Welk type betaling wordt geaccepteerd voor het betalen van een huurauto in Griekenland?

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 7 augustus 2021 en bijgewerkt op 30 april 2022.
Geaccepteerde betalingen voor huurauto's in Griekenland

Als u niet bekend bent met het zakendoen in Griekenland, zou u zich zorgen kunnen maken over welk type betalingen worden geaccepteerd bij autoverhuurbedrijven.

Bij Rental Center Crete accepteren wij credit cards of debit cards voor huur auto's die vooraf betaald worden. Als u geen credit of debit card heeft, kunt u ons gewoon bellen en kunnen wij in plaats daarvan een bankoverschrijving voor u regelen. In persoon kunt u met contant geld betalen.

Wij hebben geen kaart nodig voor reserveringen in persoon.

Hier laten we u zien welke betaalmethode over het algemeen wordt geaccepteerd om voor een huurauto in Griekenland te betalen. Daarnaast zul je ook leren hoe je het juiste bedrijf kiest voor het huren van een auto voor de beste ervaring.

Verschillende betaalmethodes voor het huren van een auto in Griekenland

Hieronder vindt u de betalingswijzen die aanvaard worden bij het huren van een auto in Griekenland. Dit zijn algemene richtlijnen en wij kunnen niet spreken voor andere agentschappen.

Debit Card betaling

Hoewel de meerderheid van de autoverhuurbedrijven betaling met credit card aanbiedt, kunt u er nog enkele vinden die uw betaling via debit cards accepteren. Rental Center Crete is één van hen!

Debit Card betaling

Of een debetkaart al dan niet aanvaard zal worden, kan ook afhangen van het land waar u vandaan komt.

Credit Card betaling

In Griekenland is het huren van een auto en betalen met uw creditcard de populaire optie. Veel autoverhuurbedrijven werken graag met dit beleid, omdat sommige van hen de kaart van de klant blokkeren voor het geval er extra kosten in rekening moeten worden gebracht.

Bij Rental Center Crete accepteren we creditcards als een optie, maar we houden ze niet vast en vragen geen borgsom!

Credit Card betalingen voor huurauto

Dus, als u liever creditcards gebruikt dan debetkaarten voor uw dagelijkse transacties, dan zal het huren van een auto in Griekenland een probleemloze transactie voor u zijn. Bovendien zult u niet beperkt zijn tot uw locatie omdat de meerderheid van de autoverhuurders in Griekenland credit card betalingen verkiezen.

Boek een huurauto in Kreta zonder creditcard!

Contant

Helaas is cash steeds minder een optie bij veel autoverhuurbedrijven.

Wij aanvaarden cash en vereisen enkel krediet- of debetkaarten wanneer een wagen op voorhand gereserveerd is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk contant te betalen (het restant van de huurprijs) wanneer u aankomt, als u dat liever heeft.

Contante Betalingen voor huurauto

Digitale betalingen

Een andere betaalmethode voor huurauto's is de digitale betaling, die in veel verschillende opties is ingedeeld.

Anders dan vroeger kun je nu een vlucht, kamer of chauffeur op afstand boeken dankzij de draadloze digitale verbindingen die er tegenwoordig zijn. Op dezelfde manier kunt u ook een auto huren in Griekenland en betalen via digitale betaalmethodes.

U kunt gebruik maken van PayPal of bankoverschrijvingen, waarvoor u geen lange afstanden hoeft af te leggen om voor een huurauto te betalen. Digitale betaalmethodes hebben het tegenwoordig gemakkelijker gemaakt om transacties te verrichten, waardoor de hele ervaring van het betalen voor huurauto's een gemakkelijke is.

Digitaal betalen voor huurauto's in Griekenland

Indien u de voorkeur geeft aan een bankoverschrijving wanneer u uw reservering maakt bij Rental Center Crete, laat het ons weten en wij helpen u op weg.

Wat maakt een goed autoverhuurbedrijf?

Naast de betaalmogelijkheden heeft u natuurlijk ook opties als het gaat om het autoverhuurbedrijf dat u kiest voor uw verblijf in Griekenland.

Wij helpen u graag bij uw aankomst op Kreta*, maar we geven u graag de volgende informatie zodat u weet waar u op moet letten bij het huren van een auto.

Locatie en geografische toelagen

U wilt er zeker van zijn dat u alle beperkingen begrijpt van de autoverhuurder die u gebruikt.

Bijvoorbeeld, als u naar Crete komt, kunt u huren bij ons op de luchthaven van Heraklion! We zitten op slechts 100 meter van de terminal!

We staan echter niet toe dat onze huurauto's per veerboot van het eiland worden vervoerd en de meeste agentschappen delen dit soort beleid.

Als je met het vliegtuig komt, kijk dan welke agentschappen het gemakkelijkst te bereiken zijn vanaf de luchthaven.

Budget

Zelfs als je geen krap vakantiebudget hebt, moet je toch je uitgaven plannen en iedereen wil een goede deal.

Wees echter voorzichtig wanneer u prijzen bekijkt en een agentschap kiest. Er kunnen verborgen kosten zijn die in rekening worden gebracht nadat u het contract hebt ondertekend of u kunt mogelijk een greep op uw creditcard laten zetten. Dit bedrag wordt vaak terugbetaald wanneer u het voertuig volgens de regels van het agentschap terugbrengt.

Bij Rental Center Crete, voorkomen wij niet alleen dat er kosten op uw creditcard worden ingehouden, maar wij zorgen er ook voor dat de prijzen die wij u tonen alle kosten weerspiegelen. Er zijn geen verborgen kosten of onverwachte kosten wanneer u bij ons huurt.

Recensies

Mensen kopen bijna niets meer zonder reviews te lezen, en dat heeft een goede reden. U wilt weten wat echte klanten denken over het product of de dienst die u gaat kopen. Het huren van een voertuig is zeker een aankoop waar u een goed gevoel over wilt hebben en het lezen van reviews kan u echt helpen om een gevoel te krijgen over het agentschap dat u overweegt.

Autoverhuur beoordelingen in Griekenland

Als een bedrijf geen beoordelingen heeft, is dit een rode vlag. Het kan zijn dat ze nog nieuw zijn, maar het is ook mogelijk dat ze negatieve getuigenissen verbergen.

Als u wilt kijken naar onze recensies, van echte reizigers zoals jij, klik hier.

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis