van Chania. De meeste inwoners van Elos, een kleine gemeenschap met enkele stenen huizen, werken in de landbouw en veeteelt. Olijfgaarden, platanen en weelderige begroeiing omringen het dorp.
 • Epanochori: Epanochori is een charmant dorp dat 600 meter boven zeeniveau ligt, ongeveer 45,06 km (28 mijl) ten zuidwesten van Chania. Prachtige bergen omringen Epanochori. Epanochori ligt zeer dicht bij de Agia Irini-kloof, waar je Agios Georgios en de Jezuskerk uit de 13e eeuw kunt bezoeken.

Serpantijnse weg naar Sfakia

Waar moet ik verblijven in Chania?

Net als in elke regio en toeristische bestemming in Kreta hoef je je geen zorgen te maken over waar je moet verblijven als je Chania bezoekt. Chania is niet alleen een thuis voor stranden en bergen, evenals buitenavonturen, maar biedt ook geweldige accommodaties zoals huizen, appartementen, suites en hotels om je perfecte bezoek af te ronden. East Seafront Suite, Steps from the Beach en Chania Old Town Apartment kunnen je antwoord zijn op de vraag "Waar te verblijven in Chania". East Seafront Suite ligt direct aan het water en is gelegen in het centrum van Chania. Er zijn talloze cafés en restaurants in de buurt. Vanaf het terras kunnen gasten het eindeloze uitzicht en de prachtige zonsopgang bewonderen. Zwemmen is veilig op het strand. Binnen 5 minuten lopen bereik je de Venetiaanse haven van Chania. De meeste bezienswaardigheden, waaronder de oude stad van Chania en de gemeentelijke markt, zijn te voet bereikbaar vanaf de East Seafront Suite. Steps from the Beach is een appartement met één slaapkamer met een eigen badkamer, een keuken en een klein terras dat onlangs is gebouwd en positiviteit uitstraalt. Het is gelegen in een rustige buurt, op 50 meter van Nea Chora, een zandstrand, en minder dan een mijl van het stadscentrum en de oude haven te voet. Alle voorzieningen die je nodig hebt voor een prettig verblijf zijn aanwezig in het appartement. Tot slot is Chania Old Town Apartment een prachtige locatie in het centrum van de oude stad van Chania. Het busstation, het nachtleven, eetgelegenheden, de centrale markt van Chania, het park en de dierentuin liggen allemaal praktisch in de buurt. Chania Old Town Apartment heeft twee grote Venetiaanse stenen bogen die het in drie kamers verdelen. Met nog veel meer opties om uit te kiezen, zelfs op online accommodatieplatforms, zul je zeker een mooie en gezellige plek hebben om te verblijven in Chania.

Samaria Hotel Chania

Kan ik van Chania naar Heraklion rijden?

Ja, je kunt van Chania naar Heraklion rijden. De rijafstand tussen Chania en Heraklion is 102 km (64 mijl). Het rijden van Chania naar Heraklion kan ongeveer 2 uur duren. Om van Chania naar Heraklion te rijden, is de beste optie voor jou om een auto te huren. Het huren van een auto brengt je het snelst van Chania naar Heraklion. Het beste aan reizen met een gehuurde auto is dat je je eigen tijd beheert. Bij het huren van een auto heb je de vrijheid van je eigen tijd. Je kunt stops maken op verschillende plaatsen en genieten van het schilderachtige uitzicht onderweg. Het bezoeken van Chania en Heraklion met een gehuurd voertuig maakt het reizen veel handiger en praktischer. Autohuur op Kreta voor een week kan ongeveer €250 kosten. Dagtrips en nachtritten in Kreta kosten ongeveer €30 tot €40. De auto kan een week lang worden gebruikt met onbeperkte kilometers en vier zitplaatsen. De huurauto's hebben handmatige transmissie, airconditioning en vier deuren. De gehuurde auto moet aan het einde van de reis met dezelfde hoeveelheid brandstof worden ingeleverd bij het verhuurbedrijf om kosten te voorkomen. Rondrijden in Chania en reizen naar Heraklion is een fluitje van een cent met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit.

Harry Anapliotis
Eigenaar, reisschrijver en webontwikkelaar bij Rental Center Crete
Harry Anapliotis is de eigenaar, schrijver en webontwikkelaar van Rental Center Crete - Autoverhuur.
Rental Center Crete - Car Hire
Autoverhuur bedrijf
Rental Center Crete - Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf dat diensten aanbiedt op het eiland Kreta, sinds 1975.
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis