Reisgids van Heraklion naar Chania: Autoverhuur, Bus, Taxi, Vliegtuig

van Harry Anapliotis en Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 1 november 2023 en bijgewerkt op 27 februari 2024.
Hoe geraak je van Heraklion naar Chania?

Heraklion en Chania zijn beide prachtige, schilderachtige en absoluut te bezoeken steden op Kreta. Elke stad heeft veel te bieden aan alle kanten. Van restaurants, hotels en toeristische attracties tot mensen. Een verblijf in Heraklion en Chania zal je zeker rust geven en je laten waarderen hoe prachtig het eiland Kreta is, gezien vanuit de ogen van Heraklion en Chania. Heraklion is de hoofdstad van Kreta. Daardoor is het een veel grotere stad in vergelijking met Chania. Desalniettemin staat Chania bekend in heel Kreta en Griekenland vanwege zijn ongelooflijke architectuur. Niettemin is Heraklion ook authentiek. Als je besluit om van Heraklion naar Chania te reizen, hoef je je geen zorgen te maken, want het reizen van 102 kilometer (64 mijl) van Heraklion naar Chania is heel eenvoudig en handig dankzij tal van beschikbare vervoersmogelijkheden.

Het huren van een auto, de bus nemen, het boeken van een taxi transfer, of zelfs het boeken van een aansluitende vlucht en een tussenstop in Athene behoren tot de opties die je hebt bij het plannen om van Heraklion naar Chania te komen. Houd er echter rekening mee dat een vliegreis een onpraktische optie is vanwege de hoge kosten en dat het niet rechtstreeks in Chania zal landen. Chania ligt 102 kilometer (64 mijl) verwijderd van Heraklion, dus het kan 2 tot 3 uur duren om van Heraklion naar Chania te komen. Reizigers moeten licht verkeer verwachten wanneer ze van Heraklion naar Chania reizen. Eten en accommodatie zouden ook geen probleem moeten zijn, omdat zowel Heraklion als Chania de beste en betaalbare restaurants en hotels om de hoek bieden. Bovendien is het veilig om van Heraklion naar Chania te reizen. Je reis zal zeker de moeite waard zijn vanwege het landschap onderweg.

Wat is Heraklion?

Heraklion is de belangrijkste stad en de hoofdstad van Kreta. Heraklion is de meest bezochte plek op Kreta. Het ligt tussen Rethymno en Lassithi aan de oostelijke kant van het eiland. De breedte- en lengtegraadcoördinaten van Heraklion zijn 35,341846 en 25,148254. De prachtige hoofdstad van Kreta, Heraklion-stad, is een van de drukste steden op het eiland. Het Knossos-paleis en het Phaistos-paleis, twee van de belangrijkste bezienswaardigheden op Kreta, bevinden zich in de regio Heraklion. Ondanks een vaak druk stadscentrum heeft de belangrijkste stad nog steeds een sprookjesachtige uitstraling. Terwijl je door de stad wandelt, kun je het Koules-fort, de Venetiaanse haven, Turkse en Venetiaanse fonteinen, Venetiaanse gebouwen, de Venetiaanse Loggia en musea, waaronder het Archeologisch Museum, Historisch Museum en het Museum van Natuurlijke Historie, allemaal zien. Maar als je geen grote fan bent van bezienswaardigheden bekijken, kun je overwegen om de prachtige stranden te bezoeken. Prachtige stranden sieren de noordelijke en zuidelijke kusten van de regio, waaronder Matala Beach, Agia Pelagia en Malia, dat ooit een hippie-haven was.

Nachtleven op het Leeuwenplein in Heraklion

Hoe kom je van Heraklion naar Chania?

Chania en Heraklion zijn twee steden gelegen aan de noordkust van Kreta. Reizen naar Chania vanuit Heraklion beslaat 102 kilometer. Er zijn verschillende opties die overwogen kunnen worden als je van Heraklion naar Chania wilt komen. Reismogelijkheden zijn onder andere het huren van een auto, een vliegreis, een busrit en taxitransfers. Het is echter het beste om de reis van Heraklion naar Chania te ervaren met een rondleiding terzijde. Het nemen van de rondleidingen zal je de beste historische en educatieve ervaring bieden. Het reizen van Heraklion naar Chania is zo eenvoudig en gemakkelijk geworden. De gemakkelijkste manier om van Heraklion naar Chania te komen is door het huren van een auto. Naast flexibiliteit biedt het ook gemak, comfort en exclusiviteit van de reis.

Hieronder staan de manieren om van Heraklion naar Chania te komen.

  • Autoverhuur: Rondrijden in Heraklion en reizen naar Chania is eenvoudig met een gehuurde auto. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. De meeste autoverhuurbedrijven bieden online boeking aan voor snellere transacties.
  • Vliegreis: Een vliegreis is een van de snelste vervoersmiddelen. Voor langeafstandsreizigers is een vliegreis een geweldige optie. Er zijn geen directe (non-stop) vluchten tussen Heraklion en Chania. Je kunt het aantal en de duur van tussenstops langs je route kiezen, inclusief een overnachting. Er is echter geen directe vlucht van Heraklion naar Chania. Toeristen moeten een tussenstop maken in Athene voordat ze naar Chania komen.
  • Busrit: De bus nemen van Heraklion naar Chania is een van de meest economische manieren om te reizen. De bussen zijn voorzien van airconditioning, modern en comfortabel. De tickets zijn betaalbaar. Heraklion is verbonden met de rest van Kreta door reguliere buslijnen die worden beheerd door twee KTEL (Kino Tamio Eispraxeon Leoforon) bedrijven voor westelijk en oostelijk Kreta. De bussen vertrekken elk uur vanaf het Centrale Busstation van Heraklion.
  • Taxitransfer: Een taxitransfer van Heraklion naar Chania nemen is de snelste en meest gemakkelijke optie. Een taxitransfer is meestal een vooraf geregeld transport. Dit betekent dat je de transfer al hebt gepland voordat je naar Heraklion reist. Bij aankomst op de luchthaven wordt al je bagage verzorgd en word je rechtstreeks naar je bestemming gebracht. Alles is van tevoren geregeld, dus er zal geen prijsonderhandeling zijn.

1. Autoverhuur

Als je van plan bent om Kreta te verkennen in plaats van alleen de hoogtepunten te zien, zul je merken dat openbaar vervoer niet altijd de beste oplossing is. In dit geval is je beste optie om een auto te huren. Auto huren Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Rondrijden in Heraklion en reizen naar Chania is heel eenvoudig met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. De meeste autoverhuurbedrijven bieden online boeking aan voor snellere transacties. Autoverhuur Kreta biedt een eenvoudige manier om een voertuig te huren. Men hoeft alleen maar hun website te bekijken en de procedures te volgen. Bij het huren van een auto op Kreta is het raadzaam om op de belangrijke factoren te letten. Om een voertuig op Kreta te huren, moet een geldig rijbewijs worden getoond. De bestuurder moet minstens 21 jaar oud zijn. Een creditcard of betaalpas met de naam van de bestuurder is een essentiële vereiste. Het kiezen van een geschikte auto hangt af van het aantal passagiers. Heraklion bezoeken met een gehuurd voertuig maakt het reizen gemakkelijker en praktischer. Een auto huren op Kreta voor een week kan ongeveer €250 kosten. Dagtrips en nachtritten op Kreta kosten ongeveer €30 tot €40. Het kan een week lang worden gebruikt met onbeperkte kilometers en vier zitplaatsen. De huurauto's zijn handgeschakeld, voorzien van airconditioning en hebben vier deuren. De gehuurde auto moet aan het einde van de reis aan het bedrijf worden teruggegeven met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij aanvang om kosten te voorkomen.

Voordelen van AutoverhuurNadelen van AutoverhuurGemak voor internationale reizigersVroegtijdige beëindigingskosten van huurcontractEenvoudig boeken en betalenOver het algemeen hogere verzekeringspremiesVoordelig reizen

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania met een huurauto.

Voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania met autoverhuur

2. Vliegreis

Een van de snelste manieren van reizen is via een vliegreis. Een vliegreis is een goede alternatieve vorm van vervoer voor langeafstandsreizigers. Reizen tussen Heraklion en Chania is alleen mogelijk met een tussenstop in Athene of Thessaloniki. Je kunt het aantal tussenstops op je reis selecteren, inclusief een overnachtingsstop en de duur van de tussenstop. In het geval van reizen naar Chania vanuit Heraklion is er echter geen directe vlucht beschikbaar die je rechtstreeks van Heraklion naar Chania kan brengen. Toeristen die Heraklion per vliegreis willen bezoeken, moeten een aansluitende vlucht boeken. Een vliegreis van Heraklion naar Chania heeft een tussenstop in Athene. Op dit moment kunnen toeristen vliegen tussen Heraklion en Chania (met een tussenstop in Athene) met Aegean Airlines, Olympic Air, Sky Express en Volotea. Een vlucht vanaf de luchthaven van Heraklion naar Chania kost ongeveer €141 per persoon of kan hoger zijn, afhankelijk van het tijdstip, de datum en het seizoen van de reis. De keuze van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt van Heraklion naar Chania kan ook invloed hebben op de kosten. Luchtvaartmaatschappijen passen de prijzen voor vluchten van Heraklion naar Chania aan op basis van de datum en het tijdstip van je boeking. Het is echter opgemerkt dat de laagste vluchtprijzen meestal op dinsdag, woensdag en zaterdag zijn.

Voordelen van VliegreisNadelen van VliegreisHoge snelheidLange tussenstopEfficiëntKostbaarGemakKan te maken krijgen met vertraagde of geannuleerde vlucht

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania per vliegtuig.

Voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania met het vliegtuig

3. Busrit

Als je er geen problemen mee hebt om de bus te nemen, is het een snelle en betaalbare manier om van Heraklion naar Chania te reizen. Regelmatige busdiensten die worden beheerd door de KTEL (Kino Tamio Eispraxeon Leoforon) bedrijven voor westelijk en oostelijk Kreta verbinden Heraklion met de rest van het eiland. Het nemen van de bus van Heraklion naar Chania is een van de meest economische methoden om te reizen. De bussen zijn voorzien van airconditioning, modern en comfortabel. De tickets zijn ook betaalbaar. Heraklion en Chania zijn twee steden gelegen aan de noordkust van Kreta, 102 kilometer (64 mijl) van elkaar verwijderd. De bus vertrekt elk uur vanaf het Centrale Busstation A in Heraklion. De busreis kan 2 tot 3 uur duren vanwege de kronkelige bergwegen. Een van de minst dure methoden is om een bus van Heraklion naar Chania te nemen, wat meestal tussen de €10 en €15 kost. Elke dag vertrekken bussen vanaf 5:30 's ochtends vanuit Heraklion naar Chania. Elke avond vertrekt de laatste bus rond 9 uur. Afhankelijk van de vraag kan het aantal ritten van Heraklion naar Chania tijdens het drukke seizoen toenemen. Busvervoer is betrouwbaar en redelijk geprijsd. De stad Rethymnon is het belangrijkste busstation langs de route. Je kunt gemakkelijk uitstappen en een paar uur verkennen voordat je weer instapt op een latere bus naar Chania.

Voordelen van BusritNadelen van BusritKosteneffectiefBussen zijn vaak overvolService is betrouwbaarMaken vaak stops

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania per bus.

Voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania met een bus

4. Taxitransfer

Voor degenen die reisarrangementen van tevoren willen maken of die reizen met een grote groep vrienden of familie, is een taxitransfer een uitstekende keuze. Een taxitransfer van Heraklion naar Chania nemen is de snelste en meest handige optie. Een taxitransfer omvat meestal het maken van een reservering. Dit betekent dat je de transfer moet regelen voordat je in Heraklion aankomt. Dit houdt in dat wanneer je op de luchthaven arriveert, al je bagage wordt verzorgd en je naar een bepaalde locatie wordt gebracht, alles wat van tevoren is geregeld en vrij is van prijsonderhandelingen. Voor vier personen kost een taxitransfer van Heraklion naar Chania minder dan €155. Aan de andere kant verschillen de prijzen op basis van het bedrijf en het aantal passagiers. Vanwege de beperkingen van Covid-19 is het essentieel om te bevestigen voordat je de service gebruikt, omdat het aantal passagiers in een taxi tijdens dit seizoen kan veranderen. Desalniettemin zal een taxitransfer je reis van Heraklion naar Chania gemakkelijk, comfortabel en zonder gedoe maken.

Voordelen van TaxitransfersNadeel van TaxitransfersSnel en eenvoudigKostbaarZonder gedoeExclusief reizen

Hieronder vind je een afbeelding met de voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania per taxi.

Voor- en nadelen van reizen van Heraklion naar Chania per taxi

Wat is de beste manier om van Heraklion naar Chania te komen?

Autoverhuur is de beste manier om van Heraklion naar Chania te komen. Rondrijden in Heraklion en reizen naar Chania is heel eenvoudig met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. De meeste autoverhuurbedrijven bieden online boeking aan voor snellere transacties. Autoverhuur Kreta biedt een eenvoudige manier om een voertuig te huren. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Autoverhuur is de beste manier om van Heraklion naar Chania te komen, omdat het je onafhankelijkheid geeft tijdens je reis. Een auto huren om van Heraklion naar Chania te komen, geeft je veel meer vrijheid en flexibiliteit in je planning, en stelt je in staat om afgelegen stranden, dorpen en kerken te bereiken die niet worden bediend door het openbaar vervoer. Het grootste voordeel dat een autoverhuur kan bieden aan een toerist die van Heraklion naar Chania wil gaan, is flexibiliteit en tijdcontrole. Ongetwijfeld zal elke bestede euro worden gecompenseerd door het comfort, gemak en de flexibiliteit van het huren van een auto om van Heraklion naar Chania te komen.

Ontdek Kreta met een Huurauto vanaf €49 per dag

Wat zijn de tours van Heraklion naar Chania?

De meeste mensen die naar het Griekse eiland Kreta gaan, zullen wat tijd doorbrengen in Heraklion. Terwijl je daar bent, is het mogelijk om verschillende tours te maken om andere delen van het eiland te zien. Er zijn opmerkelijke tours die kunnen worden gemaakt wanneer je in Heraklion en Chania bent. Een daarvan is een tour van Heraklion naar Chania, Lake Kournas en Rethymno. Vertrek vanuit Heraklion en reis met de bus naar het prachtige Chania. De Heraklion: Chania, Lake Kournas en Rethymno Tour in Heraklion is een dagtocht waarmee je de noordwestkust van Kreta kunt verkennen tijdens een bustour vanuit het gebied van Heraklion. Je zult panoramische uitzichten op de zee krijgen en de steden Chania en Rethymno bezoeken. Zoek naar zeldzame diersoorten in de beschermde wetlands van Lake Kournas en meer. Afgezien daarvan kan er ook bezichtiging plaatsvinden in het Archeologisch Museum van Heraklion en het Paleis van Knossos. Deze sightseeing zal je helpen het oude Kreta te ervaren en fascinerende artefacten te zien. Bovendien zal de tour je waardevol inzicht geven in het dagelijkse leven van de oude Kretenzers.

Hoe ver is Heraklion van Chania?

Chania ligt op 102 kilometer (64 mijl) afstand van Heraklion. Chania en Heraklion zijn twee steden aan de noordkust van Kreta. Autoverhuur, vliegreis, busrit en een taxitransfer zijn enkele van de beschikbare transportopties als je van Heraklion naar Chania wilt reizen. Het is de moeite waard om op te merken dat de beste manier om van Heraklion naar Chania te komen via autoverhuur is. Rondrijden in Heraklion en reizen naar Chania is heel eenvoudig met een gehuurde auto. Het is veel handiger en biedt meer flexibiliteit. Autoverhuur Kreta is een van de prominente autoverhuurbedrijven op het eiland. Het grootste voordeel dat een autoverhuur kan bieden aan een toerist die van Heraklion naar Chania wil gaan, is flexibiliteit en tijdcontrole. Ongetwijfeld zal elke bestede euro worden gecompenseerd door het comfort, gemak en de flexibiliteit van het huren van een auto om van Heraklion naar Chania te komen.

Hoe lang duurt het om van Heraklion naar Chania te komen?

De afstand tussen Heraklion en Chania is 102 kilometer (64 mijl). Afhankelijk van hoe je reist, duurt het tussen de 2 en 3 uur om in Chania te komen. Bij gebruik van het openbaar vervoer vertrekt de bus die je van Heraklion naar Chania brengt elk uur. De eerste bus vertrekt om 5:30 's ochtends, terwijl de laatste bus om 21:00 uur vertrekt. Bij het reizen met een gehuurde auto duurt het ook 2 tot 3 uur, maar het beste aan reizen met een gehuurde auto is dat je je eigen tijd bepaalt. Hierdoor kun je stops maken en genieten van de schoonheid van Kreta. Bij het reizen via een taxitransfer duurt het ook maximaal 2 uur. Een taxitransfer is vooraf geregeld, dus je wordt rechtstreeks van Heraklion naar Chania gebracht. Bovendien duurt het bij het nemen van een vliegreis van Heraklion naar Chania bijna 4 uur, inclusief de vliegtijd van je tussenstop in Athene. Hierdoor is reizen met het vliegtuig onpraktisch. Toeristen kunnen lichte verkeersdrukte verwachten bij het reizen naar Chania vanuit Heraklion.

Wat waren de reisbeperkingen in Heraklion en Chania tijdens Covid?

Geen enkele reis was zonder risico tijdens de pandemie. Over het algemeen was Griekenland een land met lage toegangseisen. Dit betekent dat quarantaine, vaccinatie en Covid-19-tests niet verplicht waren. Het dragen van een mondkapje was echter verplicht in alle openbare binnenruimtes, in het openbaar vervoer en op bepaalde buitenlocaties. Zowel in Heraklion als in Chania waren mondkapjes verplicht en werd toeristen strikt verzocht zich te houden aan de Covid-19-veiligheidsregels.

Wat zijn de beste restaurants in Heraklion en Chania?

Heraklion serveert smakelijke en heerlijke gerechten. Als je Heraklion bezoekt, geniet dan van het beste eten dat de hoofdstad van Kreta te bieden heeft. Er zijn een paar restaurants in Heraklion en Chania die een bezoek waard zijn. Kouzeineri, Peskesi Restaurant en Pagopoieion Creative Bar Restaurant behoren tot de restaurants in Heraklion. Kouzeineri noemt zichzelf trots het beste steakhouse in de stad, met grote porties prachtig geserveerde steaks, aangename loungemuziek en snelle service. Kouseineri ligt direct in het hart van de stad en heeft redelijke prijzen. Peskesi Restaurant is een must-try restaurant in Heraklion als je een bord authentieke Kretenzische smaken wilt proeven. Peskesi Restaurant biedt de ervaring van authentieke lokale tradities die zijn geïntegreerd in de gerechten die het serveert, omdat alle gerechten worden bereid met verse, lokale ingrediënten. Tot slot is Pagopoieion Creative Bar Restaurant een café en restaurant waar je een geweldige tijd van de dag kunt doorbrengen. Pagopoieion Creative Bar Restaurant is gespecialiseerd in traditionele recepten met een etnische touch en originele creaties. Aan de andere kant heeft Chania ook veel te bieden op het gebied van eten. Restaurants zijn overal, die gerechten serveren die je smaakpapillen zeker zullen verrassen. Tamam, Thalassino Ageri en Maiami behoren tot de restaurants die je zou moeten bezoeken als je in Chania bent. Tamam is een lokaal restaurant met een unieke sfeer. Het menu van Tamam biedt eenvoudig mediterraan eten, met enkele traditionele Griekse gerechten en lokale specialiteiten. Thalassino Ageri ligt op slechts 2 kilometer van de haven. Thalassino Ageri bevindt zich op een van de meest pittoreske locaties in Chania, direct aan het strand. Het eten in Thalassino Ageri is even goed, met moderne en gastronomische mediterrane gerechten. En tot slot biedt Maiami eenvoudige en heerlijke gerechten uit de mediterrane keuken, een vleugje kunst en Kretenzische wijnen van Manousakis Winery. Je zult zeker een goede tijd hebben tijdens een bezoek aan deze restaurants in Heraklion en Chania.

Thigaterra – Heraklion Kreta

Wat zijn de beste hotels in Heraklion en Chania?

Voor een complete ervaring is het verblijven op Kreta kiezen voor de best mogelijke accommodatie. Heraklion en Chania herbergen niet alleen smakelijke restaurants, maar ook de beste hotels in de stad. Heraklion, Dom Boutique Hotel, Domus Ariadne en Porta Medina Boutique Hotel behoren tot de beste hotels in de stad. Dom Boutique Hotel bevindt zich op een premium locatie, dichtbij het oudste deel van de stad. Dom Boutique Hotel is een strak boetiekhotel in Heraklion, met een Bohemian aantrekkingskracht verzacht door retro details zoals gehaakte poefs, botanische kunst en glanzende kamerplanten. Domus Ariadne ligt dicht bij het Archeologisch Museum en de Venetiaanse Haven, die tot zijn recht komt bij zonsondergang. Domus Ariadne is een stijlvol, minimalistisch designhotel in Heraklion dat uitpakt met Art Deco accenten, van ronde spiegels tot gebogen nissen en scherpe zwart-witte randen. Ten slotte heeft Porta Medina Boutique Hotel een rustieke uitstraling dankzij zichtbare stenen muren, onbewerkte vloeren en houten deuren en trappen. De kamers vallen op door hun kleine details zoals verse vruchten of bloemen. Aan de andere kant behoren Querini Luxury Suites, Ambassadors Residence Boutique Hotel en Hotel Off tot de beste hotels in Chania. Querini Luxury Suites is een uitstekende plek om te verblijven in Chania met een prachtig zonnedak en bubbelbad. Er is ook openbare parkeergelegenheid op ongeveer 3 minuten lopen van het hotel, wat ideaal is voor degenen die van Heraklion naar Chania rijden. Ambassadors Residence Boutique Hotel is een hoogwaardig hotel met een uitstekende locatie en meegaand personeel. De kamers met uitzicht op de haven hebben een prachtig uitzicht. Ten slotte is Hotel Off een geweldig hotel waar oud en nieuw in mooie harmonie samengaan. De kamers, het terras, de binnenplaats en het ontbijt in Hotel Off zijn uitstekend. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitrusten na een dag in Heraklion en Chania, aangezien beide steden concurrerende, prachtige, schone en de beste hotels bieden.

DOM Boutique Hotel in het centrum van Heraklion

Is het gemakkelijk om van Heraklion naar Chania te komen?

Ja, het is gemakkelijk om van Heraklion naar Chania te komen. Het is eenvoudig en makkelijk om van Heraklion naar Chania te reizen. Bij het reizen van Heraklion naar Chania, verwacht je een afstand van 102 kilometer (64 mijl) te overbruggen. Met de beschikbare transportopties van een autoverhuur, busrit, vliegreis en een taxi transfer, is het zeker gemakkelijk om van Heraklion naar Chania te komen. Het wordt echter aanbevolen om een landgebonden vervoer te nemen bij het reizen van Heraklion naar Chania, omdat het onpraktisch is om een vliegreis te maken en een tussenstop in Athene te moeten maken. De tijd die nodig is om van Heraklion naar Chania te komen is ongeveer 2-3 uur, afhankelijk van welk vervoermiddel je zult nemen.

Is het veilig om van Heraklion naar Chania te reizen?

Ja, het is veilig om van Heraklion naar Chania te reizen. Over het algemeen is Kreta veilig. De criminaliteitscijfers op Kreta zijn doorgaans laag, net als in elk ander deel van Griekenland. Aangezien er veel politieagenten op het eiland zijn, is hulp nooit ver weg als er een ongeval plaatsvindt. En net als andere mediterrane eilanden die je mogelijk hebt bezocht, wordt Kreta beschouwd als een veilige toeristische bestemming.

Harry Anapliotis
Eigenaar, reisschrijver en webontwikkelaar bij Rental Center Crete
Harry Anapliotis is de eigenaar, schrijver en webontwikkelaar van Rental Center Crete - Autoverhuur.
Rental Center Crete - Car Hire
Autoverhuur bedrijf
Rental Center Crete - Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf dat diensten aanbiedt op het eiland Kreta, sinds 1975.
Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis