Beste Kretenzische & Griekse Recepten Kookboeken

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 april 2023 en bijgewerkt op 17 mei 2023
Kretenzische Recepten Boek

Als je ooit het eiland Kreta of een andere regio in Griekenland hebt bezocht, ben je vast en zeker het lekkerste eten tegengekomen dat je ooit hebt geproefd. De keuken is een unieke mix van gezonde mediterrane ingrediënten met kruiden die het eten een ongelooflijke smaak geven. Griekse gerechten kunnen, anders dan andere gerechten, gezond en lekker tegelijk zijn. Veel mensen die Griekenland bezoeken, vooral Kreta, maken kennis met een grote verscheidenheid aan Griekse gerechten, waardoor ze terug willen komen voor meer. Van de traditionele Griekse salade tot Moussaka, er zijn genoeg recepten om te proberen.

Wat de Griekse keuken zo bijzonder maakt, is dat veel van de gerechten relatief eenvoudig te maken zijn. Met een paar hoofdingrediënten kun je een heerlijke en gezonde maaltijd maken die je een voldaan gevoel geeft. Griekse recepten vereisen vaak verse kruiden, olijfolie en citroensap, die allemaal gemakkelijk te vinden zijn in je plaatselijke supermarkt.

Als je op zoek bent naar een Grieks kookboek dat je leert hoe je een aantal van de meest iconische gerechten uit het land maakt, hebben we een paar van onze favorieten op een rijtje gezet. Deze boeken leren je niet alleen hoe je traditionele Griekse recepten maakt, maar geven je ook een kijkje achter de schermen van de cultuur en tradities die Griekenland zo bijzonder maken.

Kookboeken op de plank

Top Kookboeken voor de Kretenzische Keuken

Kreta biedt bezoekers al jaren enkele van de meest gedenkwaardige eetervaringen. De keuken van het eiland is een heerlijke mix van verse zeevruchten, groenten en vlees die in gezonde olijfolie worden bereid. Als je een aantal van die iconische gerechten van je reis naar Kreta opnieuw wilt maken, hebben we een paar van onze favoriete kookboeken voor je verzameld.

Voedsel van Kreta: Traditionele Recepten van de Gezondste Mensen ter Wereld

  • Meer dan 112 traditionele Kretenzische gerechten
  • Gezonde recepten die gezondheidsproblemen zoals hartziekten tegengaan
  • Levenslange geheimen van de gezondste mensen ter wereld
  • De recepten zijn gemakkelijk te volgen en maken

Wie zei dat gezond leven zo saai moet zijn? Voor degenen onder ons die gezonder willen leven, maar niet willen inboeten aan smaak, is dit kookboek iets voor jou. Het eten van Kreta bevat traditionele recepten die gezond, smaakvol en gemakkelijk te maken zijn. Het bevat ongeveer 112 traditionele Kretenzische gerechten van het eiland met de laagste hartaandoeningen en de langste levensverwachting ter wereld. Dit betekent dat je recepten als gebakken vis met spinazie en feta, auberginelasagne en Griekse salade met gemak kunt maken. 

Giouvarlakia - Grieks eten

Bill Bradley, gecertificeerd diëtist, spreker en oprichter van Mediterranean Living, ontdekte veel van de mysteries van een lang leven die Kreta tot een van de gezondste plaatsen op aarde maken. Hij deed dit tijdens een twee maanden durende onderzoeksreis naar het mediterrane eiland Kreta. Om te leren over hun dagelijkse en levenslange praktijken, reisde Bill naar verschillende bergdorpen om mensen te interviewen die een actief leven leidden tot ver in de 90. Op dat moment ontmoette Bill Koula Barydakis, een Kretenzische kokkin die het grootste deel van haar leven had gekookt in tal van Griekse restaurants. Samen konden ze een verzameling van de meest iconische Kretenzische recepten verzamelen.

Wat mensen zeggen

" De inleiding tot de Kretenzische manier van eten belooft een gezonder leven. Maar zo vaak komt die belofte bij kookboeken zonder smaak, of recepten met zoveel ingrediënten dat een werkende persoon die alleen kan maken tijdens een weekend gewijd aan kookexperimenten. Dat geldt niet voor dit boek. Ik was aangenaam verrast dat de recepten niet alleen qua titel heerlijk klonken, maar dat de ingrediëntenlijst en de bereidingsinstructies duidelijk zijn." - Suzanne L.

"Het wetenschappelijk geprezen "mediterrane dieet" wordt hier op zijn best gepresenteerd, met het royale gebruik van olijfolie en veel groente- en visgerechten naast mezedes (voorgerechten), vleesgerechten, desserts en zo'n beetje elk Kretenzisch gerecht dat je kunt bedenken. Het is handig onderverdeeld in categorieën, zodat je gemakkelijk een vegetarisch gerecht kunt vinden als je dat wilt, of een vleesgerecht... Voor iedereen die geïnteresseerd is in de mediterrane keuken is dit een must-have voor je keukenbibliotheek." - Mary K.

Koop op Amazon

Het Kretenzische dieet

  • Gezonde recepten die eeuwen oud zijn
  • Meer dan 120 recepten die gemakkelijk te maken zijn
  • Betaalbaar kookboek
  • Uiterst geschikt voor zowel beginners als ervaren koks

Op de tweede plaats op onze lijst staat het Kretenzische Dieet, beroemd gemaakt door vele gezondheids- en welzijnsdeskundigen. Dit kookboek bevat meer dan 120 recepten die gebaseerd zijn op het mediterrane dieet, maar met een Kretenzische twist. Het Kretenzische dieet staat bekend om zijn nadruk op gezonde vetten, verse zeevruchten en volle granen. Enkele van de recepten in dit boek zijn Griekse salade, gegrilde vis, gebakken kip en linzensoep.

Het Kretenzische dieet, dat als de "ziel van de Middellandse Zee" wordt beschouwd, heeft historische wortels die teruggaan tot de Minoïsche tijd. civilisation meer dan 3000 jaar geleden. In de loop der eeuwen heeft het de invloeden van verschillende koloniserende machten, waaronder de Romeinen, Venetianen, het Byzantijnse Rijk en de Turken, doorstaan en heeft het de traditionele keuken van het eiland behouden en aangepast voor moderne fans van een geweldige, voedzame keuken. Het Kretenzische dieet wordt vaak beschouwd als een van de gezondste ter wereld en in dit kookboek kun je enkele van de meest iconische gerechten uit dit geliefde mediterrane gebied opnieuw bereiden.

Lees ook: Alles Wat je Moet Weten over het Kretenzische Dieet

Greek Salad

Wat mensen zeggen

“ Dit is een uitstekend boek vol recepten voor alle gerechten die we op Kreta lekker vinden. Er zijn goede foto's van veel van de gerechten. Het zal me zeker helpen de smaak van mijn vakantie te onthouden." - John H.

"Als je van mediterraan eten houdt, is dit een geweldig kookboek om te hebben. Het staat vol met recepten uit Kreta die eenvoudig en heerlijk zijn. De ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden en de instructies zijn duidelijk. Ik kijk ernaar uit om meer van de recepten in dit boek te proberen." - Maggie L.

Buy on Amazon

Koken met Kretenzers

  • Het beste voor ervaren koks
  • Gemakkelijk te vinden ingrediënten
  • Recepten die voortkomen uit een authentiek Kretenzisch erfgoed
  • Inclusief mediterrane keuken

Voor een meer ervaren benadering van de Kretenzische keuken hoef je niet verder te zoeken dan Koken met Kretenzers. Dit kookboek bevat een verzameling van verbazingwekkende Kretenzische en mediterrane gerechten gemaakt met gewone huishoudelijke ingrediënten. Het boek is gemaakt door twee Grieks-Amerikaanse broers wier ouders aan beide kanten van hun familie Kreta als roots hadden. Zij geloven in het combineren van de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheden met de juiste methode om maaltijden te maken die je familie en vrienden steeds weer om een tweede portie zullen vragen.

De meeste gerechten in dit kookboek zijn geïnspireerd op de mediterrane keuken (niet alleen de Griekse) en zijn niet altijd snel te bereiden, maar ze zijn ook niet zo ingewikkeld dat je een wetenschappelijke graad nodig hebt om ze te bereiden. Kortom, dit kookboek zorgt ervoor dat je plezier hebt in de keuken en toch indruk kunt maken op je gasten met een gastronomische maaltijd.

Lees ook: 10 beste restaurants op Kreta en waar ze bekend om staan

Wat mensen zeggen

"Ik heb de gerechten uit dit boek doorgenomen en heb er echt van genoten. Ik hou van de variatie; sommige recepten zijn heel eenvoudig en sommige zijn meer betrokken, maar niet overdreven, en ze zijn de moeite waard. De ingrediënten zijn ook gebruikelijk en gemakkelijk te vinden als je ze nog niet in je keuken hebt, waardoor het boek nuttiger is dan sommige andere receptenboeken." - Parm A.

"Het boek is makkelijk te lezen en staat vol geweldige recepten. Ik heb slechts een handvol recepten gemaakt. De ingrediënten zijn makkelijk te vinden en ongelooflijk makkelijk te volgen. Het is geen doorsnee kookboek en de afgewerkte maaltijden zijn geweldig." - Brent M.

Koop op Amazon

Het Mediterrane Dieet van Kreta

  • 110 recepten met het traditionele Kretenzische dieet
  • Een verscheidenheid aan veganistische en vegetarische opties
  • Recepten voor alle soorten eters
  • De perfecte manier om kennis te maken met het gezonde Kretenzer dieet

Als ze zeggen dat Kreta een van de gezondste bevolkingen ter wereld heeft, maken ze geen grapje. Het Kretenzische dieet is daar een integraal onderdeel van en het is aangetoond dat het de gezondheid van het hart verbetert, helpt bij het afvallen en diabetes en andere chronische ziekten bestrijdt. Het mediterrane dieet van Kreta is een kookboek dat je laat zien hoe je heerlijke Kretenzische gerechten kunt maken die niet alleen heerlijk smaken, maar ook goed voor je zijn.

Het boek bevat meer dan 110 recepten die allemaal gebaseerd zijn op het traditionele Kretenzer dieet. Je vindt er gerechten als Griekse salade, gevulde wijnbladeren, gebakken courgettebloemen en nog veel meer. Er is ook een sectie over veganistische en vegetarische opties voor degenen die geen vlees eten of iets anders willen proberen. Wat je dieetbeperkingen ook zijn, je zult in dit kookboek iets kunnen vinden dat je lekker vindt.

Domlades plate

Wat mensen zeggen

"Ik ben op Kreta geweest en het eten was geweldig. Ik vind het geweldig dat dit boek recepten bevat die niet alleen gezond maar ook lekker zijn. De fotografie is prachtig en de recepten zijn makkelijk te volgen. Ik kan niet wachten om er meer te proberen." - Sarah B.

"Ik ben meestal geen fan van dieetboeken, maar deze is anders. De recepten zijn allemaal gebaseerd op het traditionele Kretenzische dieet, dat een van de gezondste ter wereld is. Het boek bevat ook veel informatie over het dieet en de voordelen ervan. Ik zou dit boek aanraden aan iedereen die meer wil weten over gezond eten." - John D.

Koop op Amazon

Kretenzisch Koken

  • Meer dan 100 gemakkelijk te volgen recepten
  • Betaalbaar vergeleken met de meeste Kretenzische kookboeken
  • Gezonde en lekkere recepten
  • Vol met prachtige fotografie

Uiterst leerzaam zonder saai te zijn, beschrijft de auteur de achtergrond van de Kretenzische keuken, de ontwikkeling ervan in de loop der tijd en de invloed die andere culturen erop hebben gehad. Bovendien staan er Kretenzische recepten in die de gezonde aspecten van het Kretenzische dieet laten zien. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren over de Kretenzische keuken, haar geschiedenis en hoe een aantal van haar meest bekende gerechten te bereiden. Gerechten zoals vis, slakken, taart met wilde groenten, lam met artisjokken en sinaasappelcake zijn allemaal te vinden in dit boek.

Kretenzisch Koken is een kookboek dat meer dan 100 recepten bevat die allemaal gebaseerd zijn op het traditionele Kretenzische dieet. Het is niet alleen makkelijk te volgen, maar de recepten zijn ook gezond en lekker. Het boek staat ook vol prachtige fotografie en interessante feiten over het Kretenzische dieet. Als je meer wilt weten over de Kretenzische keuken, is dit het perfecte boek voor jou.

Wat mensen zeggen

"Wat je niveau in de keuken ook is, dit boek leert je alles wat je moet weten over de Kretenzische keuken. De recepten zijn gemakkelijk te volgen en de resultaten zijn altijd heerlijk. Ik vind het ook geweldig dat het boek vol staat met prachtige fotografie." - Anna S.

"Dit boek werd aanbevolen door een van mijn vrienden die van Kreta komt. Ik ben zo blij dat ik naar haar heb geluisterd, want het is een van de beste kookboeken die ik ooit heb gelezen. De recepten zijn niet alleen gemakkelijk te volgen, maar ook gezond en lekker. Ik zou dit boek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren over de Kretenzische keuken." - George P.

Koop op Amazon

Het Kretenzische Dieet Kookboek voor Beginners

  • Snel en effectief afvallen
  • Honderden recepten om uit te kiezen
  • Beste kookboek voor beginners
  • Eenvoudig te vinden ingrediënten

De Kretenzische keuken is erkend als het beste en meest complete gezonde dieet ter wereld. Wetenschappelijke studies tonen aan dat de bevolking van Kreta, Griekenland, het laagste sterftecijfer voor hart- en vaatziekten heeft, wat te danken is aan hun dieet. Dit boek bevat producten en recepten om je te helpen gewicht te verliezen en tegelijkertijd je levenskwaliteit te verbeteren. Duizenden mensen gebruiken dit boek als gids voor goed en gezond koken en leven over de hele wereld. Je kunt genieten van smakelijke maaltijden zonder je zorgen te maken over de winst, omdat alle recepten in dit boek gezond zijn en weinig calorieën bevatten. Het Kretenzer Dieet Kookboek voor Beginners zal je helpen om:

Wat mensen zeggen

"Toen ik voor het eerst met het Kretenzische dieet begon, had ik geen idee wat ik deed. Maar dit kookboek maakte het me zo gemakkelijk om het dieet te volgen en me eraan te houden. Er staan honderden recepten in om uit te kiezen, en ze zijn allemaal gezond en lekker. Ik zou dit boek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die wil afvallen." - Brenda W.

"Ik kan niet benadrukken hoe behulpzaam dit boek voor mij is geweest. Ik ben meer dan 20 kilo afgevallen sinds ik met het Kretenzische dieet ben begonnen, en ik voel me zoveel gezonder. Dit kookboek bevat alles wat je moet weten over het dieet, en het staat vol met heerlijke recepten." - Johnny K.

Koop op Amazon

Top Griekse Kookboeken die je moet Proberen

Als je wat variatie wilt toevoegen aan je kookrepertoire, waarom probeer je dan niet eens een andere keuken? Grieks eten is gezond, smaakvol en relatief makkelijk te maken. Bovendien zijn er genoeg kookboeken die je op weg kunnen helpen. Dit zijn de beste Griekse kookboeken die je moet proberen.

Aegean: Recepten van de Bergen tot de Zee

  • Een betaalbaar kookboek dat de moeite waard is
  • Een mix van klassieke en moderne recepten
  • Met prachtige foto's
  • Geschreven door een geprezen chef

Hoewel de gerechten in Aegean op zichzelf al heerlijk zijn, is wat deze compilatie echt onderscheidt van andere, de duidelijke genegenheid van de auteur voor haar eigen keuken en cultuur.

Marianna Leivaditaki is opgegroeid op het Griekse eiland Kreta en werkte in een familietaverna, waar ze veel van deze technieken en recepten van haar grootouders leerde. De auteur is de chef van een bekend Londens restaurant met een reputatie voor het maken van eenvoudige maar heerlijke gerechten.

Dit boek zal iedereen aanspreken die de mediterrane keuken waardeert, omdat het de versheid en het goede van ingrediënten uit de zee, de bergen en het land combineert.

Lees ook: Grieks streetfood: waar kun je op Kreta heerlijk souvlaki eten?

Wat mensen zeggen

"Ik hou van dit boek. Perfect getimed omdat de kans klein is dat ik dit jaar naar Griekenland ga. Het is mooi en sfeervol, het recreëert de eenvoudige en nederige benadering van de Griekse eilandkeuken en de recepten zien er echt haalbaar uit. Ik ga dit weekend de aardappel- en tomatencake maken met gegrilde zeebaars en de Metaxa garnalen en blad- en vijgensalade." - Regine V.

"Het mooiste boek dat ik bezit. Gemakkelijk te volgen recepten die de heerlijke smaken van Marianna's kookkunst omvatten en je meevoeren naar het zonovergoten eiland Kreta. Prachtige afbeeldingen en Marianna's oprechte verhalen over het leven op Kreta maken dit kookboek tot een heerlijke reis. Gekocht voor iedereen die zijn zomervakantie heeft gemist deze pandemie. Het is echt een genot om te lezen." - Chris K.

Koop op Amazon

MAZI: Modern Grieks Eten

Klassieke gerechten kunnen een speciaal plekje in je hart hebben, maar soms is het leuk om dingen te veranderen en iets nieuws te proberen. Als je op zoek bent naar een moderne kijk op de Griekse keuken, kijk dan niet verder dan MAZI. In dit kookboek staan eenvoud en seizoensgebondenheid centraal, twee belangrijke aspecten van elke goede maaltijd. De recepten zijn per seizoen ingedeeld, zodat je zeker weet dat je de meest verse ingrediënten gebruikt.

Mazi is een Griekse term die verwijst naar een groep of gezelschap van mensen. Het is dat idee dat dit boek zo handig verkent - het concept van een voortreffelijke keuken die mensen samenbrengt om brood te breken en hartelijk te lachen terwijl ze prachtige herinneringen creëren. Mazi: modern Grieks eten brengt de lezer authentieke Griekse smaken met een smakelijk modern tintje.

Wat mensen zeggen

"Wij zijn een veganistisch en vegetarisch echtpaar. We vonden dit boek geweldig, met veel opties die geschikt zijn voor ons dieet. Kan niet wachten om het meeste uit dit boek te koken!" - Marigold L.

"Een prachtig vormgegeven boek met verleidelijke foto's van heerlijke Griekse gerechten en gemakkelijke recepten, gemaakt door de getalenteerde chefs. Absoluut heerlijke Griekse gerechten, anders dan alles wat iemand eerder heeft geprobeerd en daarom een aanrader!" - Richard K.

Buy on Amazon

The Greek Slow Cooker, De: Gemakkelijke, heerlijke recepten uit het hart van de Middellandse Zee

  • Geweldig voor mensen met een slowcooker en degenen die de Griekse keuken willen proberen.
  • Meer dan honderden recepten om uit te kiezen
  • Het beste voor liefhebbers van lamsvlees
  • Zelfgemaakte recepten extra gemakkelijk gemaakt

Als je een slow cooker hebt staan, is dit het moment om het eens te proberen met The Greek Slow Cooker. Dit kookboek staat vol met gemakkelijke, heerlijke recepten die perfect zijn voor drukke gezinnen of iedereen die van Griekenland wil genieten zonder al het gedoe. Van stoofschotels en eenpansgerechten tot vegetarische gerechten en zelfs desserts, er is voor ieder wat wils in dit boek.

Greek Slow Cooker gaat over hoe traditionele Griekse recepten kunnen worden aangepast aan de slowcooker, zodat gebruikers gemakkelijk thuis van de Griekse keuken kunnen genieten.

Wat mensen zeggen

"Ik ben geen Griek, maar hou van Grieks eten. Dit is een van de beste slowcookerboeken die ik heb. De recepten zijn gemakkelijk te volgen en ik heb nooit iets hoeven kopen dat ik niet in mijn plaatselijke supermarkt kon vinden. Het eten was heerlijk en mijn familie vond het heerlijk." - Connie W.

"Ik gaf dit als kerstcadeau aan mijn zus, die dol is op haar crockpot. Ze heeft al verschillende recepten uit het boek gemaakt en ze zijn allemaal goed gelukt! Dit is een prachtige aanvulling voor haar collectie kookboeken." - James H.

Koop op Amazon

Het volledige boek van de Griekse keuken

  • Volledige recepten van klassieke tot moderne gerechten
  • Kwaliteitsfoto's met goed leesbare teksten
  • Betaalbaar kookboek voor professionals en beginners
  • Recepten en instructies zijn gemakkelijk te begrijpen

Deze unieke en tijdloze klassieker werd geschreven voor een intrigerend doel. De Grieks-orthodoxe kerk constateerde in het verleden dat een groot deel van de jonggehuwden geen traditionele recepten had om hun groeiende gezinnen te voeden. Daarom ging de kerk bij al haar leden langs en verzamelde de recepten voor dit boek, dat dient om een aantal van 's werelds beste thuismaaltijden te standaardiseren.

In dit boek vind je allerlei Griekse recepten, van voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts en drankjes. Er zijn ook kleine hoofdstukken over de Griekse geschiedenis, cultuur en religie, die helpen de recepten een context te geven.

Wat mensen zeggen

"Elk recept dat ik heb geprobeerd was fantastisch. Dit is nu mijn go-to kookboek voor alles wat Grieks is. En het verhaal over hoe het boek tot stand kwam is erg leuk." - John C.

"Ik vind het geweldig dat dit kookboek traditionele Griekse recepten bevat die van generatie op generatie zijn doorgegeven. De gerechten zijn allemaal ongelooflijk lekker en gemakkelijk te maken." - Maria P.

Koop op Amazon

The Ultimate Healthy Greek Cookbook: 75 authentieke recepten voor een mediterraan dieet

  • Goed voor mensen die proberen af te vallen
  • Ruime keuze aan gerechten
  • 75 heerlijke mediterrane recepten
  • bevat educatieve tips over gezond koken

Op dieet gaan kan lastig zijn, vooral als je al je favoriete gerechten moet opgeven. Maar met The Ultimate Healthy Greek Cookbook kun je zonder schuldgevoel genieten van al je favoriete mediterrane gerechten. Dit kookboek bevat 75 heerlijke recepten die gezond, voedzaam en caloriearm zijn.

Kretenzisch Dieet Voedsel met Olie

Van voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts en snacks, dit boek heeft voor elk wat wils. Er staan ook educatieve tips in over gezond koken en eten, waardoor dit boek de perfecte gids is voor iedereen die een gezondere levensstijl wil aannemen.

Wat mensen zeggen

"In dit boek staan veel zeer goede Griekse recepten van hun bewaarders en ze hebben veganistische opties. De reden waarom veganisten dit kunnen gebruiken is dat tijdens de vastentijd het grootste deel van het dieet bestaat uit bonen en niet-zuivelproducten. Ik ben niet veganistisch of vegetarisch, maar ik doe wel aan vasten en ik hou niet van vis, dus ik gebruik veel van deze recepten als het vastentijd is." - Leni R.

"Ik ben verliefd op dit kookboek! Ik wilde meer Griekse recepten proberen en dit is een geweldige bron. De recepten zijn makkelijk te volgen en de resultaten zijn heerlijk. Ik kan niet wachten om er meer te proberen." - Dianna S.

Koop op Amazon

The Food of the Greek Islands: Koken en cultuur op het kruispunt van de Middellandse Zee

  • Authentieke recepten van boeren en vissers uit heel Griekenland
  • Geweldige illustratie met duidelijke instructies
  • Het beste voor vegetariërs
  • Een betaalbaar kookboek dat ook een geweldig koffietafelboek is

Dit boek illustreert op briljante wijze een fundamenteel feit over eten: de beste keuken wordt bereikt door werkende mensen op straat, niet in paleizen. Het eten van de Griekse eilanden staat boordevol fantastische gerechten die Kremezi heeft verzameld bij boeren en vissers in heel Griekenland.

Een groot aantal van deze gerechten is vegetarisch, waardoor het boek favoriet is bij vegetarische vrienden. De maaltijden zijn licht, ongecompliceerd en brengen verse seizoensproducten naar het midden van de eettafel, zoals typisch is voor de mediterrane keuken. De meeste van deze recepten zijn nooit eerder opgeschreven, maar nu kun je het lekkerste eten koken dat je ooit zult eten.

Lees ook: 11 Beroemde gerechten om te proberen op Kreta

Wat mensen zeggen:

" Omdat Grieks of Midden-Oosten mijn favoriete eten is besloot ik dit boek te kopen. Zoals beloofd was het in zeer goede staat. Ik hou van de eenvoud van de recepten en hoewel ik exotische kruiden kan kopen bij een kruidenwinkel in de buurt, vind ik het fijn dat de meeste recepten die niet nodig hebben." - Kennedy B.

"Ik hou niet echt van koken, maar wel van eten. Dit boek is perfect voor iemand zoals ik die eenvoudig en lekker eten wil maken zonder al het gedoe. De recepten zijn makkelijk te volgen en het is moeilijk om ze te verprutsen. Ik kan dit boek van harte aanbevelen aan iedereen die lekker wil eten zonder al het gedoe." - Sarah W.

Koop op Amazon

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis