Een gids voor reizigers over de beste hotels in Chersonissos

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 20 juli 2022 en bijgewerkt op 1 januari 1970
Beste hotels in Chersonissos

Chersonissos is een populaire kustplaats in het noordwesten van Kreta. Het is een plaats vol bars, nachtclubs, en bruisende menigten, die bij uitstek geschikt zijn voor iedereen die de hele nacht door op zoek is naar een te gek avontuur. Maar Chersonissos trekt ook zijn deel van de bezoekers die liever op een rustigere manier van hun vrije tijd genieten. Stranden, pittoreske dorpjes, en indrukwekkende archeologische vindplaatsen zijn niet al te ver weg te vinden, en bieden een meer ontspannen vakantie voor zowel gezinnen, vrienden als stellen.

Bovenop al deze bezienswaardigheden vindt u in deze mooie stad een ruime keuze aan hotels. Van low budget tot luxe 5-sterren resorts, u vindt vast en zeker de juiste accommodatie voor uw wensen. Dus, hier is onze gids met enkele van de beste hotels in Chersonissos die uw verblijf op Kreta zeker onvergetelijk zullen maken!

Uitzonderlijke budgetvriendelijke hotels in Chersonissos

Hoewel Chersonissos een toeristische topbestemming is, zijn er toch low-budget hotels met betaalbare prijzen en betoverende uitzichten beschikbaar voor wie de bank niet wil breken als hij op vakantie gaat. Met dat gezegd zijnde, hebben wij een lijst samengesteld van de meest betaalbare accommodaties, om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het boeken van uw verblijf. Bekijk dus de informatie hieronder en vind het perfecte hotel voor uw volgende vakantie!

Heronissos Hotel

Als u een hotel zoekt dat maar een paar meter van het strand verwijderd is, dan moet u het Heronissos Hotel eens proberen. Dit budgethotel ligt in een rustige omgeving, en biedt betaalbare tarieven en een comfortabele omgeving die uw verblijf zo aangenaam mogelijk zullen maken.

Heronissos Hotel

Het hotel beschikt over ruime kamers met balkons die u een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen bieden. Bovendien zijn airconditioning en televisietoestellen standaard in al hun kamers, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt.

Als u geen duik in zee wilt nemen, kunt u altijd zwemmen in hun prachtige buitenzwembad. Ze hebben ook een bar en restaurant, waar u zichzelf kunt trakteren op lekkere maaltijden en verfrissende drankjes als u daar zin in hebt.

Wat eten betreft, serveert het restaurant ter plaatse maaltijden in buffetvorm en voortreffelijke Kretenzische wijnen. Natuurlijk kunt u in de zwembadbar ook terecht voor snacks, drankjes en cocktails!

Adres: Filonidou Zotou 14, Limenas Chersonissos
Website: https://www.heronissoshotel.gr/

Village Heights Resort

Een van de topkeuzes van veel vakantiegangers is het Village Heights Resort. Dit rustige en gezinsvriendelijke resort biedt alles wat u nodig zou kunnen hebben voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf.

Village Heights Resort

Het hotel ligt op een steenworp afstand van de Crete Golf Club en heeft een wellnesscentrum met een fitnessruimte, sauna, en bubbelbad. Buiten- en binnenzwembaden voor zowel volwassenen als kinderen vindt u ook in dit resort.

Hun villa's en studio's bieden een traditioneel Kretenzisch thema met betoverende uitzichten op de zee en zelfs het platteland. Bovendien beschikt elke kamer over een volledig uitgeruste keuken, satelliet-tv, en een gemakkelijk te bedienen koffiezetapparaat. Zo kunt u heerlijke maaltijden en snacks bereiden na een lange dag Kreta verkennen.

Als koken u echter niet interesseert, kunt u naar het restaurant gaan en genieten van een breed scala aan maaltijden van hun uitgebreide menukaart. Een snackbar aan het zwembad is ook beschikbaar voor lichte maaltijden en verfrissende drankjes.

Sportfaciliteiten zoals een midgetgolf, een tennisbaan, en een volleybalveld zijn toegankelijk voor uw vermaak. Als u kinderen hebt, dan zullen zij hier ook dol op zijn, want er is ook een miniclub met een speeltuin, tafeltennis, en een spelletjeskamer.

Adres: Roussos Lakos, Ano Chersonissos
Website: https://www.villageheights.gr/

Home Suites

Deze accommodatie ligt in Analipsi, tussen de mooiste stranden die in Chersonissos te vinden zijn. Home Suites is trendy onder de toeristen die naar deze stad komen, vooral als ze een krap budget hebben.

Home Suites

Home Suites is een betoverende plaats met spectaculair uitzicht op de bergen, ingesloten in een mooie tuin. De plaats ligt op ongeveer 500 meter van het strand en is dicht bij buurtwinkels en tavernes, waardoor het een uitstekende keuze is als u niet veel rond wilt reizen.

Hun appartementen beschikken over een zithoek en een goed uitgeruste keuken. Er is ook een eethoek en comfortabele slaapkamers beschikbaar voor de gasten.

Adres: Kroustalenias Str., Analipsi, Chersonissos
Website: https://goo.gl/maps/5sNrVvFCL2N68DF8A

Asterias Village

Asterias Village, gelegen in het kleine dorpje Koutouloufari in Chersonissos, is een zeer geschikte plaats om te verblijven. Dit door een familie gerunde hotel ligt op ongeveer 1 kilometer van de mooie haven van Chersonissos. U vindt er ook veel winkels, buurtwinkels, en eetgelegenheden in de buurt.

Asterias Village Kreta

De plaats staat vol met huiselijke studio's en appartementen, gethematiseerd in traditioneel Kretenzische stijl. U zult zeker een ontspannen tijd hebben tijdens uw verblijf in dit resort, dankzij de rustige omgeving. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een televisietoestel, een koelkast, en zelfs gratis WiFi-toegang.

Wanneer u in Asterias Village bent, kunt u een duik nemen in hun mooie zwembad of een verfrissend drankje nemen terwijl u ontspant in hun bubbelbaden. Het Oliva Restaurant dat u op de camping vindt, biedt een prachtig uitzicht op Hersonissos, terwijl het echte Kretenzische eten serveert. Gasten kunnen ook naar Cohilia Bar & Grill gaan, de openluchtbar aan het zwembad van het resort, voor vertier na het eten.

Adres: 59, Evropis St., Koutouloufari, Chersonissos
Website: https://www.asteriasvillage.gr/

Kasapakis Hotel & Apartments

Hoewel laag geprijsd, is het Kasapakis Hotel & Apartments een opmerkelijke keuze bij een bezoek aan Chersonissos. Dit resort ligt op enkele meters van het strand en heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf op Kreta.

Kasapakis Hotel & Apartments

De studio's en kamers zijn prachtig ingericht met traditionele Kretenzische meubels en accessoires. Bovendien is er voor elke kamer een eigen balkon. Wat bijdraagt tot de ontspannen sfeer van deze plek zijn het zwembad en het kinderbad, die op de begane grond te vinden zijn. Het hotel heeft ook een bar waar u kunt ontspannen met een verfrissend drankje na een lange dag op het strand.

In de kamer kunt u genieten van het uitzicht op de zee, de omliggende tuin en het zwembad. Het ontbijtbuffet en het ruime aanbod aan Kretenzische gerechten dat dit hotel serveert, dragen ook bij tot de vele redenen waarom Kasapakis Hotel & Apartments een favoriet is voor velen.

Adres: Analipsis 700 05 Analipsis, Chersonissos
Website: https://www.facebook.com/Kasapakis-HotelApartments-318454098248823

Central Hotel Chersonissos

Het Central Hotel ligt in het hart van de stad, en is ideaal voor wie een comfortabele en toch betaalbare plaats zoekt om te verblijven. Het heeft dan wel geen eigen strand, maar het hotel heeft wel een mooi zwembad waar u heerlijk in kunt ontspannen.

Hotel Central Chersonissos

De kamers en suites van het hotel zijn goed uitgerust met voorzieningen als airconditioning, een persoonlijke kluis voor waardevolle spullen, een eigen balkon, een televisietoestel, en nog veel meer. U kunt in de kamer ook gratis gebruik maken van WiFi.

Aangezien het midden in Hersonissos ligt, vindt u veel winkelcentra, restaurants, en bars in de buurt van het hotel. Het is een goede plaats om te verblijven als u van plan bent om in de omgeving bezienswaardigheden te gaan bekijken.

Adres: 11 Antoniou Petinaki Straat, Chersonissos
Website: https://www.centralhersonissos.com/

Middelgrote hotels in Chersonissos die het overwegen waard zijn

Als u een flexibeler budget hebt, maar toch in een mooi hotel wilt verblijven, dan zult u blij zijn te weten dat er andere opties zijn die uw aandacht waard zijn. Deze plaatsen zijn misschien niet zo luxueus als de hotels die u op de hogere rang vindt, maar ze bieden toch extra diensten en comfort die uw vakantie nog gedenkwaardiger kunnen maken.

Esperides Resort

Met stijlvolle kamers, vriendelijk personeel, en uitstekende voorzieningen, is dit resort ideaal voor gezinnen die een betaalbare en toch uitzonderlijke ervaring willen. Bovendien beschikt Esperides Resort over een eigen privéstrand met warm water waar u heerlijk kunt zwemmen.

Esperides Resort Kreta

Het hotel is te vinden in het hart van Koutouloufari, op slechts 1 kilometer van Hersonissos. Het resort is ontworpen in een amfitheatrische stijl, met 15 gebouwen en 105 kamers van verschillende types en faciliteiten, zoals privézwembaden, bubbelbaden, en kamers met zeezicht.

Bovendien wordt het hoofdzwembad van het resort in bepaalde perioden verwarmd, dus als u in de winter op bezoek bent, kunt u nog steeds genieten van een verfrissende duik. Er is ook een ontspannende spa, een gazebo buiten, en zelfs een openlucht mini-gymnastiekzaal voor uw gemak.

Er zijn verschillende restaurants te vinden in de omgeving, die allemaal Kretenzische, Aziatische en Italiaanse gerechten serveren. U kunt zich ook tegoed doen aan heerlijke snacks, verfrissende drankjes, cocktails, en koffie, terwijl u geniet van het uitzicht vanaf hun zwembadbar.

Adres: Costa Varnali Straat, Koutouloufari, Chersonissos
Website: https://www.esperidesresortcrete.gr/

Pilot's Villas Luxury Suites

Met uitzonderlijke beoordelingen is dit resort de place to be als u op zoek bent naar een aangename vakantie voor een betaalbare prijs. De gasten waarderen de luxe en de afzondering die de villa's bieden, samen met de eersteklas service die bij de vibe van de plaats past.

Pilot Villas Luxury Suites

Het ligt in het hart van het populaire dorp Koutouloufari, op slechts een paar kilometer van het strand en de vele andere bezienswaardigheden. In het complex is de Kretenzische stenen architectuur verwerkt, met een prachtig uitzicht op de rustige zee en de plaatselijke haven van Hersonissos.

Aan de andere kant maakt de toegankelijke ligging avontuurlijke wandelingen door de smalle steegjes van Koutouloufari mogelijk, of zelfs dineren in een van de vele traditionele tavernes.

Adres: Europastraat, Koutouloufari, Chersonissos
Website: https://pilotsvillas.com/

Star Beach Village & Water Park

Als u kinderen bij u hebt, dan zullen ze dit resort zeker geweldig vinden. Het zit vol voorzieningen die uw verblijf nog aangenamer zullen maken, zoals de buitenzwembaden, de waterglijbanen, en de kinderbaden.

Star Beach Village

Dit resort ligt vlak bij het zandstrand en de haven van Chersonissos, en is een must voor gezinnen. U kunt er comfortabel verblijven in een van hun volledig uitgeruste kamers, die beschikbaar zijn in verschillende klassen, waaronder junior suite, familiesuite, en de luxe familievilla. Alle eenheden hebben een eigen balkon of terras met ook uitzicht op zee.

Als u een beetje honger hebt, kunt u altijd naar hun restaurants gaan en wat van de heerlijke Kretenzische gerechten bestellen die ze aanbieden. Ze hebben een ruime keuze aan gerechten, gemaakt van gezonde, verse ingrediënten, die uw smaakpapillen zeker zullen strelen.

Star Beach Village ligt op slechts 10 minuten lopen van de hoofdweg van Hersonissos, waaraan winkels, bars, cafés en restaurants liggen. Het altijd beroemde Star Water Park ligt direct aan de overkant van het pand.

Adres: Themistokleous 5, Chersonissos
Website: https://www.starbeachvillage.gr/

Grand Hotel Holiday Resort

Dit resort biedt een luxe en toch betaalbare vakantie, met een prachtig uitzicht op de zee en de nabijgelegen bergketen. Het is ideaal voor gezinsvakanties of zelfs groepsuitstapjes met vrienden.

Grand Hotel Holiday Resort

U kunt genieten van uw verblijf in een van hun luxe kamers en suites, die voorzien zijn van de modernste voorzieningen. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de schitterende zee, terwijl de aangepaste inrichting voor een ontspannen sfeer zorgt. Bovendien beschikt het hotel ook over zwembaden, die perfect zijn voor de dagelijkse activiteiten.

Het Dionysus Restaurant, dat in de buurt te vinden is, heeft een eetterras waar heerlijke Kretenzische en internationale gerechten geserveerd worden. Er zijn ook bars en cafés aan het zwembad, waar u een paar drankjes kunt nemen. Als u een overheerlijk Amerikaans ontbijt wilt, dan komt u aan uw trekken, want dit hotel serveert dat dagelijks.

Adres: Oude nationale weg, Chersonissos, Kreta
Website: http://www.grandhotel.gr/

Creta Blue Boutique Hotel

Dit hotel mag dan wat klein zijn in vergelijking met andere resorts, het biedt toch de beste service die uw verwachtingen zal overtreffen. De gasten worden getrakteerd op een persoonlijke ervaring, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het genieten van hun verblijf.

Creta Blue Suites Hotel

Het hotel zelf is ingericht met Kretenzische elementen zoals stenen muren en luxe meubilair. De kamers bevatten ook meubilair dat gemaakt is van plaatselijke materialen, waaronder handgemaakte stoelen, unieke muurschilderingen die de muren sieren, en een prachtig uitzicht op zee. Voor extra comfort is er ook een gratis WiFi-verbinding beschikbaar.

Een overloopzwembad, een tuin, een restaurant, een poolbar, en andere diensten zijn slechts enkele van de voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken als u dit hotel boekt. De bar bij het zwembad verandert 's avonds in een prachtig openluchtrestaurant, waar bezoekers welkom zijn om in een intieme omgeving te proeven van handgemaakte gerechten, gemaakt met lokaal geproduceerde ingrediënten.

Adres: Ipsilantou St., Koutouloufari, Chersonissos
Website: https://www.cretablue.com/

Stella Village & Bungalows

Een gezinsvriendelijk resort, Stella Village is perfect voor iedereen. Het biedt kwaliteitsaccommodatie tegen betaalbare prijzen zonder afbreuk te doen aan de service die u verdient.

Stella Village

Het ligt in Analipsi en heeft een eigen privéstrand. Het hotel beschikt ook over twee zwembaden met mooie bars aan het zwembad, omgeven door prachtige tuinen. Andere voorzieningen zijn twee restaurants, twee tennisbanen, en zelfs een kinderclub. De kamers in Stella Village zijn allemaal voorzien van airconditioning en een eigen balkon.

Elke week zijn er unieke thema-avonden waar alle gasten van kunnen genieten. Elia Restaurant, een van de eetgelegenheden in het hotel, serveert Griekse en internationale gerechten. De twee poolbars daarentegen bieden koffie, verfrissingen en cocktails.

Adres: Stella Village, 70014 Analipsis, Chersonissos
Website: https://stellavillage.gr/

Silva Beach Hotel

Het Silva Beach Hotel ligt aan de rand van Hersonissos en biedt een overvloed aan activiteiten waar iedereen van kan genieten. Het is de perfecte bestemming voor een uitstapje, als u op zoek bent naar ontspanning en avontuur tegelijk.

Silva Beach

Het hotel heeft prachtig ontworpen kamers met een eigen balkon, waar de gasten kunnen genieten van een schilderachtig uitzicht op de weelderige tuinen beneden of zelfs op de serene zee ervoor. Ideaal voor stellen op huwelijksreis, want in elke kamer zijn ruime ruimten waar ze kunnen ontspannen terwijl ze zich vergapen aan de prachtige omgeving.

Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, waaronder een buitenzwembad omringd door ligstoelen, terrasstoelen met parasols, een restaurant met verrukkelijke gerechten, een fitnesscentrum, en zelfs een tennisbaan.

Adres: 193, El.Venizelou Street, Chersonissos, Kreta.
Website: https://www.hersotels.gr/hotels/silva-beach

De beste 5-sterren hotels in Chersonissos

Voor wie helemaal uit wil gaan, zijn 5-sterrenhotels de perfecte plaats om te verblijven. Met eersteklas faciliteiten, diensten en voorzieningen, zult u gegarandeerd een onvergetelijk verblijf hebben, dat anders is dan alle andere. U zult zich zeker koninklijk voelen in deze luxe hotels:

Nana Princess Suites, Villas & Spa

Dit luxe hotel ligt aan een privéstrand in Hersonissos en biedt een totale ontspanningservaring als geen ander. Ontspan en kom tot rust in de prachtige atmosfeer van dit hotel terwijl u geniet van de eersteklas service en voorzieningen.

Nana Princess Hotel

Het hotel heeft een ultramoderne Health Club & Spa, drie restaurants, en twee buitenzwembaden. Er zijn meer dan 100 schitterende appartementen en villa's, elk met een eigen stijl en vele met een eigen zwembad en ruime buitenruimten. Als u een villa wilt met een eigen sauna of privé fitnessruimte, dan kan dat ook.

Handtekeningencocktails en drankjes van allerlei soort kunnen u aan de bar bij het zwembad worden geserveerd. Wie Shisha wil uitproberen of zelfs een sigaar wil roken, kan dat doen in de Cigar Lounge.

Schoonheids- en haarbehandelingen, massages, of zelfs aromatherapiesessies zijn slechts enkele van de diensten die in dit prachtige 5-sterrenhotel beschikbaar zijn.

Adres: Oude nationale weg (El. Venizelou), Drapanos, Chersonissos
Website: https://www.nanaprincess.gr/

Stella Island Luxury Resort & Spa (Adults Only)

Er gaat niets boven een stranduitstapje, vooral wanneer u in een luxueus resort als Stella Island kunt verblijven. Dit hotel, alleen voor volwassenen, is perfect voor stellen die wat tijd voor zichzelf willen, of zelfs voor singles die gewoon even willen ontspannen.

Stella Island Hotel

Stella Island heeft een aantrekkelijke ligging aan het strand, omringd door de Egeïsche Zee, waardoor u de luxe heeft het fonkelende blauwe water recht voor u te hebben. De ligging zorgt er ook voor dat de rust nooit te ver weg is, vooral met het rustgevende geluid van de golven.

De voorzieningen en faciliteiten van het hotel zijn allemaal van de bovenste plank. Elke kamer is volledig uitgerust met de nieuwste technologie en snufjes voor het grootste comfort en gemak. Laat u verwennen in de luxe spa van het hotel, of verwen uzelf met een bezoek aan hun verschillende restaurants die internationale gerechten en buffet serveren.

Adres: Analipsis, Chersonissos
Website: https://stellaisland.gr/

Lyttos Beach

Ondanks het forse prijskaartje is het Lyttos Beach hotel een koopje voor wat het biedt. Dit hotel heeft een prachtig privé-strand en zeegebied met kristalblauw water, perfect voor een ontspannend uitje!

Dit luxueuze resort heeft een prachtig spacentrum waar u kunt genieten van verschillende behandelingen die gebaseerd zijn op oude Griekse gebruiken. U kunt ook gebruik maken van gezonde activiteiten zoals Pilates en yogasessies in de luxe fitnessruimte.

Lyttos Beach

Als het op kamers aankomt, levert Lyttos Beach altijd! Hun luxe kamers en suites zijn uitgerust met de nieuwste technologie om comfort en gemak te garanderen. Er is ook een eigen balkon dat een prachtig uitzicht op zee biedt.

Lyttos Beach heeft verschillende restaurants en bars die u een ruim aanbod aan gastronomische hoogstandjes en amusement bieden, waaruit u kunt kiezen. U kunt ook ontspannen bij een van de bars aan het zwembad of drankjes bestellen bij de strandbar.

Het resort heeft de Blauwe Vlag gekregen, waaruit blijkt dat het zich inzet voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening, milieubewustzijn en uitstekende gastvrijheid.

Adres: Analipsi, Chersonissos, Kreta
Website: https://www.lyttosbeach.gr/

Mitsis Laguna Resort & Spa

Last but not least is het Mitsis Laguna Resort & Spa. Dit prachtige hotel is een van de beste in de omgeving. Het hotel heeft prachtige zwembaden, leuke glijbanen, heerlijke themarestaurants met internationale keukens, bars, sportterreinen, en zelfs een spacentrum.

Mitsis Laguna Resort and Spa

De kamers en bungalows met airconditioning zijn voortreffelijk en hebben een uiterst handig Nespresso koffiezetapparaat om u te voorzien van een dagelijkse dosis cafeïne. Alle kamers hebben een balkon of patio met een prachtig uitzicht.

In het Mitsis Laguna Resort & Spa kunt u genieten van een internationaal menu met gerechten uit de hele wereld.

Het resort beschikt over 7 restaurants, waaronder een hoofdbuffet en zelfs een à la carte restaurant waar de gasten specifieke gerechten kunnen bestellen of hun favorieten mee kunnen nemen om met vrienden te delen.

Er is ook een champagnebar, een sushibar, en een wijnbar, zodat u een ruime keuze aan drankjes en spijzen hebt om uit te kiezen.

Adres: Anissaras, Chersonissos, Kreta
Website :https://www.mitsishotels.com/en/hotels/laguna-resort

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis