Types van cabrio's te huur in Griekenland

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 10 augustus 2021 en bijgewerkt op 30 april 2022.
Cabrio's huren in Griekenland

Wanneer u in de juiste tijd van het jaar naar Griekenland reist, kunt u zich geen beter weer wensen. De dagen zijn zonnig en warm en de beste manier om van die mooie vakantiedagen te genieten is door een cabriolet te huren.

Deze auto's zijn misschien niet handig voor grotere gezinnen die behoefte hebben aan een van of SUV, maar als het gewoon de twee op je op een tweede huwelijksreis of andere romantische get-a-way dan is dit model optie helpt een beetje pit toe te voegen aan de romantiek.

Of misschien reist u alleen en wilt u zoveel mogelijk natuur inademen tijdens uw verblijf. De natuur hier is geweldig, dus we nemen het je niet kwalijk.

Lees verder om te weten te komen welke modellen u kunt huren en wat de huurprijs daarvan is.

Er zijn niet zoveel cabriolets beschikbaar als andere modellen bij sommige agentschappen

Hoewel u een goede indruk wilt maken op uw reisgezel tijdens uw Griekse uitje, kan er een nadeel zijn aan uw plannen. Ja, u kunt een cabriolet krijgen, maar het model en de keuze kan beperkt zijn.

Als u op bezoek bent in Kreta kunt u snel onze catalogus van cabrio's hier bekijken.

Het aantal modellen waaruit u kunt kiezen, wordt beperkt door de locatie van het autoverhuurbedrijf.

Om de beste auto te krijgen, plan uw reis goed en vind de beste locatie om uw kansen op het krijgen van een geweldige cabriolet te rijden te maximaliseren.

Als u met een automaat wilt rijden, reserveer er dan een ruim voor uw reis. Bij Verhuur Centrum Kreta, hebben we veel automatische cabrio's om uit te kiezen!

De verschillende beschikbare cabriomodellen

Als het gaat om het aantal mensen dat in een cabriolet past, is de grootte van de auto van belang. Sommige verhuurbedrijven zeggen tot 5 volwassenen, maar over het algemeen passen er maximaal 2 personen in de kleinere modellen.

Dan is de keuze aan cabriolets misschien niet zo groot. Wij vonden de Fiat 500C, de Mini Cooper cabriolet, de Mercedes Class C cabriolet, evenals de Citreon DS3 Cabrio, en de Audi A3 Cabriolet. Er kunnen meer zijn, maar je zou moeten controleren de individuele verhuurbedrijven om te zien welke ze beschikbaar hebben.

Het is belangrijk te weten dat het exacte model dat u kiest misschien niet altijd is wat u uiteindelijk zult rijden, vooral als u uw regeling online en last minute maakt. Vraag het verhuurbedrijf wat hun beleid is met betrekking tot het vervangen van voertuigmodellen.

De kosten van het huren van een cabriolet

Bij Verhuur Centrum Kreta, hebben we een grote verscheidenheid aan auto's beschikbaar van compact tot SUV en van mini tot cabriolet.

Wij zijn er ook trots op dat wij nooit verrassingskosten of verborgen kosten hebben. U kunt er zeker van zijn dat de prijs die u krijgt, de prijs is die u zult betalen.

Andere bureaus rekenen misschien meer voor de verzekering, maar onze premie-, geen eigen risico verzekering is all-inclusive, zodat u geen extra budget voor de dekking hoeft te begroten!

Hier is een selectie van wat wij aanbieden:

Fiat 500 cc Automatic - vanaf €49 per dag.

Fiat 500c

"Op zoek naar een coole en hippe auto die zowel chic als elegant is? Wil je goede kilometers maken en toch de beste kenmerken van comfort en stijl hebben? Zo ja, dan is de Fiat 500cc de compacte auto voor jou! Al de retro-stijl en het stads-rijplezier van andere Fiats, maar met de zon op je rug en de wind in je haren dankzij de cabriokap! Hij heeft vier zitplaatsen en drie deuren voor compact formaat plezier in de zon de hele dag door! Dit is plezierig en stijlvol rijden als nooit tevoren en hij kan snel en gemakkelijk van jou zijn met één reservering. Geniet van geweldige kilometertarieven, hoge veiligheidsklasseringen, aangepaste interieurkenmerken en nog veel meer- handel nu voordat dit populaire model volgeboekt raakt en niet meer beschikbaar is!"

VW Beetle Handgeschakeld - vanaf €57 per dag.

Volkswagen Kever

"Hij biedt plaats aan vier comfortabel, en geeft iedereen een kick met het dak naar beneden de zon schijnt fel en de wind waait langs! Hij is zuinig met brandstof en heeft geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die u en uw passagiers veilig houden, waar u ook heengaat. Als u op zoek bent naar een stijlvolle rit die net zo leuk en krachtig is als u, dan is de klassieke Volkswagen Kever de huurauto die bij u past!"

Opel Cascada Automatic - vanaf €79 per dag.

Opel Cascada

"De Cascada van Opel is een goede en stijlvolle auto die alle elegantie en flair heeft die u wenst, plus alle comfort en veiligheid die u nodig heeft...Wanneer u een kwalitatieve en betrouwbare huurauto nodig heeft, is de Opel Cascada hier om te leveren en zal zeker indruk maken. Bekijk hem vandaag nog en reserveer uw huurauto nu deze indrukwekkende auto nog beschikbaar is."

Dit is slechts een kleine selectie van wat wij aanbieden. Neem gerust een kijkje onze all-inclusive geprijsde auto's hier om te beginnen aan uw reis!

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis