Moet ik mijn huurauto vóór mijn reis boeken?

van Rental Center Crete - Car hire
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 augustus 2021 en bijgewerkt op 14 december 2022.
Autoverhuur meisjes in Griekenland

Als u een grote reis naar Griekenland of een ander land plant, moeten er altijd grote beslissingen worden genomen.

Vervoer is, eenmaal aangekomen, een van de belangrijkste beslissingen die u voor uw reis zult moeten nemen. Het is tenslotte de manier waarop u ons mooie land zult ervaren, en uw keuze kan een groot verschil maken voor uw bezoek.

U kunt niet lopen en alles ervaren wat Griekenland te bieden heeft en taxi's kunnen riskant en duur zijn. Dan kan het openbare vervoerssysteem ingewikkeld zijn en niet gaan waar u wilt gaan in een tijdige wijze. Als u reist met een groep, en vooral kinderen, het bijhouden van de bus schema's en ervoor te zorgen dat iedereen bij elkaar blijft kan een gedoe dat een domper zet op uw vakantie geest.

Een auto huren is de beste optie, maar moet je dat doen voor je vertrekt of wanneer je aankomt?

Wij kunnen u daarbij helpen! Voordat we praten over de voor-en nadelen van het huren van tevoren, als je wilt om te controleren of onze geen verborgen kosten catalogus, klik hier. Welk autoverhuurbedrijf u ook kiest, u moet op de hoogte zijn van een aantal algemene beleidsregels en richtlijnen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens uw reis.

Planning van een huurauto reis

Wanneer moet u uw huurauto reserveren?

Er zijn veel verschillende verhuurbedrijven waaruit u kunt kiezen in Griekenland. Ze hebben een verschillend beleid, catalogi, prijzen en richtlijnen. Bij sommige moet u vooraf reserveren, terwijl bij andere u vooraf betaald of ter plaatse kunt huren en ze op beide voorbereid zijn.

Aan de ene kant kan het huren van een auto voordat u van huis vertrekt een aantal beslissingen en taken van uw lijst schrappen. U weet dat u vervoer heeft zodra u aankomt en u kunt snel naar uw hotel of volgende halte na de luchthaven.

Lees ook: Een 14-daagse rondreis door Kreta: de ultieme roadtrip

Bij Rental Center Crete, willen we uw hele huurproces gestroomlijnd maken. Dus als u van te voren bij ons huurt, staat er een medewerker klaar met uw naam (en ons logo) op een bordje wanneer u landt op de luchthaven van Heraklion, en staat er een medewerker op u te wachten wanneer u uit het vliegtuig stapt. Wij zullen ook overvloed van voertuigen beschikbaar hebben om uit te kiezen als u beslist te wachten en te huren zodra u landt. We hebben een locatie in Heraklion op slechts 100 meter van de terminal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ver moet reizen om uw huurauto te vinden.

Is het mogelijk om een auto te huren bij aankomst?

Niet alle agentschappen staan dit toe. U moet ook nagaan of ze extra kosten aanrekenen voor last-minute reservaties. Het is mogelijk, maar sommige agentschappen zullen de prijzen verhogen voor huurcontracten die niet op voorhand ingevuld en betaald zijn. Bij Rental Center Crete, staan we niet alleen last-minute reserveringen toe, maar we hebben ook geen creditcard nodig en we rekenen nooit meer voor klanten die ervoor kiezen om te wachten tot aankomst.

Seaside Road trip autoverhuur

Een prijsgerelateerd voordeel van op voorhand boeken is dat u kunt uitkijken naar promoties of speciale evenementen. Deze aanbiedingen zijn misschien niet beschikbaar wanneer u aankomt en sommige minder gerenommeerde agentschappen vertellen u er misschien niet over.

Enkele dingen om te overwegen

Als u echt zeker bent over het type auto dat u wilt, is het misschien het beste om vooruit te plannen en uw huurauto ruim voor uw vertrek en zo vroeg mogelijk te boeken. Wachten tot het allerlaatste moment kan betekenen dat de vloot van een agentschap niet zo vol is als het geval zou zijn geweest op het moment van uw boeking als u het een paar weken eerder had gedaan. U zult ook moeten nadenken over uw vervoer naar het verhuurbedrijf dat u kiest.

Wij zijn gevestigd op de luchthaven van Heraklion, maar andere agentschappen kunnen verder weg liggen en u zult misschien een bus of een taxi moeten nemen om er te komen en te beginnen met het proces van het huren van uw auto.

U zult misschien in staat zijn om hen te bellen of een reservering te maken op hun website vanaf de luchthaven, maar sommigen zullen u nog steeds nodig hebben om uw weg te vinden naar het agentschap, terwijl anderen zullen komen om u op te halen. Als u 's avonds laat aankomt, kan het zijn dat u tot de ochtend moet wachten voordat de meeste agentschappen open gaan.

Auto verhuur boeken app

Er is zoveel te doen in Griekenland. Prachtige stranden, cultuur, beroemde historische archeologische vindplaatsen, heerlijke restaurants, en geweldige mensen zijn slechts het begin. Als u een huurauto huurt, houdt u meer ruimte over in uw budget om te winkelen, te eten, te tanken en zelfs om uw accommodatie te verbeteren. Het huren van een auto in plaats van afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer geeft u ook meer ruimte voor uw benen, uw boodschappentassen en uw gevoel van vrijheid.

Bij Rental Center Crete staan we voor u klaar, of u uw huurauto nu maanden van tevoren reserveert of zodra u uit het vliegtuig stapt op de luchthaven van Heraklion.

Rental Center Crete - Car Hire
Hoofdkantoor: Nidas 1, Heraklion, Kreta, Griekenland 71307
+30 2810 240120
+30 2810 240120
betalingsmogelijkheden Protected by Sectigo SSL eurobank
EOT sign
Privacy / Gebruik van cookies - Sitemap - Bedrijfsgegevens
Rental Center Crete © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Harry Anapliotis