5 Beste hotels in Heraklion - Stadshotels

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 7 april 2021 en bijgewerkt op 29 juli 2023.
Beste Heraklion Stadshotels

Het eiland Kreta is het grootste eiland van Griekenland en de hoofdstad Heraklion eist uw aandacht op. Bewoond voor meer dan 130.000 jaar, was Kreta het centrum van het ontstaan van de Westerse beschaving. In de moderne tijd zijn het eiland en zijn burgers slechts een deel van de Griekse staat voor iets meer dan 100 jaar, maar de complexe geschiedenis en de rijke cultuur zijn de reden waarom zoveel toeristen elk jaar hun weg naar deze geweldige plek vinden.

De meeste reizigers zullen aankomen op Heraklion Luchthaven en, voor de ultieme flexibiliteit, een auto huren om het eiland te verkennen. Verreweg de beste manier om naar de belangrijkste bestemmingen buiten de stad en langs de periferie te komen, is het huren van een auto in Heraklion een geweldig idee voor de voorkeurstarieven (dicht bij de luchthaven) en overvloedige gemeentelijke parkeergelegenheden. De geschiedenis en cultuur van Heraklion is meer dan alleen maar minotaurs en raki! Om de stad op de meest geschikte manier te ontdekken, moet u er in stijl blijven. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de vijf beste hotels in Heraklion voor reizigers om in te verblijven. Of u nu een fan bent van luxe of werkt met een krap budget, er is hier voor elk wat wils.

Waar te verblijven in Heraklion

Infinity City Boutique Hotel

Infinity City Hotel in Heraklion City Center

Infinity City Boutique Hotel is klein, onpartijdig en wordt door de familie gerund. Er zijn 29 kamers in het kleine gebouw, die allemaal in perfecte staat worden gehouden. Elke kamer maakt perfect gebruik van de ruimte en heeft precies wat u nodig heeft om uw verblijf aangenaam te maken. De inrichting is modern met zichtbare stalen balken die het plafond met houten panelen ondersteunen. De bedden zijn iets zachter dan stevig en de kussens zijn pluche en voorzien van het Infinity City logo. In elke kamer vindt u een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. Er zijn kamers met uitzicht op zee beschikbaar met een geweldig uitzicht van waaruit je de schepen de haven in kunt zien trekken. Voor reizigers met een budget, de economie eenpersoonskamer is schaars en meer dorm-room like, maar biedt nog steeds toegang tot alle benodigde voorzieningen. Bovendien kan het niet misgaan met een Amerikaans ontbijt in de lobby van het hotel!

Link naar hun site: https://infinitycityhotel.gr/en/home/

Lees ook: De beste hotels in Rethymnon - Volledige gids voor reizigers

Capsis Astoria Heraklion

Astoria Capsis Hotel Heraklion

Op slechts twee minuten van het Heraklion Archeologisch Museum staat de indrukwekkende viersterren Capsis Astoria Heraklion. Het hotel is centraal gelegen aan een bruisende Heraklion-straat met veel zijstraatjes en gemeentelijke parkeerplaatsen als u van plan bent een auto te huren voor uw reis.

Cafés en winkels liggen op een steenworp afstand, met entertainment in de vorm van een handige film- en speeltheater op de begane grond.

Veel groter dan veel van de boetiekhotels in de stad, zijn de 131 moderne gastenkamers op het terrein vol met geruststellende details. Lichte dwarsliggers kunnen er zeker van zijn dat de ramen volledig geluiddicht zijn, zodat er geen omgevingsgeluiden van de drukke straat buiten uw kamer binnenkomen.

Lees ook: De beste hotels in Agios Nikolaos Kreta

Of uw ramen nu op de zee of op de stad gericht zijn, het uitzicht op de Kretenzische zonsondergang is verbluffend. Maar ze zijn nog beter vanaf het zwembad op het dak. Het zwembad is elke zomer geopend en beschikt over een groot dek met ligstoelen, een bar met hapjes en drankjes en bovenal een 360 graden uitzicht op Heraklion.

Link naar hun site: https://capsishotels.gr/astoria/en/

GDM Megaron - Historical Monument Hotel

Megaron GDM Hotel in Heraklion

Het historische monumentale hotel, GDM Megaron, beweert het enige luxe historische hotel van Heraklion te zijn en wij geloven ze. Gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw, maar pas recentelijk omgebouwd tot hotel, is deze 58-kamer vijfsterrenaccommodatie precies wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf in Heraklion. De kamers zijn smaakvol ingericht met gebroken witte muren, blauwe stoffen accenten en lichtgekleurd houten meubilair. Luxe kussens en matrassen sieren het bed voor een comfortabele nachtrust na een lange dag van het verkennen van de grootste stad van Kreta. Het hotel heeft twee soorten kamers: met uitzicht op de stad en met uitzicht op zee. Beide zijn heerlijk, maar het uitzicht op zee vanuit een junior-suite heeft de voorkeur. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een badkuip met jacuzzi en alle extra's die u verwacht, zoals een minikoelkast en apparatuur. Het hotel heeft oog voor detail, met Korres badvoorzieningen die naar verse citrusvruchten ruiken en zelfs de meest sufte of gestresste gast verfrissen.

Link naar hun site: https://www.gdmmegaron.com/

DOM Boutique Hotel

DOM Boutique Hotel in Heraklion Downtown

In de running voor het meest chique hotel op het eiland Kreta, DOM Boutique Hotel is een oase in de stad. De exploitanten van het DOM Boutique Hotel zorgen duidelijk voor de details, wat allemaal blijkt uit de visie van interieurontwerpster Valia Lemonaki’s geselecteerde kunstwerken en esthetiek. Elke kamer, van de laagste categorie tot de topsuite, is voorzien van slimme technologie, een nespressomachine en moderne badkamers met Carrara-marmer. De bedden, gewikkeld in hoogwaardig linnengoed, zijn heerlijk comfortabel. Een van de hoogtepunten van het hotel is de ontbijtruimte in de lobby van het hotel. Het kleine restaurant, dat in buffetvorm wordt geserveerd, is een genot en heeft een uitzonderlijke koffie om de dag te beginnen. Parkeergelegenheid voor uw huurauto is te vinden in de zijstraten bij het hotel.

Link naar hun site: https://domhotel.gr

Lees ook: De markten van Heraklion die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar Kreta.

Metropole Urban Hotel

Metropole Urban Hotel in Kreta - Heraklion

In de buurt van de periferie van de grote stad slepen, is het Metropole Urban Hotel genesteld tussen de cafés en de kledingwinkels van de boetieks. Dit 4-sterrenhotel heeft misschien wel het beste uitzicht op de stad in Heraklion met het Sint-Katelijneplein en de Agios Minas-kathedraal duidelijk te zien vanuit de meeste ramen. Metropole Urban Hotel is fris en richt zich op de veeleisende reiziger. De kamers zien eruit alsof ze direct uit een Crate and Barrel-catalogus komen; modern, minimalistisch ingericht, met luxe textiel en koele lakens op warme zomerdagen. Maak je geen zorgen, de airconditioning is sterk en de temperatuur is eenvoudig aan te passen. s Ochtends is het tijd voor de belangrijkste maaltijd van de dag, en het Metropole doet het perfect. Gasten kunnen genieten van vers fruit, gebak, kalitsounia en omeletten in overvloed.

Link naar hun site: https://metropolehotel.gr/

Neem de bezienswaardigheden buiten Heraklion in je op

We hopen dat u geniet van uw tijd in Heraklion. Er is veel te doen buiten de grenzen van uw gastenkamer; van heerlijke keukens tot culturele instellingen en burgerruimtes. Vergeet echter niet dat er meer te doen is op Kreta dan de hoofdstad! Lees de post over de beste restaurants in Heraklion en proef de Kretenzische keuken zoals de lokale. Zorg ervoor dat u uw huurauto in Heraklion over de grens meeneemt naar het naburige Knossos voor de grootste archeologische vindplaats uit deBronstijd op Kreta. Beter nog, profiteer van de stranden, schilderachtige kusten en campings van het eiland. Waar u ook gaat, geniet van uw tijd op Kreta!

Lees ook: 4 Beste Stadshotels in Chania, Kreta

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis